ПРОВИРОН МЕСТЕРОЛОН / PROVIRON НА BAYER

20,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

PROVIRON BAYER 20TAB/25MG

Proviron - синтетично естрогенно лекарство, което се радва на голяма популярност сред културисти и всички останали спортисти, които приемат анаболни стероиди. Провирон обикновено се произвежда под формата на таблетки и е популярен и под името Местеролон (Mesterolone).

 

Днес основният производител на Провирон е Bayer Schering. В онлайн магазина на Anabolic.bg можете да си купите Proviron / Mesterolone под формата на таблетки от 25 мг. Също така, този препарат е постоянно на склад в нашия онлайн магазин и се продава на доста добра цена. 

 

Действие и резултати при прием на Провирон / Местеролон

Активната съставка на Proviron е Mesterolone. Това хормонално лекарство има ниска андрогенна активност и силно подобрява еректилните функции на тялото. Много често това лекарство се използва по време на цикъл с анаболни стероиди и известно време след него. Местеролон е един от най-популярните антиестрогени, които се използват за излизане от цикъл със стероиди. Провирон подкрепя либидото и помага, ако имате проблеми с еректилната дисфункция. Поръчайте онлайн на добра цена от магазина на Anabolic.bg. Купи висококачествен антиестроген.

 

Прочети още

Ефекти при прием на Провирон / Местеролон

Основната цел за употреба на Proviron е в спорта – за намаляване на риска от нежелани странични ефекти при приемане на анаболни стероиди. Това лекарство не води до пряко увеличаване на производството на тестостерон от организма, но в същото време Провирон напълно елиминира нарушенията, които възникват поради липса на тестостерон, или намалява страничните ефекти до минимум. Тези ефекти са причинени в резултат на приема на анаболни стероиди, които намаляват качеството на спермата, намаляват нейния обем и водят до безплодие или еректилна дисфункция. Въпреки това, с помощта на Proviron след или по време на цикъла ще укрепите потентността и либидото. Можете да купите Proviron / Mesterolone на добра цена от онлайн магазина на Anabolic.bg

 

Как действа Провирон / Местеролон?

Местеролон увеличава концентрацията на свободния тестостерон в тялото, като по този начин блокира глобулина. 

 

Прием на Провирон / Местеролон

Сред спортистите е популярен приемът на Провирон / Местеролон в следната дозировка: Провирон в доза 25 грама-една таблетка или 50 грама на ден (25 мг сутрин и вечер). Можете да закупите продукта от онлайн магазина на Anabolic.bg – ниски цени.

 

Провирон / Местеролон на добра цена от Anabolic.bg

В онлайн магазина на Anabolic.bg имате възможност да закупите Провирон / Местеролон на добра цена. Закупувайки продукта от онлайн магазина ни, ние гарантираме, че получавате оригинален и висококачествен антиестроген, който идва директно от производителя Bayer. Proviron (Mesterolone) е един от най-търсените анти-естрогени, особено когато се излиза от цикъл с анаболни стероиди. Затова не правим компромис с качеството, което ви предлагаме. Отлична цена и лесна онлайн поръчка на Proviron (Mesterolone) или поръчка по телефона. Разгледайте онлайн магазина ни и за други антиестрогени с високо качество, които можете да закупите. Цени, които в повечето случаи са по-добри и от аптеките. 

 

Странични ефекти при прием на Провирон (Местеролон)

Както при всяко лекарство, и този антиестроген крие някои странични ефекти. За щастие, според мненията на спортуващите, страничните ефекти са рядкост. Част от тези странични ефекти включват мазна кожа, поява на акне, свръхокосмяване или поява на проблем с оплешивяването. Не се препоръчва Местеролон да се приема от жени, защото тогава страничните ефекти включват “мъжки” промени на гласа, прекалено засилено окосмяване (дори по лицето), проблеми с менструацията и проблеми със забременяването.

 

Мнения за Провирон (Местеролон) след цикъл

Ако разгледате достатъчно добре фитнес форумите, ще забележите, че почти всеки цикъл с анаболни стероиди при културистите и напредналите тренращи завършва с прием на Провирон (Местеролон). Това не е случайно, защото Провирон (Местеролон) действително успява да възвърне баланса в организма след цикъл, както и да подсили отново либидото. Много често Proviron (Mesterolone) се комбинира с Кломид. Мненията във фитнес средите за ефекта от Провирон са много добри.

 

Според много мнения андрогенът има страхотно действие, затова и е така търсен. Той стимулира сперматогенезата и помага на организма отново да започне да произвежда нужния брой мъжки полови хормони. Местеролон е идеален стимулант за потентност. В онлайн магазина на Anabolic.bg имате възможност да закупите Провирон (Местеролон) на добри цени.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!