Скорпион 100 / Scorpion 100 - Секс стимулант

30,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Scorpion 100 секс стимулант от Anabolic

 

Това е естествена добавка за подобряване на мъжката потентност и ерекция и ще Ви помогне да се представяте по-добре в леглото. Действието на само едно хапче трае по-дълго, отколкото някога сте очаквали. Не е необходимо да притежавате рецепта. Може да закупите Scorpion 100 секс стимулант от Anabolic без такава. Едно хапче увеличава Вашето самочувствие! Таблетките помагат за по-силна ерекция, увеличаване на дебелината на пениса и издръжливостта. Това, което ще изпитате са интензивни, експлозивни оргазми в края на половия акт.

Scorpion 100 е един от най-добрите продукти, стимулиращи половата активност, които ще намерите в нашия сайт, като помага за предотвратяване на преждевременна еякулация. Продуктът се отличава по жълтия скорпион, който е изобразен на опаковката.

 

Таданафил и силденафил

 

Активните съставки в продукта са тадалафил и силденафил. Тадалафил се използва за лечение на проблеми с ерекцията. Той стимулира напълването с кръв на кaвернозната тъкан. Само прием не е достатъчен за възникване на ерекция. Вие трябва да сте сексулано възбуден, за да работи. Тадалафил започва да действа между 30 и 60 минути, след като го приемете. Можете да го приемате веднъж на ден, поне 30 минути преди да правите секс.

Силденафил отпуска мускулите на кръвоносните съдове и увеличава кръвоносния приток към определени области на тялото. Това е страхотен начин повече кръв да достигне до мъжкия член. Периодът и начина на действие на силденафил е сходен с този на предходния продукт. Комбинацията от тези две съставки създава един мощен сексуален стимулант.

 

Мощни хапчета за либидо Scorpion 100 

 

Ерекция възниква, когато пениса се напълни с кръв, която остава там за известен период. Това се случва, защото кръвоносните съдове и мускулите в пениса се отпускат и отварят, което позволява нахлуването на повече кръв. Цикличният гуанозин монофосфат (GMP) е химикал в тялото Ви, който е отговорен за отпускането на мускулите в члена. При проблеми тази дейност, веществото не работи правилно, така че не можете да имате или поддържате ерекция, така че този продукт ще се погрижи за това.

Scorpion 100 е секс стимулант, който принадлежи към група лекарства, наречени инхибитори на фосфодиестераза 5 (PDE5). Той работи чрез блокиране на PDE5. Когато PDE5 е блокиран, тялото Ви произвежда повече GMP. А когато имате повече цикличен GMP, кръвоносните съдове и мускулите в пениса Ви се отпускат. Това позволява той да се напълни с повече кръв. Scorpion 100 секс стимулант се предлага под формата на хапчета, които се поглъщат с вода. Те могат да се приемат със или без храна, а действието настъпва до 60 минути след прием и продължава няколко часа.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!