Reducta Depot/Сибутрамин/Редуктил

65,00 лв. 49,99 лв.
  • Марка: Pharm-Tec
+ -
Купи
Моля, изберете:

Хапчета за отслабване Reducta Depot със сибутрамин

 

Редукта депо на Фармтек е лекарствен продукт за намаляване на телесното тегло с удължено освобождаване. Reducta Depot със сибутрамин подпомага борбата с наднорменото тегло и изгарянето на подкожните мазнини. Продуктът може да бъде проверен с код за автентичност на официалния сайт на фирмата-производител Pharm-tec. Тези хапчета за отслабване са добре познати в спортните среди. Техният ефект е свързан с повишаване на чувството за ситост, просто приемате по-малко храна.

 

От друга страна Редукта депо изгаря излишните калории, т.е. ускорява Вашия метаболизъм неколкократно. По този начин, едновременно с придържането към нискокалорийна диета и поддържане на умерена физическа активност, значително ще намалите теглото си. Reducta Depot със сибутрамин ще Ви помогне да запазите мускулната маса и да свалите излишните мазнини. Наред с използването на тези хапчета за отслабване е важно да имате:

  • Правилен хранителен режим (най-добре се консултирайте с диетолог);
  • Прием на много течности (вода, сок, чай, без газирани напитки);
  • Прием на повече плодове;
  • Умерено физическо натоварване поне 3 пъти седмично (колоездене, плуване, тенис, пилатес, йога).


Прочети още за "Reducta Depot със сибутрамин"

Действие на сибутрамин

 

Приложението на медикамента е насочено към пациенти с много висок индекс на телесна маса (ИТМ). Ефективната съставка в хапчета за отслабване Reducta Depot е сибутрамин. Той е „инхибитор на повторно поглъщане на серотонин-норадреналин“ (SNRI). Той действа, като предотвратява невротрансмитерите 5-хидрокситриптамин. Невротрансмитерите са химикали, които се произвеждат и отделят от нервите, за да комуникират с други нерви. Освободените невротрансмитери могат да се прикрепят към други нерви или поети обратно от нервите, които ги освобождават - процес наречен повторно поемане.

 

Таблетки Reducta Depot блокират обратното поемане на невротрансмитерите допамин, норепинефрин и серотонин. Блокирането на обратното поемане на невротрансмитерите променя баланса на невротрансмитерите в нервните клетки и по този начин влияе върху нервната функция и взаимодействие. Пациентите, които приемат Редукта Депо таблетки, могат да постигнат 5-10% намаление от основното си тегло. Освен това, подпомаганата загуба на тегло е придружена от подобряване на кръвните липиди, като холестерол. Медикаментът е одобрен от FDA през 1997 година.

 

Странични ефекти на Reducta Depot със сибутрамин

 

При правилна употреба не се наблюдават нежелани реакции. Правилният прием на медикамента е 1 път на ден (сутрин). започва се с начална доза от 10 милиграма. Дозата може да бъде редуцирана до 5 милиграма при хора с лоша поносимост към медикамента. В случай на липса на ефикасност след 4 седмици, дозата се увеличава до 15 милиграма дневно. Продължителността на прием е в период от 1 година. Reducta Depot със сибутрамин трябва да се прилага с повишено внимание при пациенти с анамнеза за хипертония. Не го взимайте ако имате неконтролирана или лошо контролирана хипертония.

 

Медикаментът значително повишава кръвното налягане и / или пулса при някои пациенти. Необходимо е редовно проследяване на кръвното налягане и пулса по време на прием на Reducta Depot със сибутрамин. Показателите трябва да се измерват преди започване на цикъла и след това трябва да бъдат проследявани през равни интервали от време. За пациенти, при които се наблюдава продължително повишаване на кръвното налягане или пулса, докато го приемат, трябва да се обмисли или намаляване на дозата, или прекратяване.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!