SUPER P-FORCE SILDENAFIL + DAPOXETINE 12 ТАБЛЕТКИ

55,00 лв. 50,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Описание на продукта: SUPER P-FORCE SILDENAFIL + DAPOXETINE 

 

Super P-Force e ново поколение секс стимулант, който е придобил популярност в USA вече и в европа. Предпочитан е сред мъжете, защото действа, като:

П-форс прави ерекцията много мощна и дълготрайна 

Пениса наедрява и става по-голям от обикновенно

Увеличава многократно потентността при всеки един мъж

Предотвратява преждевременната/ нежелана еякулация

Напълно безопасен, чист и клинично тестван продукт

Повишава издръжливостта по време на полов акт

Super P Force увеличава многократно насладата от половият акт

Производител: Sunrise Remedies Pvt. Ltd

 

Super P-Force е смесица от Sildenafil и Depoxetine (вещество, което спира преждевременно свършване при мъжете). Невероятна и доказана уникална смесица от Силденафил и Дапоксетин води до здрава ерекция за много по-дълго време и предпазва от непредвидено изпразване (преждевременната еякулация няма да бъде проблем за напред). Този сексуален стимулант е ефикасен и без странични ефекти. Работи по начин, по който отпуска кръвоносните съдове на члена след това има доста силен приток на кръв, което пък води до неповторимо удоволствие и изпомпване на пениса.

 Super P Force е нов продукт на пазара, който е създаден за лекуване на мъжкото полово разстройство. Обикновено се използва за лечение на еректилна дисфункция и преждевременна еякулация, но има ефект за по-силна ерекция. Еректилната дисфункция е един от най-типичните проблеми при мъжете, а този страхотен продукт е създаден за справяне с този проблем и получаване на качествено надървяне.

 

Super P-Force съдържание:

 

Основната причина за тази висока ефикасност на Super P-Forceи невероятният му гарантиран резултат е страхотната комбинация, която включва Dapoxetine 60 mg и силденафил цитрат 100 мг. Dapoxetine позволява на мъжете да поддържат дълготрайна ерекция без да има нужда да се притеснявате за PDE 5 или преждевременна еякулация. Sildenafil в продукта позволява на мускулите в областта на таза, особено мускулите на пениса да се отпуснат и да се подобри притока на кръв към пениса.

Препоръчително е да приемате хапчето 20 до 30 минути преди да правите секс. Това е така, защото усвояването на хапчето отнема около 25 минути, а след това може да се възползвате от ефекта му в пълна сила. Не е желателна употребата на повече от 1 таблетка на 24 часа, ако предозирате има вероятност от странични ефекти. Важно е да се отбележи, за да има оптимално действие е нужна по-дълга любовна игра резултата след това ще е забележителен. Не е желателно да смесвате Супер П-Форс с нитритни продукти (Popars). Не се препоръчва да се консумират храни с високо съдържание на мазнини или алкохол, ако мислите да употребявате продукта , защото ефекта му няма да бъде толкова силен.

 

Super P-Force 160 mg действие:

 

Супер П Форс позволява на мъжете да имат твърда и качествена ерекция и да я поддържат в период от 6 до 8 часа. Това означава, че можете да имате приятен сексуален опит и задоволяване сексуалните желания на партньорките ви по доказан начин.

Ако използвате тези хапчета ще е най-добре да избягвате употребата на алкохол. Това е така, защото алкохол забавя и намалява действието на таблетката.

Super P-Force поради неговите две основни съставки силденафил, както и Dapoxetine действа много силно като задържа ерекцията и забавя изпразването. Sildenafil е съставка, която подпомага за мощно надървяне, а дапоксетин има задържащия ефект, който забавя еякулирането преждевременно. 

Пие се 30 до 50 минути преди секс по 1 таблетка.

Не превишавайте дневната доза от една таблетка на 24 часа!

Предозирането не би довело до по-силен резултат, а до поява на странични ефекти като зачервяване, унилост и др.

Да се съхранява на сухо и хладно място до 31°С.

Да бъде на недостъпно за деца място!

 

Съдържание: 12 таблетки в пластмасово шише.

 

Посетете категорията "Секс стимуланти" за още подобни продукти

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!