Stromba / Стромба на OMEGA Meds – 100 табл. х 10 мг.

65,00 лв. 49,99 лв.
  • Марка: Omega Meds
+ -
Купи
Моля, изберете:
  • Производител: OMEGA MEDS
  • Разфасовка: 100 таблетки x 10 mg.
  • Фармацевтично наименование: Stromba / Стромба

 

Обща информация за Stromba / Стромба на OMEGA Meds на таблекти

 

Това е орален Анаболен стероид , произведен от фармацевтична компания Omega Meds. Всяка опаковка съдържа 100 таблетки по 10мг. Още е познат под имената Стано, Станозозол, Стромба и др. Анаболният стероид Станозолол може да се съчетае с почти всички останали анаболни и андрогенни стероиди, в цикъл за маса и за релеф (препоръчва се в цикъл за релеф).

 

Действие на Stromba на OMEGA Meds на таблекти

 

Стромба на Омега Медс има свойството да изчиства подкожните мазнини от  мускулите и подобрява мускулния релеф. Станзозол спада не само към категорията на най-известните анаболни стероиди, но и към групата на най-често употребяваните анаболни стероидни препарати приемани от всички спортисти. Подпомага синтеза на протеини и влияе благоприятно върху задържането на азот. С помощта на Stromba се изчиства телесната маса, като се оформят качествени и ясно дефинирани мускули с изразен релеф. Животът на препарата в тялото продължава около едно-две денонощия.

 

Препоръчителна доза на Stromba на OMEGA Meds на таблекти

 

Стандартната препоръчителна доза Stromba за мъже е в границите на 30-80 мг дневно. При жените се препоръчва доза от максимум 10 мг или еднна таблетка дневно. Цикъл със Stromba продължава между 6 – 10 седмици. За по-бърз растеж на мускулна маса и изразен мускулен релеф се препоръчва комбиниран прием с Метандиенон (Метан), Анадрол (Анаполон) и Тестостерон.

 

Странични ефекти

При много-високи дози и продължителен прием на препарата може да се наблюдават типичните нежелани странични ефекти, като при останалите анаболни стероиди – водна задръжка, гинекомастия, поява на акне, косопад или минимално увреждане на черния дроб.

 

Онлайн магаизн за анаболни стероиди Anabolic.bg предлага още продукти от същата категория. Разгледайте другите продукти от категория "Стромба (Станозолол)" тук )

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!