Sildalist - Силденафил цитрат и тадалафил таблетки

50,00 лв. 36,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Ако сте изпитвали проблеми с постигането или поддържането на ерекция, вероятно сте чували за лекарства като Виагра и Сиалис. Тези лекарства са известни като инхибитори на PDE-5 и работят като подобряват притока на кръв към пениса. Но какво ако имахте възможността да комбинирате двата активни съставки на тези лекарства в една таблетка? Това е идеята зад Sildalist - нов и иновативен продукт, който съдържа силденафил цитрат и тадалафил в една таблетка. В тази статия ще разберете повече за Sildalist, как работи, как се приема, какви са предимствата и недостатъците му, какви са общите митове и заблуди за него и как да го закупите онлайн.

Какво е Sildalist?

Sildalist е лекарство, което се използва за лечение на еректилна дисфункция (ЕД) при мъже. Това е комбинация от две активни съставки: силденафил цитрат и тадалафил. Силденафил цитрат е активната съставка в Виагра, докато тадалафил е активната съставка в Сиалис. И двете лекарства се използват за лечение на ЕД, но работят по малко различни начини. Силденафил цитрат действа като увеличава притока на кръв към пениса, докато тадалафил действа като релаксира мускулите в пениса. Sildalist е генерична версия на тези две лекарства, комбинирани в една таблетка.

Как работи Sildalist?

Sildalist работи като комбинира ефектите на силденафил цитрат и тадалафил. Тези две съставки са инхибитори на PDE-5, което означава, че блокират ензима, който разгражда химическото вещество, отговорно за ерекцията. Когато този ензим е блокиран, нивата на това химическо вещество се повишават и кръвоносните съдове в пениса се разширяват. Това позволява повече кръв да притече към пениса и да предизвика и поддържа ерекция. Sildalist работи само при сексуална стимулация и не предизвиква ерекция без нея.

Как се приема Sildalist?

Sildalist се приема по устен път с голямо количество вода. Една таблетка от Sildalist съдържа 100 мг силденафил цитрат и 20 мг тадалафил. Това е максималната доза, която може да се приеме в рамките на 24 часа. Не превишавайте дозата без консултация с лекар. Sildalist трябва да се приема около 30-60 минути преди сексуална активност. Ефектът му може да продължи до 4-6 часа. Не приемайте Sildalist заедно с алкохол или мазна храна, тъй като това може да забави или намали ефекта му.

Какви са предимствата на Sildalist?

Sildalist има редица предимства за мъжете, които страдат от ЕД. Някои от тях са:

  • Бързо действие: Силденафил цитрат действа бързо и може да предизвика ерекция в рамките на 30-60 минути след приемането му.
  • Дълготраен ефект: Тадалафил има по-дълго полуживот от силденафил цитрат и може да поддържа ерекция до 36 часа след приемането му.
  • Комбиниран ефект: Силденафил цитрат и тадалафил работят заедно, за да подобрят притока на кръв към пениса и да релаксират мускулите в него. Това означава, че Sildalist може да предложи по-силна и по-стабилна ерекция от отделните лекарства.
  • Подобрено самочувствие: Много мъже, които страдат от ЕД, изпитват стрес, тревожност, депресия и ниско самочувствие. Sildalist може да им помогне да възстановят своята сексуална функция и да повишат своята увереност и задоволство от живота.

Какви са недостатъците на Sildalist?

Sildalist не е без рискове и може да има някои нежелани странични ефекти. Някои от тях са:

  • Нежелани странични ефекти: Sildalist може да предизвика някои нежелани странични ефекти, като главоболие, червенеене на лицето, носова запушеност, диария, замъглено зрение, мускулни болки и обрив. Повечето от тези ефекти са леки и изчезват сами. Ако обаче имате тежки или продължителни симптоми, трябва да се консултирате с лекар.
  • Взаимодействие с други лекарства: Sildalist не трябва да се приема заедно с други лекарства, които могат да повлияят на кръвното налягане, като нитрати, алфа-блокери, антихипертензивни или антикоагулантни лекарства. Това може да доведе до опасно ниско кръвно налягане или други сериозни усложнения. Винаги проверявайте с лекаря си преди да приемате Sildalist или други лекарства за ЕД.
  • Противопоказания: Sildalist не е подходящ за всички мъже. Не трябва да го приемате, ако имате алергия към силденафил цитрат или тадалафил, или ако страдате от сердечни, чернодробни, бъбречни или очни заболявания. Също така не трябва да го приемате, ако сте жена или дете.


Какви са общите митове и заблуди за Sildalist?

Sildalist е нов и иновативен продукт, но има и някои митове и заблуди за него. Някои от тях са:

Мит: Sildalist е афродизиак и може да повиши сексуалното желание.
Факт: Sildalist не влияе на либидото или хормоните. Той работи само като подпомага ерекцията при сексуална стимулация. Ако нямате сексуално желание, Sildalist няма да ви помогне.

Мит: Sildalist може да предотврати бременност или полово предавани заболявания.
Факт: Sildalist не е контрацептив и не предпазва от полово предавани заболявания. Винаги използвайте подходящ метод на контрацепция и защита при сексуален контакт.

Мит: Sildalist може да увеличи размера на пениса или да подобри сексуалната издръжливост.
Факт: Sildalist не влияе на размера на пениса или на продължителността на сексуалния акт. Той само помага за постигането и поддържането на ерекция. Размерът на пениса зависи от генетиката и анатомията, а издръжливостта зависи от физическото и психическото здраве


Къде може да закупите Sildalist онлайн?

Можете да закупите Sildalist от Anabolic.bg на изгодна цена. 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!