Сайзен (Saizen) – Хормон на растежа от Merck

300,00 лв. 250,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:
 • Марка: Merck (Италия)
 • Име: Сайзен
 • Опаковка: 1 инжекция с 12 мг/1.5мл
 • Категория: Хормон на растежа
 • Активно вещество: Синтетичен соматотропин (somatropin)

 

Състав на Сайзен (Saizen) 

 

Сайзен е продукт, в който има соматотропин. Соматропинът е пептиден хормон, който отговаря за растежа. Благодарение на него, процесите в тялото се забързват, започва по-ефективна обмяна на въглехидрати и белтъци. Плюсът за трениращите е, че по този начин чрез Сайзен, те могат да качат маса и да натрупат мускули по-бързо. Резултатите са видими след подходящия за вас период на прием. Продуктът е изключително популярен сред трениращите и културистите, тъй като ефектът е впечатляващ.

Продуктите на Anabolic.bg са изключително висококачествени. Марката Merck е известна със своите италианско качество и се използва широко от всякакви спортисти и дори професионални културисти. Сайзен е популярен препарат за фитнес фенове.

Сега имате възможност да закупите Сайзен (Saizen) от марка Merck на добра цена от онлайн магазина на Anabolic.bg. Доставката е бърза, а поръчката онлайн е изключително удобна. Разполагаме и с опция за бърза поръчка – оставяте номера си, а ние ви връщаме обаждане. Топ цени, конкурентни цени и отлично качество на продукта. Гордеем се, че работим само с проверени източници и снабдители. 

Друг интересен факт е, че името на соматотропина (растежа на хормона) произлиза от гръцкия език и е комбинация от две думи “сома” – тяло и “тропи” – расте. Съветваме ви при избор на продукт винаги да проверявате коя е активната съставка и да запомните, че това е хормона на растежа. Сега можете да закупите онлайн sizen – хормон на растежа лесно и бързо от anabolic.bg. Гарантирано качество, топ цена, страхотно съотношение качество:цена.

 

Прием на Сайзен (хормон на растежа) – Ефект и действие

 

Както всеки хормон и този изисква правилен прием, ако искате да постигнете видими ефекти. За най-добро действие се препоръчва на всеки трениращ да следва индивидуално изготвена програма спрямо неговите нужди, неговото тяло, килограми и фитнес цели. Така ще бъдете сигурни, че ще има максимална ефективност от вашите усилия. Очакваните ефекти и действия при прием на Сайзен (хормон на растежа) са следните:

 • Стимулира процеса на клетъчна регенерация в организма
 • Поддържайте целостта на мускулната система 
 • Благоприятства костите
 • Укрепва имунната система
 • Повече сексуална издръжливост и енергия
 • При някои случаи има положителен ефект върху настроението и усещането за енергичност

Не забравяйте, че ефектите и действието на хормона на растежа зависи не само от това как и колко приемате, но и от други фактори. Трябва да тренирате редовно, правилно, да следвате програмата, както и да бъдете отговорни към начина си на живот. Хранете се правилно, не се лишавайте от важните вещества за тялото ви и не злоупотребявайте с алкохол или никотин. Само по този начин ще извлечете максималните ползи и ефект от активното вещество соматотропин. 

По принцип синтетичната разработка на соматотропин има за цел да симулира естественото производство на човешкия хормон на растежа (HGH). Така, хората, които се раждат с проблеми с хипофизата, имат шанса да си възстановят биологичния баланс в тялото. Въпреки това, продуктът се предписва и на трениращи, за да постигат по-впечатляващи и стойностни резултати. Купи сега от Anabolic.bg.

Приемайте Сайзен по правилен начин и индивидуална програма. Приемът се препоръчва да се прави вечер. За всеки човек е различна дозировката – дозата зависи от ръст, килограми, желани цели, здравословно състояние. Купи онлайн Сейзен (Sizen) на добра цена от anabolic.bg – онлайн магазин за анаболни стероиди.

 

Странични ефекти при прием на Сайзен (Saizen) от Merck

 

Като всеки друг препарат за фтнес и приемът на Сайзен (Saizen) от Merck може да бъде придружен от странични ефекти, които се появяват при част от спортуващите. Такива са главоболие и гадене, задържане на течности в тъканите, мускулна треска, болки в мускулите и други. Моля, след прием да следите дали нямате странични реакции и да уведомите специалист в случай на такива. Също, възможно е след инжектиране да усещате болка около мястото, в което сте поставили инжекцията.

Да не се приема при бременност, кърмене, алергия, злокачествени образувания, след бъбречна трансплантация. Не се препоръчва за хора, които имат склонност да развиват диабет или наследствена предопределеност.  Купи онлайн Сейзен (Sizen) на добра цена от anabolic.bg – онлайн магазин за анаболни стероиди.

 

Купи Сайзен (Sizen) на добра цена от Anabolic.bg

 

Сега имате възможност да закупите Сайзен (Saizen) от Merck на топ цена. Продуктът е с изключително високо италианско качество. В онлайн магазина на Anabolic.bg имате възможност да закупите на изключително изгодна цена. Лесна онлайн поръчка и бърза доставка. Отлично отношение между качество, ефективност и цена. Продуктите се снабдяват директно от оригиналните си производители, затова имаме възможност да ви ги предлагаме в оригинални опаковки и на топ цени. Купи лесно и бързо, получи още по-бързо продукта.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!