Stanox 10 стромба на MALAY TIGER - 100 таб.

59,00 лв.
  • Марка: Malay Tiger
+ -
Купи
Моля, изберете:

Особености на Stanox 10

Stanox 10 на MALAY TIGER (СТРОМБА) не носи много големи покачвания на мускулна маса, но резултатите са трайни и забележими. StanoX-10 е приеман особено от силови атлети, борци и спринтьори.
Културистите разчитат на способността на този препарат да донесе мускулна твърдост и способността да засили действието на други анаболни стероиди.

Тои води до увеличаване на броя на червените кръвни клетки, Stanozol се препоръчва да се приема с други вещества:

  • Sustanon-250;
  • Metaxon-10;
  • Metaxon MIX;
  • DECANOL-200;
  • и Propionate-100.

Характеристика стромба Stanox 10

Станозолол е орално активен анаболен стероид, получен от дихидротестостерон (DHT), наличен в орална и инжекционна форма. Станозолол във вид на таблетки е един от най-широко използваните орални стероиди.

Функията му е много важна защото станозолол е подходящ за спортисти, лекоатлетисти, борци и други спортисти, на които наддаване на теглото е нежелателно. Stanozolol е 17-алфа-алкилирани (17aa) орален анаболен стероид. Тази структурна промяна позволява на станозолол да оцелее в чернодробен метаболизъм и по този начин да остане в сила. С тази промяна минава през черния дроб и след това се освобождава в кръвния поток.

За съжаление тази промяна на 17-тата позиция на въглероден действа като хепатотоксичен (токсичен за черния дроб). Други 17аa орални анаболни стероиди като оксандролон или Methandrostenolone също са хепатотоксични,но станозолол е един от най-токсичните. Благодарение на отличните регенерации на способността на черния дроб. Докато приемате станозолол е препоръчително да се използват билкови екстракти и хранителни добавки, които помагат за възстановяването на правилните чернодробните ензими (като бял трън).

Активност на стромба Santox 10

Перорално станозолол е активен в тялото за около 9 часа в сравнение с 24 часа за версията с инжектиране. При прилагане на орални анаболни стероиди (такива), трябва да се поддържа стабилна концентрация на веществото
в кръвта, за да се намали риска от странични ефекти и максимално използване на потенциала на веществото. Stanozolol се препоръчва да се приема два пъти дневно, веднъж сутрин и веднъж следобед в същите интервали от време (за предпочитане 8-9 часа) .

Oral Stanozolol е широко използван в етапа на дефиниране, или по време на калориен дефицит, ако целта на потребителя е да губи телесните мазнини. Stanozolol помага да се намали количеството на мастната тъкан и да
се увеличи липолизата и окислението на мазнините и, по-важното е, че помага поддържане на мускулна маса през това време.. Опазване на мускулна тъкан се дължи на свойствата на станозолол да увеличи и задържи азот
и синтеза на протеини в мускулите.

Друга особеност на станозолол като производно на дихидротестостерон, се състои в способността за намаляване на нивата на SHBG (глобулин за половите хормони). При намаляване на SHBG нива тои води до освобождаванетона повече свободени тестостерони, които могат да бъдат използвани за увеличаване на силата, либидо и телесната маса.Тои също води до намаляване на нивата на естроген, като по този начин се ограничава от странични ефекти. По този начин, прекомерен прием на вода няма да бъде проблем по време на използването на станозолол, и когато се приема заедно с анаболни стероиди, които причиняват задържане на вода, тои активно помага за намаляване на този страничен ефект.

Дозировка stanox 10 Malay Tiger

Оралния станозолол се дозира в диапазона от 40mg до 80mg на ден за мъжете и 10-20mg на ден за жените.

Онлайн магаизн за анаболни стероиди Anabolic.bg предлага още продукти от същата категория. Разгледайте другите продукти от категория "Стромба (Станозолол)" тук )

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!