PT-141 (Бремеланотид) - Пептид - 1 амп. х 10мг - MAXLab

110,00 лв. 80,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

PT-141, известен още като Бремеланотид / Bremelanotide, е синтетичен пептид, създаден първоначално за лечение на сексуална дисфункция. Той е съставен от аминокиселини, които са кратки вериги и са предшественици на протеините в организма.

В контекста на фитнеса и увеличаването на мускулната маса, този продукт може да предложи ползи чрез подобряване на общото благосъстояние и сексуалната функция, което косвено може да влияе на спортните постижения. Важно е да се отбележи, че PT-141 действа чрез стимулиране на меланокортиновите рецептори в мозъка, което може да подобри сексуалното желание и възбуда.

Повишеното сексуално желание и подобреното настроение могат да допринесат за по-добрата мотивация за тренировки и възстановяване. Накрая, този продукт не е стероид и не трябва да се бърка с анаболни агенти, които се използват за пряко увеличаване на мускулната маса.

Действие

  • Активира меланокортиновите рецептори в мозъка.
  • Специфично въздейства на MC4R (меланокортин-4 рецептор).
  • Регулира сексуалното желание и възбуда.
  • Увеличава освобождаването на допамин.
  • Може да повиши честотата на удовлетворяващи сексуални събития.
  • Подобрява общото благосъстояние и емоционално състояние.

Ефект

PT-141 влияе положително на сексуалната функция, което може да има отражение върху общото благосъстояние и мотивацията за физическа активност. Увеличаването на сексуалното желание и възбудата може да доведе до по-енергично и ефективно изпълнение на тренировъчните сесии. Подобряването на настроението и стимулирането на допаминовите пътища могат да намалят усещането за умора и да увеличат издръжливостта. Този продукт може да бъде особено полезен за спортисти, които искат да подобрят своята сексуална функция и същевременно да се възползват от свързаните с това благоприятни ефекти върху тренировъчния процес. Важно е обаче да се спазват указанията за прием и дозировка, за да се избегнат потенциални странични ефекти.

Прием

Препоръчителният начин на приложение на PT-141 е чрез подкожни инжекции. Приемът трябва да става под стриктното наблюдение на медицински специалист и съгласно препоръчаните дозировки. За спортисти и фитнес ентусиасти, които искат да оптимизират своята сексуална функция и общо благосъстояние, дозировката и времето на прием могат да бъдат коригирани. Важно е приемът да не надвишава препоръчаните количества и да не се използва по-често от указаното. Винаги е препоръчително приемът на PT-141 да се извършва в контролирана среда и след консултация със специалист.

Дозировка

Като обща насока, началната доза е 1 мг, която може да се увеличи според реакцията на организма, като не трябва да се надвишава 2 мг в рамките на 72 часа.

Съхранение

Пептидите като PT-141 обикновено изискват съхранение на хладно и сухо място, а след разтваряне - в хладилник. За да се запази активността на продукта, е важно да се избягва пряката светлина и високите температури. Също така, не е препоръчително продуктът да се замразява повторно след размразяване.

Възможни странични ефекти

Сред обичайните странични ефекти на PT-141 се наблюдават зачервяване, главоболие, гадене, раздразнение и зачервяване на мястото на инжектиране. Главоболието и зачервяването са най-често срещани, като приблизително 40% от потребителите докладват за главоболие и 20% за зачервяване. Гаденето също е сравнително често срещан страничен ефект.

Производител

MAXLab е компанията, която произвежда PT-141 под търговското наименование Bremelanotide. Тя се ангажира с осигуряването на висококачествени пептидни продукти за научни изследвания и разработки. MAXLab се фокусира върху производството на продукти, предназначени само за изследователски цели, като подчертава важността на стриктното спазване на научните и етичните норми. В своята дейност, компанията придава голямо значение на иновациите и научния прогрес в областта на пептидите.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!