Стромба (Станозолол) на OMEGA MEDS – 10 амп. х 50 мг.

80,00 лв. 65,00 лв.
  • Марка: Omega Meds
+ -
Купи
Моля, изберете:
  • Производител: OMEGA MEDS
  • Разфасовка: 10 ампули x 50 mg/ml.
  • Фармацевтично наименование: Stromba / Stanozolol

 

Обща информация за Стромба (Станозолол) на OMEGA MEDS

 

Stanozolol на OMEGA MEDS е инжекционен анаболен стероид, който съдържа активното вещество Станозолол в умерени количества.

Стромба на OMEGA MEDS е сред най-популярните стероиди сред всички спортисти и се използва масово в различни спортове по целия свят.

Stanozolol aqua Suspension  не ароматизира организма, като по този начин не носи със себе си риск от появата на странични ефекти, свързани с високи нива на естрогена. Също така, Stanozolol / Винстрол  не носи със себе си риск от появата на сериозни андрогенни странични ефекти, тъй като е сравнително мек андроген.

Ефектът от Stanozolic / Винстрол  е мощен и води до повишаване на чистата мускулна маса, взривната сила и издържливостта при тежки натоварвания, като използван в период за релеф прави физиката твърда, венозна и плътна.

Stanozolol рядко се използва самостоятелно в цикъл и почти винаги е част от вече изготвена схема с Анаболни Стероиди, като хормонът отлично се комбинира с Тестостерон Пропионат, Мастерон и Тренболон, а ефектът от подобна комбинация води до сериозни  резултати.

Stanozolic / Винстрол  стандартно се дозира по 50-100 мг./през ден, като дозата зависи от целите и опита на спортиста. Не се препоръчва за жени.

 

( Разгледайте Anabolic.bg за още качествени анаболни стероиди на най-добри цени )

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!