Stromba Med на Bioniche Pharma - Стромба 120таб х 10мг

70,00 лв. 65,00 лв.
 • Марка: Bioniche Pharma
+ -
Купи
Моля, изберете:

Основна информация за Stromba Med на BIONICHE PHARMA-Стромба 120 таблетки x 10 мг

 

Stromba Med e винстрол на таблетки. Оригинална високо качествена Стромба от 120 таблетки по 10мг. станозолол на отлична цена.

Лек анаболен стероид, използван от много културисти и фитнес трениращи мъже и жени.Идеялен за релеф, изчистване на мазнини или за покачване на чиста мускулна маса.Подходящ както за напреднали така и за начинаещи спортисти.Накратко - истинска стромба на разумна цена.

Stromba Med е анаболен стероид с активно вещество Станозолол. Това е стероид известен като Стромба на таблетки или Винстрол на хапчета.

Станозолол е анаболен стероид с високо качество.Оригинален препарат с доказан произход.Използва се от хора занимаващи се предимно с фитнес,които се стремят да постигнат  релеф, изгаряне на мазнини или изграждане на чиста мускулна маса.Покачва значително силовата издръжливост. Станозолол таблетки е лек анаболен стероид подходящ за мъже и жени без странични ефекти.

 

Свойства, действие и ефект на Stromba Med на Bioniche Pharma

 

Станозолол е лек анаболен стероид - силно анаболен и слабо андрогенен.Съединението увеличава синтеза на протеини, подобрява задържането на азот и минерали в мускулната тъкан, но не задържа вода. С приема му не се наблюдават странични ефекти свързани с естрогена, понеже не ароматизира.

Липсата на ароматизация, със Стромба не може да се очакват драстични промени в мускулите. Очакваните резултати могат да бъдат осезаеми като покачване на сила,покачване на мускулна маса и намаляване на подкожната мазнина (по-добър релеф на мускулите).

 

Употреба и Използване на Stromba Med на Bioniche Pharma

 

Stromba-Med на таблетки, често се използва от активни спортисти и е предпочитан анаболен стероид дори и за жени. Слабите андрогенни свойства на стромбата не позволява проява на никакви странични ефекти като гинекомастия и др. А при жени приемащи Стромба в нормални (ниски) дози,вирилизация не се наблюдава.

Винстрол на таблетки, може да се използва както самостоятелно,така и в комбинация с други анаболни стероиди,които се подбират спрямо целити на спортиста.Станозолол има възможност да подтиска нивата на ГСПХ (глобулин свързващ половите хормони).Това повишава нивата на тестостерон в тялото което означава че приемането му с други анаболни стероиди ще повиши техният ефект.

 

 • Марка: Bioniche pharma
 • Име: Стромба мед / Станозолоп
 • Категория: анаболен / андрогенен стероид на таблетки
 • Съдържание:120таб/10мг.
 • анаболни свойства: силни
 • андрогенни свойства: слаби

Дозировка и прием:

 • мъже: от 20 до 40 мг. на ден
 • жени: от 10 до 15 мг. на ден
 • продължение на цикъл: от 6 до 8 седмици
 • Ароматизация: Не
 • Водна Задръжка: Не
 • Гинекомастия: Не
 • Повишаване на кръвно налягане: Не
 • Чернодробна токсичност: Не


Stromba Med представлява мек анаболен стероид, който включва в състава си Станозолоп.

Използва се от културисти, а също така от мъже и жени, занимаващи се с фитнес. Основната му цел е изчистване на мазнините, изграждане на релеф и увеличаване на мускулната маса.  Този анаболен препарат е известен също и като Винстрол на таблетки или още Стромба на хапчета.

Подходящ е както за начинаещи, така и за напреднали спортисти.

Стромбата е слабо андрогенен, но силно анаболен препарат. Действието му се изразява в увеличаване на синтеза на протеини, а също така и в задържането на минерали и азот в мускулите.

Така нареченият Винстрол на таблетки може да се използва както самостоятелно, така и в комбинация с други стероиди.

Той потиска нивото на глобулин, свързващ половите хормони. Това води до увеличаване нивото на тестостерон в кръвта, заради което чрез комбинацията му с други анаболни препарати се повишава ефективността.

Като Прием се счита за нормално прием между 20 и 40 мг. дневно (за мъже) и 10-15мг. за жени. Приемането не трябва да надвишава 8 седмици.

Подходящи стероиди за комбиниране със Stromba Med за изчистване на мазнини и релеф са Примоболан, Мастерон, Анавар, Туринабол и Тренболон. За изграждане на чиста мускулна маса Стромбата на хапчета се
комбинира успешно с Тестостерон, Омнадрен или Сустанон и Дека Дураболин.

 

Онлайн магаизн за анаболни стероиди Anabolic.bg предлага още продукти от същата категория. Разгледайте другите продукти от категория "Стромба (Станозолол)" тук )

 
 
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!