Stanobolon Depot (Стромба Депо) - Pharm-Tec 30таб x 20мг

50,00 лв. 35,00 лв.
  • Марка: Pharm-Tec
+ -
Купи
Моля, изберете:

Stanobolon Depot (Стромба Депо) на Pharm-Tec 30 таблетки по 20мг

 

Стромба Депо Pharm-Tec представлява познатият на всички спортисти Станозолол, но със забавено освобождаване в организма. Така проектирана тази таблетка поддържа бавно освобождаване и стабилни нива на Станозолол до 10 часа. Това позволява по-редкият му прием – достатъчни са 2-3 таблетки дневно приети през равен интервал от време,например (сутрин,обет,вечер по таблетка).

 

Stanobolon Depot Pharm-Tec притежава изключително висока анаболна активност.

 

Покачва чиста мускулна маса, сила и придава плътен вид на мускулите. Обикновено се използва в леки цикли за релеф и оформяне на чиста мускулна маса. Станозолол често се използва в спортове като бокс, борба, лека атлетика и плуване, тъй като повишава издържливостта и експлозивността на приемащия го атлет.

 

Стромба Депо на Pharm-Tec се комбинира добре с почти всички останали анаболни стероиди

 

Анаболни стероиди като Тестостерон Пропионат, Мастерон, Тренболон или Примоболан. При такъв цикъл не може да се очаква огромен прираст на маса, но релефът и качеството на мускулите се променят драстично и перфектно.  Напълно достатъчният прием на Стромба Депо е 40мг дневно, разделени на два или три приема.

 

Разфасовка на Стромба Депо на Pharm-Tec

 

Всяка кутия съдържа 30 таблетки по 20мг Стромба Депо / Stanozolol Depot на Pharm-Tec.

 

Онлайн магаизн за анаболни стероиди Anabolic.bg предлага още продукти от същата категория. Разгледайте другите продукти от категория "Стромба (Станозолол)" тук )

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!