TB 500 (Thymosin Beta-4) - 1 амп. х 10 мг - MAXLab

200,00 лв. 140,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

TB-500, известен още като Thymosin Beta-4, е синтетичен пептид, който се използва предимно за подпомагане на възстановяването на тъкани и мускулна регенерация. Във фитнес средите той намира приложение поради потенциалните си свойства да ускорява възстановяването след наранявания или интензивни тренировки. Освен това, TB-500 може да помогне и за мускулен растеж и потенциално дори за стимулиране на растежа на косата​​.

Ефект и действие на TB-500

 • Ускорява възстановяването: TB-500 подобрява регенерацията на тъканите, което е особено важно след наранявания или интензивни тренировки.
 • Намалява възпалението: Показал е потенциал да намалява възпалението в тъканите, което може да намали времето за възстановяване.
 • Подпомага мускулния растеж: Може да стимулира растежа на мускулите, което е ключово за културистите и фитнес ентусиастите.
 • Подобрява гъвкавостта на тъканите: TB-500 може да помогне за подобряване на тъканната гъвкавост, като по този начин намалява риска от травми.
 • Поддържа здравословни стави: Може да подобри здравето на ставите чрез поддържане на тяхната лубрикация и функционалност.
 • Подкрепя сърдечната функция: Има изследвания, показващи, че TB-500 може да има положително въздействие върху сърдечните клетки.
 • Стимулира растежа на косата: Въпреки че това не е пряко свързано с фитнеса, потенциалното стимулиране на растежа на косата може да бъде полезно за общото самочувствие.
 • Скъсява времето за възстановяване след операции: Може да бъде полезен при ускоряване на възстановяването след хирургични намеси, което е важно за спортистите при връщането им към тренировъчния процес​​.

Дозировка на TB-500

Има различни нива на приложение в зависимост от целите и телесното състояние на индивида:

 • Лека дозировка: 1mg – 2.5mg два пъти седмично
 • Средна дозировка: 2.5mg – 5mg два пъти седмично
 • Висока дозировка: Над 10mg на седмица

Правилната дозировка е критична за максимална ефективност и минимизиране на риска от странични ефекти. Началните дози обикновено са по-ниски и се коригират в зависимост от индивидуалните реакции. Консултация със здравен специалист може да помогне за определяне на най-подходящата доза за вас.

Потенциални странични ефекти

Въпреки че TB-500 се счита за относително безопасен, някои потребители могат да изпитат странични ефекти. Тези могат да включват локален дискомфорт или болка на мястото на инжекцията. Възможно е да се появи зачервяване или подуване след инжектирането. В редки случаи, може да има общо усещане за умора или главоболие. Някои докладват за поява на симптоми на алергична реакция, които изискват незабавно прекратяване на употребата и медицинска консултация. Винаги е важно да се следи за каквито и да е неочаквани промени в здравословното състояние и да се консултирате с лекар при възникване на нежелани реакции.

Съхранение

TB-500 трябва да се съхранява на хладно и сухо място, предпочитано в хладилник след реконституиране. Неизползваният прах трябва да остане на стайна температура и далеч от пряка светлина и влага, за да се запази стабилността му. След разтваряне с бактериостатична вода, разтворът е стабилен за около две седмици, което изисква употреба в този период. Винаги проверявайте срока на годност на продукта и не използвайте ако е изтекъл. Строго се спазвайте указанията за дозиране и съхранение, предоставени от производителя.

Информация за MAXLab

MAXLab е производител на лабораторни изследователски продукти, които често се използват във фитнес и бодибилдинг общностите за експериментални цели. Продуктите на MAXLab, включително TB-500, са предназначени за изследователски и образователни цели и не са одобрени за човешка употреба. Винаги е препоръчително да се проведе задълбочено изследване на производителя и да се потърси обратна връзка от други потребители преди покупка.

Защо да купите от нас?

При покупката на TB-500 е важно да се избере продукт от проверен и надежден източник. Препоръчително е да се търси продукт с ясно посочени сертификати за качество и чистота. Внимавайте за фалшификати и продукти, предлагани на подозрително ниски цени, тъй като те могат да бъдат некачествени или небезопасни за употреба. 

Ние от Anabolic.bg сме се погрижили за това. Избрали сме възможно най-качествения продукт на пазара, за да не се налага да рискувате със здравето си!

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!