Редуктил / Сибутрамин - същност, действие, ефект и прием

23 септември 2020
Редуктил / Сибутрамин - същност, действие, ефект и прием

Редуктил / Сибутрамин за отслабване

 

Reductil е търговското наименование на Сибутрамин хидрохлорид монохидрат. Това е много ефикасна химия за отслабване. Медикаментът принадлежи към група лекарства, наречени инхибитори на обратното захващане на серотонин и норадреналин. 

Редуктил се използва за лечение на пациенти с много висок наднормено тегло (затлъстяване), които не успяват да отслабнат, използвайки нискокалорична диета и упражнения. 

Веществото Сибутрамин действа, като потиска апетита и Ви кара да се чувствате сити, дори когато ядете малко. За Вас става по-лесно да отслабнете, защото ще приемате по-малко храна.

Това не са типични хапчета за подтискане на апетита. Веществото Сибутрамин променя нивата на двата химикала в мозъка, серотонин и норадреналин. Тези химикали са отговорни за калорийния прием и енергийния разход на организма.

 

Как действа Редуктил / Сибутрамин

 

Фармакологичното действие на Reductil се изразява предимно чрез неговите вторични (M1) и първични (M2) метаболити. Активното вещество Сибутрамин е мощен инхибитор на обратното захващане на серотонин и норепинефрин в мозъчната тъкан. 

 

Тези хапчета за отслабване повишават 3 пъти силата на инхибирането на норепинефрин (NE), серотонин (5-хидрокситриптамин, 5-НТ) в невронния синапс. В по-малка степен те въздействат върху обратното захващане на допамин.

 

Редуктил насърчава чувството за ситост и намалява апетита чрез инхибиране на обратното захващане на тези невротрансмитери. По този начин ограничава нуждата Ви да приеманата храна.

 

Основните фармакологично активни метаболити (М1 и М2) не действат чрез освобождаване на моноамини.

 

Сибутраминът се абсорбира бързо от стомашно-чревния тракт и се обработва в черния дроб, за да се образуват метаболити М1 и М2. Пикови концентрации на М1 и М2 в кръвта се достигат в рамките на 3 до 4 часа.ю

 

Какъв ефект постига Reductil със Сибутрамин

 

 

Приемът на таблетки за сваляне на килограми Редуктил, дава следните резултати:

 

 • Потискане на апетита. Няма да е необходимо да приемате големи количества храна по време на хранене, преди да се почувствате сити;
 • Скоростта на метаболизма се запазва. Метаболитните процеси се забавят, когато ядете по-малко, което затруднява загубата на тегло. Сибутрамин предотваратява този ефекти и Ви помага бързо да топите мазнини;

 

 • Повишена термогенеза. Това е процес, който води до засилено изгаряне на калории от организма;

 

 • Изгаряне на подкожните мазнини. Ще се отървете от нежеланите тлъстини по корема и крайниците;

 

 • Повишена енергия и бодрост. Ще сте по-енергични и бодри.

 

Reductil трябва да се използва в комбинация с диета с контролирано количество на калориите и редовни физически тренировки. Спазвайте тези препоръки и ще забележите ефект до края на първия месец от началото на приема.

 

С 6-месечен цикъл с Редуктил ще свалите трайно до 10% от килограмите си. Това е в съответствие със съвременната практика за отслабване, която подчертава, че умерената загуба на тегло постига значително подобрение на здравето.

 

Поставете си реалистични цели! Отслабването означава промяна на навиците.

 

Сибутрамин НЕ е предназначен да доведе до загуба на тегло за една нощ. Здравословният процент на отслабване е 0,5 до 1 килограм на седмица. При някои хора потискане на апетита се наблюдава само след дни, докато при други след малко повече време. Бъдете търпеливи.

 

Дозиране и прием на Редуктил / Сибутрамин

 

 

Обичайната дневна доза Reductil е 10 милиграма дневно. Хора, които не понасят добре дозата от 10 мг., е подходящо или прекратяване, или намаляване на доза на 5 мг. Това зависи от тежестта на нежеланата реакция към дозата от 10 мг.

 

Увеличете приема до 15 мг. / на ден, ако не свалите поне 2 килограма за първите четири седмици. По-високи дози от тази са опасни и не са за препоръчване.

 

Сибутрамин може да се приема преди и след хранене. Това не е от значение за действието. Хапчетата за загуба на килограми се поглъщат цели, като се изпива една чаша вода. Приема се извършва по едно и също време всеки ден.

 

Не приемайте две дози наведнъж, за да наваксате, ако сте изпуснали прием. Това увеличава риска от поява на нежелани странични ефекти. Когато забравите да изпиете хапчето, го направете веднага щом се сетите и след това продължете да спазваме дневния режим.

 

Цикълът със Редуктил продължава минимум 6 месеца, но не по-дълго от 1 година.

 

Противопоказания при прием на Reductil / Sibutramine

 

Кога не трябва да примета Редуктил?

 

Не приемайте медикамента, ако имате или сте имали сърдечни проблеми, включително:

 

 • Сърдечен удар;
 • Инсулт;
 • Сърдечно заболяване, причинено от лош кръвен поток;
 • Сърдечна недостатъчност;
 • Ускорен или неравномерен сърдечен ритъм;
 • Втвърдяване на артериите или други кръвоносни съдове;
 • Високо кръвно налягане (хипертония).

 

Редуктил таблетки и капсули

 

Reductil ще намерите на пазара под формата на капсули от 10 и 15 милиграма. Това е медикамент за перорално приложение. Дръжте капсулите си в опаковката, докато дойде време да ги вземете. Съхранявайте капсулите на сухо и хладно място, където температурата е под 25 ° C.

 

Редуктил на таблетки е по-често срещана форма от капсулите. Sibutramine е основна съставка в много хапчета за отслабване.

 

Странични ефекти на Редуктил / Сибутрамин

 

Не се тревожете от появата на възможни нежелани реакции. Те са рядкост и е възможно да не почувствате нито една от тях. Списъка има цел не да Ви откаже от приема на Редуктил, а да Ви запознае с основните странични ефекти.

 

Reductil помага на хората с наднормено тегло да отслабнат, но предизвиква нежелани странични ефекти върху някои души. Всички лекарства имат нежелани реакции. Понякога те са сериозни, но повечето не са.

 

Леките странични ефекти на Sibutramine са:

 

 • Сухота в уста;
 • Главоболие;
 • Горещи вълни;
 • Запек;
 • Гадене;
 • Затруднено заспиване и проблеми със съня
 • Световъртеж;
 • Изтръпване или мравучкане на ръцете и краката;
 • Изпотяване;
 • Загуба или промяна във вкусовите усещания;
 • Чувство на тревожност.

 

Сериозните нежелани реакции са редки. Такива са:

 

 • Високо кръвно налягане;
 • Ускорен или неравномерен сърдечен ритъм;
 • Промени в честотата на уриниране или обем урина;
 • Необичайно кървене или кръвонасядане под кожата;
 • Замъглено зрение;
 • Краткосрочна загуба на паметта.

 

Спрете да приемате Сибутрамин ако усетите някои от гореизброените странични ефекти. Посететелекар, ако някоя от нежеланите реакции Ви кара да се чувстват зле.

 

Редуктил / Сибутрамин на достъпна цена в Anabolic

 

При нас може да закупите различни препарати за отслабване със съдържание на Сибутрамин. Всички наши продукти са с фармацевтично качество. Може да се доверите на Anabolic при поръчка на Редуктил. Пратката Ви ще бъде доставена там, където пожелаете. Нашите хапчета за сваляне на килограми са на изгодна цена и с доказано качество и произход.

14 юни 2021 Мнение за Камагра - същност/действие ефект и прием

На тази страница ще разгледаме лично мнение за Камагра и ефектът от прием на продукта. Ефективен ли е заместителят на Виаграта? Мнение: Струва ли си да се изпробва или има и други по-добри алтернативи? Какъв е ефектът при прием – нека видим според мнението на Филип. Публикуваме мнение за Камагра от Филип Стаменов.

прочети още

3 февруари 2021 Мнение за Левитра желе: По-добър секс стимулант от Виагра?

Споделяме с вас мнението на Васил Иванов за неговия личен опит и впечатления след използване на секс стимуланта Левитра. Васил сравнява и опита си с прием на други секс стимуланти – Виагра. Свободно можете да оставите и вашите мнения и впечатления като коментар.

прочети още

1 февруари 2021 Туринабол - същност, действие/ефект и прием

Статията има за цел да представи Туринабол (Turinabol) е неговата същност, действие и ефект при прием. Намерете цялата обща информация, от която имате нужда. Очаквани резултати, цикъл и излизане от цикъл.

прочети още

1 февруари 2021 Тестостерон ципионат - същност, действие/ефект и прием

Научете всичко за Тестостерон ципионат – същност, действие/ефект и начин на прием. Основна информация за приложението на продукта, правилна дозировка, цикъл и възможни комбинации.

прочети още

19 декември 2020 Хормон на растежа (HGH) - същност, действие/ефект и прием

В статията ще ви разкажем всичко за Хормон на растежа (HGH / HG) – същност, действие/ефект и прием. Нормални стойности, странични ефекти, прием за мъже и жени и още. Програма за излизане от цикъл  примерно комбинации с други добавки.

прочети още

19 декември 2020 Тадалафил / Tadalafil – същност, действие/ефект и прием

В статията ще поговорим за Тадалафил / Tadalafil – същност, действие/ефект и прием. Има ли рискове при прием? Какви са страничните ефекти? Да се приема ли с алкохол? Какви резултати и какъв ефект да очакваме след прием на Cialis? Също така, ще разберем защо трениращите и културистите приемат това “хапче за уикенда”, както и защо Тадалафил присъства в програмите за излизане от цикъл с анаболни стероиди.

прочети още

6 декември 2020 Кломид - същност / действие ефект и прием

В следващата статия ще разгледаме Кломид (Clomid) – неговата същност и особености. Ще обърнем внимание на действието и ефекта при прием на Кломифен цитрат, както и потенциалните странични ефекти, които могат да се появят. Моля, информирайте се за препоръчителните за вас дозировки и програми след излизане от анаболен цикъл.

прочети още

15 ноември 2020 Метан (Метандростенолон / Метандиенон / Дианабол) – същност, действие/ефект и прием

Научете всичко за Метан – наричан още Метандростенолон, Метандиенон или Дианабол.

прочети още

15 ноември 2020 Винстрол - същност, действие/ефект и прием

Научете всичко за Винстрол – същност, действие/ефект и начин на прием. Основна информация за приложението на продукта, правилна дозировка, цикъл и възможни комбинации.

прочети още

20 септември 2019 Какво са анаболите?

Стероиди са синтетични вещества, които имитират мъжките хорони, наречени андрогени. Ето защо, истинското наименование на медикаментите е анаболно-андрогенни стероиди, но за кратко и удобно са наричани анаболи.

прочети още

13 август 2019 Анавар (Оксандролон) - същност, действие/ефект и прием

Научете повече информация за Анавар (Оксандролон) – същност, състав, прием, дозировка, приложение, ефект и действие. Подходящ за мъже и жени.

прочети още

21 ноември 2018 Силденафил - Виагра - Информация

Какво точно е Силденафил - Виагра

прочети още

28 септември 2018 Анаболен цикъл с Туринабол – Схема за соло прием

Turanabol / Туринабол е популярен анаболен стероид сред начинаещите и сред опитните спортисти поради своята уникална ефективност. Има много силен анаболен ефект, което ясно се демонстрира от добрия растеж на сухата маса, повишената физическа сила и издръжливост.

прочети още

28 септември 2018 Анаболен цикъл с Метан (Дианабол) и Стромба (Винстрол)

Пример за първи цикъл за начинаещи бодибилдъри с Дианабол и Винстрол!

прочети още