Стромба NEOX (НЕОКС) - 10mg

70,00 лв. 60,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Стромба NEOX (НЕОКС) е високо анаболен и умерено андрогенен продукт.

Причинява значително увеличение на синтеза на протеини и подобрява азотния баланс в тялото. Тъй като не ароматизира – няма странични ефекти свързани с естрогена, не задържа вода и не предизвиква гинекомастия (ако е в умерени и съобразни дози).

Приема от 20мг до 60 мг всеки ден. От инжекционния станозолол може да се слага повече. Комбинира се със 76 мг Parabolan на всеки 2-3 дни, много културисти също добавят Masteron, Equipoise (ундециленат) или тестостерон пропионат и други. Тестостеронът е свързан с добавянето на анти-естрогени за задържане на вода и контрол на ароматизация. Жените често вземат 25 mg 2-3 пъти седмично или един път седмично 50-мг инжекционно. Употребен с Oxandrolone (Анавар), жените постигнат отлична и качествена чиста мускулна маса и релеф.

Оралната и инжекционнта форма на станозолол не се различават по нищо. Оралната форма отстъпва на инжекционнта по фармакокинетиката, именно затова по-сериозните билдери и други спортисти предпочитат инжекционната форма.

Допълнителна информация за Стромба NEOX (НЕОКС)

В същото време оралния станозолол има едно свойство, което го прави едва ли не задължителен във всеки цикъл на ААС. Интересно, че при инжекционния станозолол това свойство отсъства. Става дума за способността на оралната форма на станозолол съществено да понижава нивото на ГСПХ (глобулин свързващ половите хормони). Изследванията показват, че приемането на станозолол в количеството на 0,2мг на килограм на теглото на атлета може да понижи нивото на ГСПХ в кръвната плазма на 50%. Естествено, понижението на нивото на ГСПХ води до увеличението на нивото на свободния (дееспособния) тестостерон.

Оптималната употреба на Stanozolol по време на циклите на ААС е в продължителност на 8-10 седмици.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!