Тестостерон (Test Aqua) на HTP - 100 mg/ml - 10 ампули

70,00 лв. 56,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Тестостерон (Test Aqua) от HIGH TECHNOLOGICAL PHARMACEUTICALS е мощен анаболен стероид, създаден за подобряване на мускулната маса и сила.

 

Продуктът съдържа 1-androstene-3b-ol-17-one, активна съставка, която преминава през два етапа на преобразуване в тялото, за да се превърне в тестостерон. Използваната технология Cyclosome™ осигурява висока бионаличност и ефективност на продукта, като защитава активните съставки от разрушаване в черния дроб.

 

Този продукт е специално разработен, за да предложи чисти и сухи мускулни печалби, без задържане на вода или естрогенна активност.

 

Тестостеронът в Test Aqua има модифицирана структура, която го прави устойчив на ароматизация и превръщане в дихидротестостерон (DHT), което го прави безопасен и ефективен за употреба.

 

Действие на Тестостерон (Test Aqua)

 

Този препарат предлага значително увеличение на чистата мускулна маса и сила. Клиничните изследвания показват, че потребителите могат да очакват средно увеличение на чистата мускулна маса с над 10 паунда и повишение на общата сила с около 92 паунда в основните упражнения като лежанка, клек и мъртва тяга. Това го прави изключително полезен за бодибилдъри и атлети, които търсят сериозни подобрения в своите резултати.

 

Тестостеронът от HTP не само увеличава мускулната маса, но също така подобрява съдовата видимост и мускулната твърдост. Този "сух" стероид не причинява задържане на вода, което го прави подходящ както за фази на покачване на маса, така и за цикли на изчистване.

 

Прием и употреба

 

Препоръчителната доза на Test Aqua е една таблетка сутрин и една таблетка вечер. Продуктът трябва да се приема за период до осем седмици, след което е препоръчително да се направи почивка и да се използва терапия след цикъл (PCT) за поддържане на постигнатите резултати. Потребителите трябва да избягват консумацията на алкохол по време на цикъла за максимална ефективност и безопасност.

 

Противопоказания

 

Тестостерон (Test Aqua) не е подходящ за жени и лица под 21 години. Лицата с медицински състояния като високо кръвно налягане, сърдечни заболявания, бъбречни или чернодробни проблеми, психиатрични заболявания или анамнеза за инсулт трябва да избягват употребата на този продукт. Препоръчително е преди започване на употребата да се консултирате с лекар.

 

Възможни странични ефекти

 

Възможните странични ефекти на Test Aqua включват проблеми с черния дроб и вътрешните органи, които могат да бъдат управлявани с подходяща поддръжка на черния дроб и подкрепа по време на цикъла. Някои потребители могат да изпитат намаление на либидото по време на цикъла, поради прекратяване на естественото производство на тестостерон от организма. Следователно, използването на PCT е силно препоръчително.

 

Цена и качество

 

Test Aqua от HIGH TECHNOLOGICAL PHARMACEUTICALS се предлага на достъпна цена в онлайн магазина Anabolic.bg. Продуктът съчетава високо качество с ефективна цена, което го прави отличен избор за всички, които търсят оригинални и мощни анаболни стероиди.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!