Стромба от EAST Pharmaceutical Labs – 99 табл. х 10 мг.

60,00 лв. 55,00 лв.
  • Марка: EAST Pharmaceutical Labs
+ -
Купи
Моля, изберете:
  • Производител:  EAST Pharmaceutical Labs
  • Опаковка: 99 таблетки х 10mg, 3 блистера
  • Фармацевтично наименование: Stanozolol

Стромбата на EAST Pharmaceutical Labs е един от любимите препарати на почти всички атлети

Активната съставка Станозолол стимулира анаболните резултати и предотвратява катаболния ефект благодарение на глюкокортикоиди. Подобрява качеството на мускулите, намалява телесните мазнини като подобрява органичните процеси, които се свързват с тъканите, отлагането на калций в костите, съхранява азот, сяра, калий, натрий и вода в човешкото тяло по време и след приемат му. Както повечето анаболни стероиди, Стромбата е получена от хормона дихидротестостерон /DHT/, изгражда плътна и качествена мускулатура без да задържа излишна подкожна вода. Това я прави страхотен стероид за “изчистващи” цикли, когато водната задръжка трябва да е минимална, да се губят мазнини като същевременно се запазва мускулната маса.

 

Прочети още за "Стромба от EAST Pharmaceutical Labs"

Действие на стромба от EAST Pharmaceutical Labs

 

В добавка към изгарянето на мазнини, Стромбата e особено ефикасна в изграждането на издръжливост, мускулен релеф, ефективна мускулна маса и сила за кратко време – в цикъл от 30 до 45 дни. Доказано е, че Станозолол показва по-добър резултат по отношение растежа на мускулна маса сравнено с други стероидни хормони. Станозолол дава високо ниво на  мускулен растеж, въпреки че в анаболно отношение препаратът е по-скоро мек в сравнение с други значително по-силни субстанции. Той наистина помага изключително в предсъстезателната подготовка на атлетите да спечелят максимум предимства от стероидния цикъл. Структурно. Станозолол не ароматизира и не задържа вода. Широко се използва, тъй като стимулира загубата на тегло бързо и сигурно. 

 

Дозировка на Стромба от EAST Pharmaceutical Labs

 

Приема се от 30 мг. до  70 мг. всеки ден. Често се комбинира с други стероиди в зависимост от желания резултат. В цикли за релеф се комбинира с Параболан (Trenbolone), Мастерон (Drostanolone propionate) или Болденон (Boldenone). Такива комбинации помагат за сепарацията и нацепения и твърд вид на мускулатурата, толкова търсена от културистите.

В цикли за маса обикновено се комбинира с по-силен андроген като Метан/Danabol (Methandienone), Тестостерон (Testosterone), Анаполон или Анадрол 50 или  Дека Дураболин (Nandrolone decanoatе).

Тук Винстрол ще балансира цикъла като дава добър анаболен ефект с по-слаба естрогенна активност отколкото самостоятелният прием на тези стероиди.

 

Посетете нашата статия, за да научите повече за Стромбата

 

Онлайн магаизн за анаболни стероиди Anabolic.bg предлага още продукти от същата категория. Разгледайте другите продукти от категория "Стромба (Станозолол)" тук )

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!