Stromba / Стромба на OMEGA Meds – 100 табл. х 10 мг.

65,00 лв.
  • Марка: Omega Meds
+ -
Купи
Моля, изберете:
  • Производител: OMEGA MEDS
  • Разфасовка: 100 таблетки x 10 mg.
  • Фармацевтично наименование: Stromba / Стромба

 

Обща информация за Stromba / Стромба на OMEGA Meds на таблекти

 

Това е орален Анаболен стероид , произведен от фармацевтична компания Omega Meds. Всяка опаковка съдържа 100 таблетки по 10мг. Още е познат под имената Стано, Станозозол, Стромба и др. Анаболният стероид Станозолол може да се съчетае с почти всички останали анаболни и андрогенни стероиди, в цикъл за маса и за релеф (препоръчва се в цикъл за релеф).

 

Действие на Stromba на OMEGA Meds на таблекти

 

Стромба на Омега Медс има свойството да изчиства подкожните мазнини от  мускулите и подобрява мускулния релеф. Станзозол спада не само към категорията на най-известните анаболни стероиди, но и към групата на най-често употребяваните анаболни стероидни препарати приемани от всички спортисти. Подпомага синтеза на протеини и влияе благоприятно върху задържането на азот. С помощта на Stromba се изчиства телесната маса, като се оформят качествени и ясно дефинирани мускули с изразен релеф. Животът на препарата в тялото продължава около едно-две денонощия.

 

Препоръчителна доза на Stromba на OMEGA Meds на таблекти

 

Стандартната препоръчителна доза Stromba за мъже е в границите на 30-80 мг дневно. При жените се препоръчва доза от максимум 10 мг или еднна таблетка дневно. Цикъл със Stromba продължава между 6 – 10 седмици. За по-бърз растеж на мускулна маса и изразен мускулен релеф се препоръчва комбиниран прием с Метандиенон (Метан), Анадрол (Анаполон) и Тестостерон.

 

Странични ефекти

При много-високи дози и продължителен прием на препарата може да се наблюдават типичните нежелани странични ефекти, като при останалите анаболни стероиди – водна задръжка, гинекомастия, поява на акне, косопад или минимално увреждане на черния дроб.

 

( Разгледайте Anabolic.bg за още качествени анаболни стероиди на най-добри цени )

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Телефон за бърза поръчка