Stromba на High Technological Pharmaceuticals - 100таб х 10мг

65,00 лв. 60,00 лв.
  • Марка: High Technological Pharmaceuticals
+ -
Купи
Моля, изберете:

Stromba от фармацевтична компания High Technological Pharmaceuticals – е форма на орален станозолол и е ефективен стероид с високи анаболни свойства и ниска активност на андроген.

Лекарството може да се използва ефективно в спортната практика и в спортове, като лека атлетика или културизъм, за да се подобри работата на енергия, издръжливост, изгаряне на мазнини и придобиване на мускулна маса.

Стромбата е в таблетки по 10 мг, нейния производител е High Technological Pharmaceuticals.

Гамата от продукти на High Technological Pharmaceuticals е достатъчно популярна, имат много напреданли препарати,катo Testo-Propionate/Winstrol Aqua/Test-mix и други.Лекарствата на тази фирма са много търсени на пазара от спортисти и атлети.

Активната съставка на средство е стероида станозолол. Този препарат е разработен в средата на 20-ти век (през 1962 г.) от Winthrop Laboratories и се твърди, че са за терапевтична употреба. Имайте предвид, че структурно стромба е производно на дехидротестостерон модифицирана за увеличаване на анаболните свойства и намаляване на андрогенните свойства. Анаболната и активност е 320 процента, докато в същото време само 30 процента ендогенен тестостерон.

Таблетки Stromba създадени въз основа на този стероид (станозолол) са помогнали на много спортни имена да подобрят отличията си. Тяхната правилна рецепция на прием, съчетана с подходяща тренировка и хранене, може да доведе до значителни подобрения във физическа форма на един спортист:

• Повишено ниво на тренировъчния процес (експлозивна сила)

• Значително увеличение на издържиливоста

• Подобряване на качеството на мускула (бързо възстановяване)

• Голям ефект върху изгарянето на мазнини

• Премахване на излишните течности от организма

• Повишен апетит, без да създава измамно чувство на глад.

Важно е да се отбележи, че действието на Stromba на High Technological Pharmaceuticals 100 таблетки е достатъчно бързо

Обикновено нейната дейност се усеща почти веднага, след като се започне цикъл, а до края дава значително подобрение. Въпреки това, анаболния ефект е за дълго време. Дейноста на стероида е – около 8 часа след последния прием на хапчетата / таблетки. Следователно, за да се постигне желаният ефект се препоръчва да се приема на дневна база.

Допълнителна информация

Съхранението на тези фармакологични средства като предпазна мярка трябва да се държат на място далече от деца и домашни любимци. Да се пази при стайна температура в напълно сухо и защитено от светлина място.

Част от известните спортове, като (бодибилдинг, лека атлетика, борба, бокс и други дисциплини), лекарството може да бъде ефективно използван за качеството на мускулите, изгарянето на мазнини и увеличаване на силата с подобрена издръжливост. В същото време може да се използва не само мъже, но и жени. Жените спортисти не трябва да надвишават дневна доза от 5-10 мг от стероида, защото може да се получи ефект на вирилизация.

Както обикновенно, препоръчителната доза за мъже от станозолол Stanox таблетки – е 20-50 мг дневно (съответно 2-5 таблетки дневно). Приема на лекарството трябва да бъде ежедневно, защото той има много малък период на полуразпад – 8 часа. Също така имайте предвид, че цикли на базата със станозолол траят средно около шест пълни седмици.

Важно за Stromba на High Technological Pharmaceuticals

Цикъл с Stomba почти никога не се осъществява солово. Обикновено, спортисти комбинират медикаменти с други анаболни стероиди, от различни естери на тестостерона до тренболон. Това се прави, за да получите най-добрите резултати от цикъла. Какви точно стероиди да комбинираме с този препарат? Всичко зависи от вашия опит, финансови възможности и, разбира се, на преследваната цел.

Попринцип прием с тренболон е подходящ за опитни състезатели, които искат да постигнат сух и качествен мускул.

Принципа на дозиране може да бъде избран, както следва:

И терапията след цикъла:

  • 7-9 седмици – тамоксифен 40 мг на ден (както се препоръчва да се взема и трибестан).

Цикъл Stromba + тренболон ацетат + тестостерон пропионат, продължителност около 6 седмици, ще ви даде добри резултати по отношение на увеличаване на сила, издръжливост и изгарянето на мазнини.

Схемата на прием на тези стероиди може да бъде:

  • 75 мг (или 100 мг) тренболон ацетат на седмица,
  • 100 мг тестостерон пропионат през ден
  • и 40 мг дневно станозолол.

Онлайн магаизн за анаболни стероиди Anabolic.bg предлага още продукти от същата категория. Разгледайте другите продукти от категория "Стромба (Станозолол)" тук )

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!