Sustanon 250 на MALAY TIGER

94,00 лв.
  • Марка: Malay Tiger
+ -
Купи
Моля, изберете:

ХАРАКТЕРИСТИКИ SUSTANON MALAY TIGER

Смес от 4 различни варианта на естерифициран тестостерон в определена част е най-известен под името на Sustanon 250 (разработен и произведен от Organon)

Съдържа .:

30 мг тестостерон пропионат,

60 мг тестостерон phenylpropionate

60 мг тестостерон Isocaproate

100 мг тестостерон деканоат


-Sustanon 250 е популярен анаболен стероид, поради няколко тои е смес от четири различни тестостеронови естери. Смес от 4 тестостеронови естери ,така че Sustanon бързо навлиза в кръвоносната система и остава в сила за организма в продължение на няколко седмици. Sustanon-250 има важно андрогенен ефект, който се свързва със силен анаболен ефект. Ето защо е подходящ за бързо изграждане на мускулна маса и сила. Спортистите, които използват Sustanon-250 записват стабилно повишаване на качеството на мускулна маса, тъй като той причинява по-малко задържане на вода в сравнение с тестостерон енантат или ципионат. Това е една от причините, поради която много спортисти и културисти го предпочитат пред други дългодействащи тестостеронови естери. В обемен фаза на обучение Sustanon-250 се използва с други вещества OXYNDROL, STANOX-10, METAXON-10, D-DUBOL 100, болденон-200 или деканол-200.

-Идеята за комбиниране на всички тези различни тестостеронови естери е да осигури лекарство на базата на тестостерон, който ще предостави на потребителя директни ефекти, дължащи се на бързото освобождаване на тестостерон пропионат естер, последвано от бавно и по-продължително освобождаване на други естери. Друго предимство е, че не се изисква често приложение като тестостерон пропионат. Sustanon 250 като цяло е предназначен да осигури максимални нива на тестостерон в плазмата след 24 до 48 часа след приема. След това
време, нивата на тестостерон в плазмата се увеличават в продължение на 21 дни. Sustanon 250 най-вероятно е от най-популярните тестостеронови препарати.

СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ

Заедно със силното си анаболно действие, сустанон действа и доста силно андрогенно, което може да доведе до нежеланите странични ефекти като: акне, омазняване на кожата, повишено кръвно налягане, гинекомастия, както и проблеми с яйчниците, ако се използва от жени.


ДОЗИРОВКА СУСТАНОН MALAY TIGER

Ако искате да постигнете по-голямо наддване на тегло, то тогава е най-добре да съчетаете продукта заедно с нандролон и метан. Инструкции за употреба: SUSTANON 250 от Malay Tiger - сустанол 250-500 мг седмично, нандролон-деканоат 200-400мг на седмица, метандиенон - около 30 мг на ден. От друга страна, ако търсите развитието на голяма сила и издръжливост, можете да го комбинирате със стероид болденон и туринабол. Дозите са следните: Turinabol -50мг дневно, Boldenon - 400 мг на седмица, сустанон - 250мг седмично. 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!