Тамоксифен / Нолвадекс

В категорията Тамоксифен / Нолвадекс от Anabolic.bg ще откриете повече за продукта, неговите възможности за закупуване онлайн и цена. Tamoxifen е известен и под търговското си име Нолвадекс (Nolvadex). Известно е наименованието му Тамоксифен цитрат, което посочва състава му. Сега имате възможност да закупите Тамоксифен от онлайн магазина на Anabolic.bg

 

Тамоксифен / Нолвадекс във фитнеса – Характеристики, особености, съдържание

 

Тамоксифен представлява нестероиден антиестроген. Продуктът е популярен с търговското си име Нолвадекс (Nolvadex). Във фитнеса се приема непосредствено след като сте излезли от цикъл с анаболни стероиди, или още по време на цикъла.

 

Нолвадекс има и друго, изключително важно приложение – за лечение на рак на гърдата, тъй като има уникалната способност да предотвратява свързването на естрогените с естрогенните рецептори. Химичната формула на Тамоксифен цитрат (Tamoxifen) е C26H29NO.

 

Купи онлайн от Anabolic.bg Тамоксифен / Нолвадекс на достъпна и конкурентна цена. Високо качество и лесна онлайн поръчка.

 

Прочети още

Защо да приемаме Тамоксифен / Нолвадекс при цикъл с анаболни стероиди?

 

Ако спортувате сериозно, вероятно вече се разбрали, че във всяка програма на фитнес ентусиастите присъства Тамоксифен / Нолвадекс. 

 

Продуктът се приема след излизане от цикъл с анаболни стероиди, или седмица след началото на стероидния цикъл. Мненията кога точно да започне да се приема са спорни. Но защо да приемаме Тамоксифен / Нолвадекс? Причината е, че Tamoxifen / Nolvadex отлично пожинава нивото на естроген в организма. Това негово качество е особено нужно, когато цикълът със стероиди е повишил драстично нивото на тестостерон  и естроген в тялото ви.

 

Онлайн магазинът на Anabolic.bg ви прелага възможността да закупите Tamoxifen / Nolvadex на отлична цена. Купи Nolvadex сега.

 

Ползи, действие/ефект при прием на Тамоксифен / Tamoxifen

 

Има много ползи и положителни действия, които ще забележите при прием на Тамоксифен. Най-важните ефекти от Tamoxifen са:

 

 

  • За възвръщане на баланса на полезни вещества в тялото след излизане от цикъл с анаболни стероиди;
  • За повишаване на нивата на естроген в организма;
  • Запазва мускулната маса;
  • Инхибитор на ароматазата (помага при рак);

 

 

В онлайн магазина на Anabolic.bg ще откриете Тамоксифен (Tamoxifen) на добри цени. Възползвай се и купи висококачествен продукт Нолвадекс на отлична цена.

 

Цикъл с Тамоксифен – дозировка, прием и комбинации с фитнес добавки

 

Ние от Anabolic.bg ви напомняме, че не трябва да приемате фитнес продукти без преди това да сте се консултирали със специалист! Винаги правилният прием зависи според вашия индивидуален начина на живот – как се храните, колко тренирате, колко силни анаболи приемате. След като се консултирате, можете да закупите продукта от онлайн магазина ни на ниски цени – оригинален продукт и високо качество.

 

Сред терниращите има различни мнения кога трябва да започнете да приемате Тамоксифен – след излизане от цикъл със стероиди или по време на цикъла. Едно от разпространените мнения е, че Тамоксифен / Нолвадекс трябва да се приема още след след първата седмица от началото на стероидния цикъл (1 таблетка на ден, съставена обикновено от около 20 мг). След това, приемът продължава след приключване на стероидния цикъл, като тогава Тамоксифен (Tamoxifen) се пие в продължение на още 2 седмици – за да контролира добре тестостерона. 

 

Купи Тамоксифен / Нолвадекс на отлична цена от Anabolic.bg

 

Препоръчва се  Нолвадекс (Nolvadex) след курс на стероиди да се комбинира с инхибитори на ароматазата, най-популярният от които е Провирон. Някои програми за прием предлагат следната програма, ако приемате Провирон + Тамоксифен: Да започнете прием на Нолвадекс (Nolvadex), започвайки още от последната седмица на стероидния курс и завършвайки чак през втората седмица след края му. 

 

Anabolic.bg ви предлага да закупите Тамоксифен / Нолвадекс на отлична цена – лесна поръчка и високо качество.

 

Мнения за прием на Нолвадекс във фитнеса 

 

Предимно положително е мнението на спортуващите за приема на Нолвадекс за фитнес ползи. Нолвадекс (Tamoxifen) се предпочита заради сравнително ниската цена на продукта. Освен това той е ниско токсичен и има малко странични ефекти. Приемът на Tamoxifen, когато е в норми, дава доста добри резултати. Разбира се, има и спортисти, които предпочитат да приемат Кломид – само че имайте предвид, че Кломид е много по-скъп продукт.

 

Ако търсите висококачествен Нолвадекс (Nolvadex), можете да го откриете в онлайн магазина на Anabolic.bg. Добри и достъпни цени – купи сега Tamoxifen.

 

Странични ефекти и предпазни мерки при използване на Тамоксифен / Tamoxifen

 

Не бива да взимате по-големи дози Tamoxifen от тези, които са ви препоръчани от специалист. Ако прекалявате с дозировката, можете да увредите черния си дроб. Бъдете предпазливи. Други странични ефекти от Tamoxifen са влошаване на зрението, запек, анорексия, усещане за умора, обрив.

 

Вземайте следните предпазни мерки – за жените, не приемайте при бременност или ако кърмите. Добрата новина е, че в сравнение с други препарати във фитнеса, Тамоксифен (Tamoxifen) е сравнително безобиден.

 

След като знаете какви могат да бъдат страничните ефекти, вече можете да разгледате онлайн магазина на Anabolic.bg и да закупите Тамоксифен / Нолвадекс на отлична цена. Купи Tamoxifen / Nolvadex от Anabolic.bg сега – лесно по телефона или онлайн.

 

Купи Тамоксифен / Нолвадекс на добра цена от онлайн магазина на Anabolic.bg

 

В онлайн магазина на Anabolic.bg имате възможността да закупите Тамоксифен / Нолвадекс на отлична цена. Бърза поръчка – по телефона или по интернет. Преимуществото на онлайн пазаруването ни от категорията Tamoxifen / Nolvadex е, че сами виждате качеството. Ще се убедите в качеството на продуктите ни и когато получите своята поръчка. Работим само с висококачествени продукти и снабдяваме онлайн магазина на директно от производителите. Купи Tamoxifen сега на добра цена.

Няма намерени продукти.