Strombafort - Стромба на Balkan Pharmaceuticals - 100 таб х 10мг

50,00 лв.
 • Марка: Balkan Pharmaceuticals
+ -
Купи
Моля, изберете:
 • Марка: Balkan Pharmaceuticals
 • Име на продукт: Strombafort / Стромба / Винстрол
 • Категория: Анаболен / Андрогенен стероид на таблетки
 • Съдържание: 100 таблетки/10мг
 • Приложение: Релеф, изчистване, мускулна маса, комбиниране, диета
 • Анаболни свойства: силни
 • Андрогенни свойства: слаби
 • Водна задръжка: Няма
 • Високо кръвно налягане: рядко
 • Ароматизация: Няма
 • Чернодробна токсичност: Няма


Дозировка и прием на Strombafort

 • Начинаещи: 20 мг /седмично
 • Напреднали: 25 - 30 мг/седмично
 • Професионалисти: 50 - 100 мг/седмично
 • Жени: 25 мг /седмично (от 4мг до 6мг на ден)

Приложим период на Strombafort

 • да не превишава 8 седмици


Този препарат се комбинира много добре с други анаболни стероиди. Една от най-избираната комбинация на стромба е с мастеролон и тренболон.  

Strombafort (Stanozolol) е един от най-популярните и известни анаболни стероиди в цял свят.

Името Винстрол всъщност е най-популярното търговско название на анаболния стероид Станозолол. Той е много популярен ,добре поносим и спокойно може да се ползва от мъже и жени. Също така се е доказал като много ефикасен за повишаване на спортните постижения.

Strombafort е многогодишен фаворит сред състезателите културисти и силовите атлети в периодите на изчистване или в предсъстезателни фази. Също така е предпочитан избор на стероид от много атлети, заради свойството му да дава сила и издръжливост, без добавяне на излишна маса.

Strombafort (Stanozolol) има много успехи в модерната медицина.

Успешно се е използва в борбата срещу загуба на тегло. Той бива одобрен от Агенцията по Храни и Лекарства в САЩ и за разлика от много други анаболни стероиди, продължава да се прилага в множество терапевтични лечения като рак на гърдата, остеопороза, възстановяване от тежки костни фрактури, лечение при изгаряния и др.

Макар да забавя загубата на чиста телесна маса, Strombafort (Stanozolol) не е точно стероид за трупане на маса.

Рядко ще срещнете някой да го ползва във фазите за трупане на маса. Strombafort (Stanozolol) може да се ползва за подсилване ефекта на другите анаболни стероиди, заради силното понижение на SHBG, което предизвиква. Разглеждайки задълбочено страничните ефекти от Strombafort (Stanozolol) ще открием, че той ехепатотоксичен и трябва да се употребява само тогава, когато е най-полезен. За мъжете спортисти това не е при трупането на маса.По отношение на извън фазите за трупане на маса, може да се направи някакво изключение при жените.

Жените са много по-чувствителни към Станозолол и кратки схеми с ударни дози могат да са много резултатни презтози период.Действията на Станозолол са несъмнено най-резултатни за пряко подобряване на спортните резултати. Става въпрос за активни състезатели, а не за културисти или силови спортисти.Strombafort (Stanozolol) има способността да увеличава много силата, което се отразява на производителността и скоростта. При това той действа без да предизвиква трупане на допълнителна маса.

 • Стандартните дози перорален Станозолол за лечебни цели обикновено са 2 мг, три пъти дневно при мъжете.
 • При жените се назначава прием от 4 мг или две дози от 2 мг.

Ако не се появят симптоми на вирилизация, дозите се увеличават на 6 мг дневно. Когато е предписан инжекционен Винстрол, обичайната доза е 50 мг на всеки 2-3 седмици, при мъже и жени. За подобряване на спортните резултати стандартната доза Strombafort (Stanozolol) за мъже е в рамките на 25-50 мг. Най-често се приемат 25 мг на ден орален или 50 мг през ден инжекционен Винстрол.

Тези дози осигуряват достатъчно добри резултати при мъжете и лесно контролирани странични ефекти.

За по-запалените културисти 50 мг на ден независимо от формата е често срещано, като някои стигат до 100 мг на ден. Подобни високи дози не са препоръчителни извън състезателния сезон за културисти, тъй като просто няма нужда. Поради хепатотоксичните свойства и потенциални проблеми с холестерола общият прием Винстрол не трябва да продължава повече от 6-8 седмици.За жени спортисти оралният Strombafort (Stanozolol) е по-добрия вариант, тъй като те приемат по-ниски дози.

Повечето жени ще се задоволят с 5 мг на ден, като някои могат да понесат и 10 мг дневно. Ако се ползва инжекционен Винстрол, 20 мг на всеки 4 дни е напълно достатъчно, но въпреки това оралната форма е препоръчителна. Общият прием не трябва да продължава повече от 4-6 седмици.Strombafort не трансформира андрогена в естроген, което прави невъзможни естрогенните странични ефекти.

Станозолол не причинява гинекомастия или прекомерно задържане на вода.

Онлайн магаизн за анаболни стероиди Anabolic.bg предлага още продукти от същата категория. Разгледайте другите продукти от категория "Стромба (Станозолол)" тук )

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!