Сустанон / Sustanon - 10 ампули х 250мг/мл

100,00 лв. 80,00 лв.
  • Марка: EAST Pharmaceutical Labs
+ -
Купи
Моля, изберете:

Sustanon 250 на производителя EAST Pharmaceutical Labs е маслен разтвор за инжектиране, който съдържа четири различни естера на тестостерон : Testosteron propionate 30 мг, Testosteron phenylpropionate 60 мг, Testosteron isocaproate 60 мг и Testosteron decanoate 100 мг. Сустанон е бързодействащ и същевременно има дълъг живот в кръвта след приемат му. Сместа на Тестостерон естери осигурява постоянно ниво на хормона за период от един месец. Както други препарати на базата на тестостерон , Сустанон е андрогенен стероидс определен анаболен ефект.

Затова атлетите обикновено използуват Сустанон , за да покачат мускулна маса и размер, като същевременно увеличават силата многократно. За разлика от други съединения за тестостерон, като Cypionate и Enantate, употребата на Sustanon причинява по-малко водно задържане и странични ефекти  в следствие на повишените естрогенни нива. Тази особеност го превръща в желан продукт  за културисти и много други спортисти  които страдат от гинекомастия, но търсят мощния анаболен ефект от инжектируем тестостерон. Намаленото задържане на вода също прави на Сустанон желан стероид за културисти и атлети, заинтересувани от качване на качествена мускулна маса.

Дозите на приложение за Sustanon варират от 250 мг седмично, до 2000 мг и повечето седмично. Тези дози са крайни. По - често дозата  варира от 250 мг към 1000 мг седмично. Въпреки че Sustanon остава активен  до един месец, инжекциите трябва да бъдат поставяни поне веднъж седмично, за да останат нивата на тестостерон устойчиви.

Тези, които употребяват за първи път стероиди, могат да очаква да наддадат около 10 килограма в рамките на няколко месеца, като използват само 250 мг Сустанон на седмица. По - напредналите атлети очевидно ще имат нужда от по-високи дози, за да придобият желания ефект. Sustanon е сравнително безопасен стероид, освен във високи дози, при които някои атлети могат да изпитат странични ефекти поради повишеното  ниво на естроген. 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!