Rimobolan Anabolizan 100mg/1ml – Bayer

17,00 лв. 12,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Описание на Rimobolan

 

Rimobolan е търговското наименование на един от най-сигурните и благонадеждни анаболни стероиди създавани някога. Съдържа Methenolone – високо анаболен и ниско андрогенен, което го прави добър избор в предсъстезателна подготовка. Това е един от малкото стероиди в бодибилдинга, които не проявават странични ефекти дори във високи дози.

Rimobolan на Bayer е изключително популярен анаболен стероид сред спортисти, които търсят начин за повишаване на постиженията. Той не проявява характерните за тестостероновите деривати странични ефекти като задържане на вода. Добре известен е като един от любимите на Арнолд Шварценегер.

 

Какво представлява Rimobolan

 

Primobolan има уникален характер сравнен с други анаболни стероиди. Важно е обаче да се отбележи разликата между Primobolan и Primobolan Depot. Primobolan Depot е инжекционна форма на стероида (Enanthate), докато първият е за перорален прием (Acetate).

Methenolone е произведен за първи път през 1962 г. от Squibb. Първото търговско име на този стероид е Nibal и Nibal Depot. В средата на 1960те години немският фармацевтичен гигант Schering получава правата над стероида и започва да го разпространява под търговското име Primobolan. Methenolone е известен като Европейски анаболен стероид, тъй като никога не е бил одобрен за разпространение в САЩ.

Счита се също, че е много подходящ и за жени поради факта, че не ароматизира и не е хепатотоксичен (т.е. не е опасен за черния дроб). Мускулното развитие с този препарат е бавно, но с добро качество. Напредналите културисти ползват Rimobolan за регулиране на катаболния обмен през стероидните паузи.

 

Характеристика на Rimobolan

 

Rimobolan е считан за един от най-безопасните анаболни стероиди на пазара. Като лекарствен продукт основно е показан за лечение на състояния, свързани със загуба на телесно тегло и след дълго лечение с кортикостероиди. Бил е успешно назначаван за лечение на недоносени или бебета с поднормено тегло. Също така се предписва за остеопороза и саркопения. Доказан при лечение на недохранване.

Methenolone е производно на дихидротестостерон (DHT), или по-специално структурно променена форма на DHT. Добавена е двойна връзка между въглеродни атомии C1 i C2 и е добавена метилова група, която предпазва стероида от чернодробен метаболизъм.

Rimobolan има характеристики, подобни на други анаболни стероиди. Той подобрява синтеза на протеин и увеличава броя на червените кръвни клетки. Той обаче има три основни черти, които го отличават от другите анаболни стероиди. Rimobolan драстично подобрява задържането на азот. Това гарантира избягване на катаболните процеси в мускулите. Primobolan има изключително силен афинитет за свързване с андротенния рецептор. Така той директно участва в липолизата. Това прави Rimobolan изключително подходящ стероид във фази на орелефяване.

Последната отличителна черта на Rimobolan е неговото влияние върху имунната система. Methenolone значително подобрява работата на имунната система.

 

Дозировка и стероидни схеми за Rimobolan

 

Rimobolan може да се комбинира ефективно с всички стероиди в зависимост от целта. Най-добрата комбинация е между Rimobolan и Винстрол Депо. Приемът е от 200 до 400 мг на седмица, но напредналите атлети могат да достигнат и до 800мг. или една ампула дневно и три пъти седмично по 50 мг инжекционен станозолол.

Двуфазен стероиден цикъл (за чиста маса)
Продукти: 8 мл Methenolone enanthate (Primobolan) 100 мг/мл, 50 мл Boldenone undecylenate 50 мг/мл, 20 мл testosterone (enanthate или cypionate) 200 мг/мл.

Допълнително:
За холестерол: Lipid Stabil (3 капсули/ден) и рибено масло (4 г/ден).
Контрол на естрогена: tamoxifen (20-40 мг/ден) или анастрозол (0.5-1 мг/ден).

 

Коментар: Това е тримесечен нетоксичен за черния дроб стероиден цикъл, който има две отделни фази – за трупане на мускулна маса и релеф. През първите 6 седмици на тренировки основният фокус е върху трупането на мускулна маса, с подходящ хранителен режим. Значителна естрогенна активност е налице през този период и може да се наложи приема на тамоксифен или анастрозол за предотвратяване на гинекомастията и прекомерното задържане на вода.

Лекарствата за поддръжка на естрогена могат да бъдат преустановени евентуално във втората фаза, която е насочена към увеличаване отношението андроген/естроген и втвърдяване на мускулите. Дозата тестостерон във втората фаза се приема в опит да се предодврати сексуална дисфункция или загуба на либидо, което често се случва пти употреба на предимно анаболни стероиди.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!