Reducta Depot/Сибутрамин/Редуктил

65,00 лв. 50,00 лв.
  • Марка: Pharm-Tec
+ -
Купи
Моля, изберете:

Описание на продукта:

Reducta Depot/Сибутрамин – обща информация

Reducta depot (Редукта депо) на Фармтек или Редуктил е лекарствен продукт за намаляване на телесното тегло с удължено освобождаване и подпомага борбата с наднорменото тегло и изгарянето на подкожните мазнини. Той може да бъде проверен с код за автентичност на официалния сайт на фирмата-производител Pharm-tec.

Прочети още за "Testo E (Тестостерон Енант)"

Действие и ефект: от прилагането на таблетките Reducta depot, познати в спортните среди и като Редуктил, е свързан с повишаване чувството за ситост, просто приемате по-малко храна. От друга страна Редукта депо изгаря излишните калории, т.е. ускорява Вашия метаболизъм неколкократно. По този начин едновременно с придържането към нискокалорийна диета и поддържане на умерена физическа активност, Вие можете значително да намалите теглото си както и да запазите постигнатите резултати тоест да свалите излишните килограми.

Сваляне на килограмите с Reducta

Свалянето на килограмите вече не е проблем в съвременния свят. Почти за всеки случай има решение за сваляне и най-важното за задържането на желаните килограми. Наред с ползването на добавки като Reducta Depot е важно:

  • правилен хранителен режим (най-добре се консултирайте с диетолог)
  • прием на много течности (вода, сок, чай, без газирани напитки)
  • прием на повече плодове
  • умерено физическо натоварване поне 3 пъти седмично (колоездене, плуване, тенис, пилатес, йога)  

 

Сибутрамин спомага за отслабване и премахване на излишните килограми като намалява апетита и приема на храна - увеличава чувството за ситост. Препарата повишава термогенезата, като това действие увеличава скоростта за разграждане на мастната тъкан. - Въпреки по-малката консумация на храна, организма има енергия, а тялото намалява складираните мазнини и отслабвате.

Загубата на тегло е придружено от повишаване на серумните концентрации на добрия холестерол (HDL) и понижаване на триглицеридите, лошия холестерол (LDL) и пикочната киселина. По време на приема, има леко покачване на кръвното налягане в покой (1-3 mm Hg) и умерено нарастване на честотата на пулса (3-7 уд. / мин), но в редки случаи може да по-големи изразени промени.

Провежданите клинични изследвания на Сибутрамин не показват никакви канцерогенни ефекти или действие засягащо плодовитостта на индивидите. Не съдържа скрити съставки и хормони, не причинява хормонални нарушения.

Предимството на Редуктил е, че бавното му освобождаване в организма не налага повече от необходимите физически натоварвания дневно и гарантира запазване на постигнатото отслабване,след спиране на приемат му.

Начин на прием и доза:

1 път на ден (сутрин), началната доза - 10 мг (при лоша поносимост може а се започне с 5 мг); в случай на липса на ефикасност след 4 седмици, дозата се увеличава до 15 мг / ден. Продължителност на лечението - 1 година.

Противопоказания: Не се препорчъва на хора, които са алергични към сибутрамин. Да не се приема от болни от епилепсия както и ако имате чернодробни и бъбречни проблеми. Ако страдате от депресия, мания или имате натрапчиви мисли за самоубийство; ако имате повишена функция на щитовидната жлеза.

Сибутрамин е противопоказен при пациенти с вече диагностицирано сърдечно-съдово заболяване. Има повишен риск от развитие на сериозни, но нефатални сърдечно-съдови усложнения като миокарден инфаркт при пациенти с тежка форма на затлъстяване. Спазвайте тези изисквания за безопасност при прием на Reducta. Ако имате съмнение се консултирайте с личния си лекар или кардиолог.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!