Стромба от EAST Pharmaceutical Labs – 99 табл. х 10 мг.

60,00 лв. 55,00 лв.
  • Марка: EAST Pharmaceutical Labs
+ -
Купи
Моля, изберете:
  • Производител:  EAST Pharmaceutical Labs
  • Опаковка: 99 таблетки х 10mg, 3 блистера
  • Фармацевтично наименование: Stanozolol

Стромбата на EAST Pharmaceutical Labs е един от любимите препарати на почти всички атлети

Активната съставка Станозолол стимулира анаболните резултати и предотвратява катаболния ефект благодарение на глюкокортикоиди. Подобрява качеството на мускулите, намалява телесните мазнини като подобрява органичните процеси, които се свързват с тъканите, отлагането на калций в костите, съхранява азот, сяра, калий, натрий и вода в човешкото тяло по време и след приемат му. Както повечето анаболни стероиди, Стромбата е получена от хормона дихидротестостерон /DHT/, изгражда плътна и качествена мускулатура без да задържа излишна подкожна вода. Това я прави страхотен стероид за “изчистващи” цикли, когато водната задръжка трябва да е минимална, да се губят мазнини като същевременно се запазва мускулната маса.

 

Прочети още за "Стромба от EAST Pharmaceutical Labs"

Действие на стромба от EAST Pharmaceutical Labs

 

В добавка към изгарянето на мазнини, Стромбата e особено ефикасна в изграждането на издръжливост, мускулен релеф, ефективна мускулна маса и сила за кратко време – в цикъл от 30 до 45 дни. Доказано е, че Станозолол показва по-добър резултат по отношение растежа на мускулна маса сравнено с други стероидни хормони. Станозолол дава високо ниво на  мускулен растеж, въпреки че в анаболно отношение препаратът е по-скоро мек в сравнение с други значително по-силни субстанции. Той наистина помага изключително в предсъстезателната подготовка на атлетите да спечелят максимум предимства от стероидния цикъл. Структурно. Станозолол не ароматизира и не задържа вода. Широко се използва, тъй като стимулира загубата на тегло бързо и сигурно. 

 

Дозировка на Стромба от EAST Pharmaceutical Labs

 

Приема се от 30 мг. до  70 мг. всеки ден. Често се комбинира с други стероиди в зависимост от желания резултат. В цикли за релеф се комбинира с Параболан (Trenbolone), Мастерон (Drostanolone propionate) или Болденон (Boldenone). Такива комбинации помагат за сепарацията и нацепения и твърд вид на мускулатурата, толкова търсена от културистите.

В цикли за маса обикновено се комбинира с по-силен андроген като Метан/Danabol (Methandienone), Тестостерон (Testosterone), Анаполон или Анадрол 50 или  Дека Дураболин (Nandrolone decanoatе).

Тук Винстрол ще балансира цикъла като дава добър анаболен ефект с по-слаба естрогенна активност отколкото самостоятелният прием на тези стероиди.

 

Посетете нашата статия, за да научите повече за Стромбата

 

( Разгледайте Anabolic.bg за още качествени анаболни стероиди на най-добри цени )

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Телефон за бърза поръчка