Тест-Енантат (Test-Enanthate) на HTP - 250 mg/ml - 10 ампули

60,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Тест-Енантат (Test-Enanthate) от HTP е анаболен стероид, който съдържа тестостерон енантат, една от най-често използваните форми на тестостерон в спортната среда. Продуктът е предназначен за инжекционно приложение и се предлага в ампули от 250 мг. Основната му роля е да повиши нивата на тестостерон в организма, което води до значително увеличаване на мускулната маса и сила.

 

Тестостерон енантат има дълъг период на полуразпад, което позволява на спортистите да поддържат стабилни нива на хормона в кръвта с по-редки инжекции. Това го прави популярен избор сред бодибилдъри и атлети, които търсят дълготрайни ефекти от терапията си.

 

Действие

 

Тест-Енантат работи чрез увеличаване на синтеза на протеини и задържане на азот в мускулите, което е ключово за мускулния растеж и възстановяване. Освен това, той стимулира производството на червени кръвни клетки, подобрявайки кислородната доставка до мускулите, което води до по-голяма издръжливост и по-добра производителност по време на тренировки.

 

Продуктът също така подпомага намаляването на телесните мазнини и увеличава костната плътност. Атлетите, които използват тестостерон енантат, често отчитат подобрение в либидото и общото чувство за благосъстояние. При правилна употреба, той може значително да подобри физическите възможности и да ускори процеса на възстановяване след интензивни тренировки.

 

Прием и употреба

 

Приемът на Тест-Енантат трябва да бъде съобразен с индивидуалните нужди и цели на спортиста. Обичайно дозировката варира между 250 и 750 мг на седмица, разделена на две инжекции за поддържане на стабилни нива на тестостерон. Цикълът обикновено продължава от 8 до 12 седмици, след което се препоръчва постциклична терапия (PCT) за възстановяване на естественото производство на тестостерон.

 

Инжекциите се поставят дълбоко в мускула, най-често в глутеуса. Важно е да се следват стриктни хигиенни правила, за да се избегнат инфекции и други нежелани реакции. Консултация с медицински специалист преди започване на цикъл е задължителна, за да се избегнат потенциални рискове и странични ефекти.

 

Противопоказания

 

Употребата на Тест-Енантат на HTP не е подходяща за лица с анамнеза за рак на простатата или гърдата, сърдечно-съдови заболявания, високо кръвно налягане или чернодробни проблеми. Продуктът не се препоръчва за употреба при жени, тъй като може да предизвика сериозни хормонални промени и вирилизация.

 

Преди започване на терапията, е необходимо да се направят подробни медицински изследвания, за да се оцени общото здравословно състояние и да се предотвратят нежелани реакции. При наличие на каквито и да било съмнения или проблеми, консултацията с лекар е задължителна.

 

Възможни странични ефекти

 

Като всеки анаболен стероид, Тест-Енантат може да предизвика странични ефекти, особено при неправилна употреба. Най-често срещаните включват акне, задържане на вода, повишено кръвно налягане и гинекомастия (увеличаване на гърдите при мъжете). По-сериозни странични ефекти могат да включват чернодробна токсичност, агресивност и промени в настроението.

 

Дългосрочната употреба може да доведе до сериозни здравословни проблеми, като сърдечно-съдови заболявания и проблеми с репродуктивната система. Затова е от изключителна важност да се следват препоръките за дозировка и продължителност на цикъла, както и да се провеждат редовни медицински прегледи.

 

Цена и качество

 

Тест-Енантат от HTP се отличава с високо качество и ефективност, предлаган на достъпна цена. В онлайн магазина Anabolic.bg можете да намерите оригинални продукти, които гарантират желаните резултати без компромис в качеството. Цената на продукта е конкурентна, като за опаковка от 10 ампули (250 мг/мл).

 

Инвестицията в качествен продукт като Тест-Енантат от HTP е оправдана, особено когато става въпрос за постигане на оптимални резултати в спорта и бодибилдинга. С правилната употреба и дозировка, този продукт може значително да подобри физическите възможности и да подпомогне мускулния растеж и възстановяване.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!