Reducta Depot/Сибутрамин/Редуктил

65,00 лв. 49,99 лв.
 • Марка: Pharm-Tec
+ -
Купи
Моля, изберете:

 

Състав на Reducta Depot/Сибутрамин/Редуктил

Редукта депо на Фармтек е лекарствен продукт за намаляване на телесното тегло с удължено освобождаване. Активната съставка в хапчета за отслабване е сибутрамин. Купи на най-добра цена оригиналният продукт от производителя!  

Сибутраминът е „инхибитор на повторно поглъщане на серотонин-норадреналин“ (SNRI). Неговото действие влияе на невротрансмитерите – химикали, които се произвеждат и отделят от нервите, за да комуникират с други нерви. Ефектът е потискане на усещането за глад, от което тялото започва по-лесно да се справя с диетите и свалянето на килограми. 

Продуктът може да бъде проверен с код за автентичност на официалния сайт на фирмата-производител Pharm-tec. Тези хапчета за отслабване са добре познати в спортните среди. Техният ефект е свързан с повишаване на чувството за ситост, което влияе на желанието ви да се храните. Скоро ще започнете да приемате по-малко храна и да откривате разлики в тялото си – изчистване на тялото, релеф. Оригиналният продукт Редукта депо (Сибутрамин/Редуктил) можеш да го купиш от сайта на Anabolic.bg.

Прочети още за "Reducta Depot"

Прием на Редукта депо – ефект и действие на Сибутрамин/Редуктил

Прием на Редукта депо (Сибутрамин/Редуктил) подпомага борбата с наднорменото тегло и изгарянето на подкожните мазнини. При прием можете да очаквате следното действие:

 • Гори калории
 • Изчиства релефа
 • Мускулите изглеждат по-ярко изразени
 • Сваля килограми (намалява телесното тегло)
 • Повишава усещането за ситост
 • Удължено освобождаване
 • Детоксикира

Продуктът се приема перорално (през устата) – изпийте хапчетата с достатъчно вода. Една кутия от Reducata Depot би следвало да ви стигне за 1 месец. Приемайте повече течности през целия ден. Anabolic.bg ти предлага да закупиш Редукта депо (Сибутрамин/Редуктил) на най-добра цена.

Примерна дозировка

 Приемът варира спрямо тялото ви, но най-разпространеният начин е чрез прием на Субутрамин/Редуктил по 1 път на ден (сутрин), като например, се започва се с начална доза от 10 милиграма. Дозата може да бъде редуцирана до 5 милиграма при хора с лоша поносимост към медикамента, затова следете дали няма да усетите някакви промени в тялото си! В случай на липса на ефикасност след 4 седмици, някои трениращи препоръчват дозата да се увеличава до 15 милиграма дневно. Продължителността на прием отново варира, като някои фитнес инструктори приемат в продължение на 1 година. Купи онлайн Редукта депо (Сибутрамин/Редуктил) от Anabolic.bg на топ цена.

Ефект и действие на Редукта депо (Сибутрамин/Редуктил)

 Изгаря излишните калории, т.е. ускорява вашия метаболизъм неколкократно. По този начин, едновременно с придържането към нискокалорична диета и поддържане на умерена физическа активност, значително ще намалите теглото си. Reducta Depot със сибутрамин ще Ви помогне да запазите мускулната маса и да свалите излишните мазнини. Наред с използването на тези хапчета за отслабване е важно да имате:

 • Правилен хранителен режим (най-добре се консултирайте с диетолог);
 • Прием на много течности (вода, сок, чай, без газирани напитки);
 • Прием на повече плодове;
 • Умерено физическо натоварване поне 3 пъти седмично (колоездене, плуване, тенис, пилатес, йога).

Приложението на медикамента е насочено към пациенти с много висок индекс на телесна маса (ИТМ). Пациентите, които приемат Редуктил/Сибутрамин таблетки, могат да постигнат 5-10% намаление от основното си тегло. Освен това, подпомаганата загуба на тегло е придружена от подобряване на кръвните липиди, като холестерол. Купи сега онлайн на топ цена от Anabolic.bg.

Какво да следите

След като закупите Редуктил (Сибутрамин), имайте предвид, че може да повиши кръвното и пулса. Необходимо е редовно проследяване на кръвното налягане и пулса по време на прием на Reducta Depot със сибутрамин. Показателите трябва да се измерват преди започване на цикъла и след това трябва да бъдат проследявани през равни интервали от време. За пациенти, при които се наблюдава продължително повишаване на кръвното налягане или пулса, докато го приемат, трябва да се обмисли или намаляване на дозата, или прекратяване. Сега можеш да купиш Редукта депо (Сибутрамин/Редуктил) онлайн на топ цена от Anabolic.bg.

Странични ефекти при прием на Сибутрамин/Редуктил

Страничните ефекти не са широко разпространени, но могат да се появят при някои трениращи, затова следете тялото си! Не използвайте този продукт, за да отслабвате без мярка – това може да доведе до изключително вредни за здравето ви навици! Препоръчително е да се консултирайте със специалист, който да установи точния хранителен режим и да използвате Сибутрамин/Редуктил като помощна средство, а не като основен мотиватор на процеса по отслабване.

Reducta Depot (Редуктил) със сибутрамин трябва да се прилага с повишено внимание при пациенти с анамнеза за хипертония, защото медикаментът значително повишава кръвното налягане и / или пулса при някои пациенти. Не е препоръчително да го взимате, ако имате проблеми с бъбреците или черния дроб. Странични ефекти може да има, свързани с кръвното, пулса, главоболие и др.

Сега имате възможност да закупите Редукта депо (Сибутрамин/Редуктил) на отлична цена от Anabolic.bg – високо качество, оригинален продукт.

Купи Reducta Depot/Сибутрамин/Редуктил на добра цена от Anabolic.bg

Купи сега Reducta Depot (Сибутрамин/Редуктил) на добра цена от Anabolic.bg. Оригинален продукт от производителя. Моля, обърнете внимание, че в онлайн магазина ни за анаболни стероиди предлагаме само оригинални стероиди и това е оригиналната опаковка на продукта. Не е препоръчително да приемате от производители, които го продават “насипно” или в пластмасови буркани – възможно е да не са оригиналните хапчета.

Купи сега Редукта депо (Сибутрамин/Редуктил) на най-добра цена – купи онлайн или купи чрез поръчка по телефона. Anabolic.bg те очаква!Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!