Stanozolol на MALAY TIGER - стромба в инжекционна форма

67,00 лв.
  • Марка: Malay Tiger
+ -
Купи
Моля, изберете:

Stanozolol е инжекционна форма на анаболен стероид StanoX-10®

 

В допълнение към всички полезни ефекти на пероралния станозолол, включително: здрави и трайни увеличения на мускулната маса, повишаване на здравината, мускулна плътност и способност за усилване на ефектите на други анаболни стероиди,инжекционният stanozolol е ефективен по-специално по отношение на протеиновия синтез. Повишеният синтез на протеини води до увеличаване на производството на мускулна маса, поради което можем да кажем, че инжекционната форма на станозолол е малко по-ефективна по отношение на изграждането на мускули от оралната форма.

За по-добро използване на веществото Станозолол се препоръчва доза от вещества:

  • Sustanon-250;
  • Metaxon-10;
  • Metaxon MIX;
  • Decanol-200;
  • и Propionate-100.

Прочети още за Станозолол на Malay Tiger

Характеристики на Stanozolol на MALAY TIGER - стромба в инжекционна форма

 

Станозолол е анаболен стероид, получен от дихидротестостерон (DHT), наличен в орална и инжекционна форма. Станозолол е универсален анаболен стероид, който е подходящ и за фазата на насищане и фазата на дефиниране. Въпреки това, повечето бодибилдъри и спортисти са склонни да използват инжекционния станозолол в определения период, което изисква повишаване на твърдата мускулна маса без прекомерно задържане на вода, което обикновено води до мека мускулна мускулатура. Станозолол също ускорява изгарянето на мазнините. Само за горните имоти той е особено популярен в културистическата общност за използването му в тренировъчното обучение преди състезанието

 

Период на употреба на Stanozolol на MALAY TIGER


Тъй като инжекционната версия на станозолол не преминава повече от веднъж през черния дроб, за разлика от оралните версии, тя може да се използва продължително време. Трябва да се отбележи обаче, че структурно, инжекционният орален станозолол са идентични вещества. Инжекционната версия е същата като C17-алфа-алкилирана, затова тя все още показва известна степен на чернодробна токсичност. Въпреки че инжекцията станозолол е по-малко хепатотоксична от оралната версия, тя не трябва да се използва повече от 6-8 седмици.


Друга особеност на станозолол като производно на дихидротестостерона е в способността му да намалява нивата на SHBG (свързващия глобулин към половите хормони). Намаляването на нивата на SHBG води до освобождаването на по-свободен тестостерон, който може да се използва за увеличаване на силата, либидото и постно телесна маса. Това също води до намаляване на нивата на естроген, като по този начин ограничава страничните ефекти. По този начин прекомерният прием на вода няма да бъде проблем при употребата на станозолол и когато се приема заедно с анаболни стероиди, които причиняват задържане на вода, той активно помага да се намали този страничен ефект. Поради високата си анаболна и ниска андрогенна природа, тя се предпочита от жените.

Перорално Станозолол се използва често в етапа на дефиниция или по време на дефицита на калории, ако целта на потребителя е да загуби телесна мазнина. Станозололът помага да се намали количеството на мастната тъкан и да се увеличи липолизата и окисляването на мазнините и, по-важното, помага за поддържането на мускулната маса през това време. Дефицитът на калории може да доведе до това тялото да влезе в състояние, което използва аминокиселини (мускули) като източник на енергия, което е нежелано състояние, ако това се случи по време на фазата на подготовка за състезание. Запазването на мускулната тъкан се дължи на свойствата на станозолол при повишаване на задържането на азот и протеиновия синтез в мускулите. Запазването на мускулната тъкан се дължи на свойствата на станозолол при повишаване на задържането на азот и протеиновия синтез в мускулите.

 

Дозировка и прием на Stanozolol на MALAY TIGER


Обичайната доза е между 20мг и 40мг дневно.  Независимо от количеството на опита, потребителят се съветва, докато инжектира станозолол да използва някаква форма на тестостерон. Според последните проучвания откриването на Stanozolol е около 120 дни.

 

Странични ефекти на Stanozolol на MALAY TIGER

Въпреки че е класифициран като анаболен стероид, стромба Malay Tiger, има андрогенен характер. Страничните ефекти, които се наблюдават са основните андрогенни странични ефекти като омазнена кожа, акне. Жените харесват Винстрол на хапчета, но повече от 10мг дневно може да доведе до вилиризирация. Продължителна прием на висока доза, при двата пола, може да доведе до проблеми с черния дроб. Проучванията показват, че приемане орално на анаболен стероид с храна може да намали неговата бионаличност. Това налага разбирането, че всички орални анаболи се приемат на празен стомах.

 

Разгледайте Anabolic.bg за още качествени анаболни стероиди на най-добри цени.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!