Retoxan на Negen (Анавар) - 100 таблетки х 10 мг

100,00 лв. 90,00 лв.
  • Марка: Negen
+ -
Купи
Моля, изберете:

Retoxan Negen е качествен Анавар в опаковка от 100 таблетки по 10 мг. качествен Оксандролон.

Много сигурен анаболен стероид, използван от милиони спортисти по цял свят, за изграждане на чиста мускулна маса или за изгаряне/намаляване на подкожните мазнини!

Retoxan на Negen е подходящ и висококачествен препарат за покачване на чиста мускулна маса или намаляване на мазнини. Анавар е най-лекия анаболен стероид, използван от спортисти и спортистки за повишаване на физическите показатели.

Oxyndrolone Negen (Ukraina) е ниско токсичен, но въпреки това е високоефикасен анабол. Анавар подобрява мускулния релеф и изгражда качествена мускулатура и повишава силата в спортистите. Наблюдаваното при този продукт е че мускулната тъкан не се вдървява а остава пластична, което е предимство за професионално занимаващи се спортисти в спортове като: бокс,кикбокс,борба и други. До него прибягват състезателите които се стремят да повишат издръжливостта и силовите показатели, без да покачват нежелани килограми. Предпочитан е и от много жени, защото не причинява вирилизация и дава високи резултати.

Retoxan на Negen не ароматизира и не влияе на естрогена в тялото, затова няма странични ефекти.

Анавар е силно анаболен, но слабо андрогенен. Той дава сила, подобрява горенето на мазнини и спомага за по-добър релеф на мускулите. При употребата му нарастването на мускулите е доста бавно, но много качествено. Придобитите мускули се запазват за много дълго време след спиране на приемат му.

Retoxan Negen рядко се приема самостоятелно, често се комбинира с други препарати за да се подсили ефекта и постигане на висок краен резултат. Употребява се най-често за изгаряне и намаляване на подкожните мазнини за постигане на добър релеф. Анавар е много подходящ за комбинация с (Винстрол, Мастерон, Примоболан или Параболан).Могат да се очакват много високи резултати.

 

( Разгледайте Anabolic.bg за още качествени анаболни стероиди на най-добри цени )

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!