T-400 тестостерон енантат на MALAY TIGER

82,00 лв.
  • Марка: Malay Tiger
+ -
Купи
Моля, изберете:

T-400 тестостерон енантат и сустанон

Описвайки този стероид, на първо място се казва, че всяка форма на тестостерон, член на основаването си, има различна степен на усвояване, като по този начин се поддържат постоянните и високи нива на анаболните хормони в кръвта. Също така този стероид е полезен с това, че елиминира спортиста от необходимостта от въвеждане на чести инжекции: в крайна сметка лекарствения ефект трае достатъчно дълго (до три седмици), и поради това, инжекции обикновено се поставя веднъж седмично.

Активни вещества на T-400

T-400 е класическия Sustanon 250, с добавени 150 мг. в ампула Testosterone Enanthate, за зверски резултати, производство на фармацевтична компания Malay Tiger – смес от най-ефективните тестостероновите естери, на маслена основа. Който активни съставки, използвани в смесицата, са доказаните спортни стероиди като тестостерон фенилпропионат, тестостерон пропионат, тестостерон деканоат и изокарбонат от тази смес той става, високо анаболен и с голяма андрогенна активност, както и присъства дълго въздействие върху организма на спортиста.

Прочети още за T-400

Тестостерон и сустанон за маса и сила

Основната област където той се използва, е спортната практика. Спортистите използват стероида въз основна за бързото нарастване на телесната маса и сила, а също и за подобряване и на обемите за успешно възстановяване и издръжливост. Сустанон е полезен и в медицината: тестостерон отдавна се използва ефективно в заместителна терапия, ако има липса на функцията на половите жлези при мъжете, при жени в менопауза и при лечение на някои видове тумори. 

Дозиривка на T-400 стероид

На начинаещите се препоръчва дозата от 400 mg седмично, което е стандартната инжекция на тестостерон веднъж седмично. Той предизвиква драстично увеличение на силата и мускулната маса. Междинните потребители обикновено постигат голям напредък при дози от 400-8000 mg на седмица. Разширените потребители ще постигнат голям напредък в същата дозировка като междинните потребители и рядко трябва да се издигат нагоре. Във всеки случай, напредналите потребители са склонни да използват Т-400, вариращи от 400 до 1200 mg на седмица.
Периодът на откриване на Т-400 в урината е 4-6 месеца.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!