Ripped от Фарм-тек / Pharm-Tec – микс 3, 150 мг. / 1,5 мл.

99,99 лв.
  • Марка: Pharm-Tec
+ -
Купи
Моля, изберете:

Силен микс за качване на мускулна маса и дълготрайни ефекти. Улесен прием.

Действие и резултати при прием на Ripped от Pharm-Tec

Ripped от Pharm-Tec (Фарм-тек) е микс от активните вещества Тестостерон пропионат, Тренболон ацетат и Дростанолон пропионат (Мастерон). Продуктът е с изключително силен анаболен ефект! Идеално решение за бързо качване на мускулна маса с дълготрайни резултати.

Прием и ефекти Ripped от Pharm-Tec

Приемът на Ripped от Pharm-Tech води дълготрайни ефекти:

  • Супер бързо действие в изграждането на мускулна маса с изчистен релеф
  • Уникален прилив на енергия и повишаване на издръжливостта
  • Силно изгаряне на мазнини
  • Видими и дълготрайни резултати
  • Повишаване на потентността и либидото

Приемът е чрез инжекция. Честотата на прием и продължителносттае индивидуална за всеки, тъй като миксът е силен и влияе на всеки по различен начин. От значение е и каква е предписаната ви програма и целите ви.

Купи Ripped от Фарм Tек / Pharm-Tec на добра цена от Anabolic.bg

Сега имате възможност да купите Рипд (Ripped) от познатата марка Фарм-тек на отлична цена. Продуктите на Pharm-Tec са наложени на пазара благодарение на високото си качество и неоспорим ефект. Миксът Ripped е уникален по рода си, тъй като съчетава едни от най-ефикасните активни вещества, а именно Тестостерон пропионат, Тренболон ацетат, Дростанолон пропионат (Мастерон). Миксът гарантира качването на мускулна маса.

Странични ефекти при прием на Ripped

Ако искате да се предпазите от развиване на странични ефекти, препоръчваме да се консултирате със специалист, който да ви изготви програма – големите дози могат да провокират странични ефекти. Колкото повече увеличавате дозите, толкова по-голям е шансът да развиете странични ефекти. Може да се развият кожни проблеми, най-често акне. Препоръчва се след цикъл с анабола да се направи една терапия с тестостероно-стимулиращи препарати. Ниски до нулеви шансове за задържане на вода, гинекомастия или проблеми с черния дроб.

Препаратът НЕ трябва да се приема от жени поради риска от вирилизация. Не се препоръчва на подрастващи.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!