Propionate-100 на MALAY TIGER

60,00 лв.
  • Марка: Malay Tiger
+ -
Купи
Моля, изберете:

ХАРАКТЕРИСТИКА на Propionate 100 на MALAY TIGER

Propionate 100 – е стероид съответно със силен анаболен и андрогенен ефект. В днешни дни е изключително популярен в спортните среди под името тестостерон пропионат.
Този анаболен стероид е известен и извън спорта, в медицината за стимулиране на развитието на първичните и вторичните полови белези, за заместителна терапия за намаляване на риска от възникване на коронарна болест и сърдечна исхемия, както и при други полезни причини.

 

Прочети още за "Тестостерон пропионат"

Препаратът Propionate 100 е известен с най-широк спектър от влияния. По този начин, той може да се използва по-различен начин в различни спортове. Например, при покачване на мускулна маса или както е в повечето случаи, атлети приемащи стероиди в силовите спортове предпочитат да го използват, за да се повиши ефективността на енергия.
Фирмата Malay Tiger е с обновен дизайн и в свойте опаковки се въведе система за защита на своите продукти от фалшифициране. Тази система включва въвеждането на кода за  потвърждение на сайта. Кодът е прикрепен на задната част със специален етикет под защитен слой.
Тестостерон пропионат е предназначен за получаване на чиста мускулна и увеличаване на силата, но поради специфичното мъ въздействие е по-често използван в подготовка за релеф.

Като цяло, по време на стероиден цикъл показва следните свойства, полезни в практиката на спорта, медицината и други области:

- Подобряване на качеството на мускулите

- Значително увеличение в производителността на енергия

- Изгарянето на мазнините

- Стимулиране за покачване на мускулна маса

- Увеличаване в либидото по време на цикъла

- Увеличаване на силата на костната структура на тялото

- Намаляване на риска от коронарна болест на сърцето и сърдечна исхемия


Условия за съхранение на Propionate 100 от Malay Tiger : трябва да се съхранява на сухо и защитено от светлина и влага място. Температура на съхранение не трябва да надхвърля 40 градуса.
Също така, ампулите трябва да бъдат безопасно скрити от домашни любимци и деца.
Между другото, ефекта започва в рамките на няколко часа след приложение и трае доста дълъг период (1-2 дни). Поради това се налага да се прилага инжекция веднъж на всеки два дни.
Прима на този стероид може да бъде както в индивидуален план така и в комбинация с други анаболи, за да се подобри ефективността на цикъла. Целите на приложението могат да бъдат  различни, защото самото приложение на Propionate-100 е да допринася мускулна печалба, и по-голяма производителност на енергия и увеличаване на мускулната дефиниция.

Фармацевтичния Propionate 100 от Malay Tiger, може да се комбинира с всички други стероиди с различно качество. Например за по-голям набор от мускулна маса можете да комбинирате ефективно
тестостерон пропионат и нандролон. От друга страна, прием с анаболен стероид станозолол може да ви помогне да постигнете по-голямо изсушаване на мускулите. И за максимално качество на
мускулите, често се комбинира с помощта на болденон.

СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ

Могат да възникнат странични ефекти като мазна кожа и акне. Също така при високи дози се наблюдава силна ароматизация и възможна поява на гинекомастия. Това налага да разполагате под ръка с добър анти-естроген като Налавадекс и Провирон, за да блокирате тези ефекти навреме. Тестостерон препаратите повишават кръвното налягане, и тези които вече имат такова, по-добре да не използват такива препарати. 

ДОЗИРОВКА

Препоръчителната доза на Propionate 100 е 50-100мг през ден или пред два дни. Напредналите си позволяват и ежедневно инжектиране, но без да познавате продукта добре се придържайте към оптималните дози. Тестостерон пропионат проявява своята дейност само няколко часа след приложението и е валиден за 24-48 часа.

Също така и жените могат да предприемат цикъл с Propionate 100, само дозата на приложение трябва да бъде по-малка от тази на мъжете. Обикновено при момичетата се въвеждат 25-50 мг тестостерон
пропионат на всеки 6 дена. Тези обеми ще предпазват спортистите от риска от вирилизация и други симптоми (промени в гласа, окосмяване по тялото, клиторно разширяване, и т.н.).

Забележка: в един милилитър от препарата се съдържа сто милиграма от активната съставка, което означава, че ще се нуждаете от 2 мл да извършвате прием на доза от 200 мг. В резултат на това, с помощта на максимално препоръчваната доза и честота на приемане на лекарството с конвенционалата кутия от 10 ампули по 1мл ще са ви достатачни точно за 10 дни.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!