Primogen/Methenolone acethate/Примоболан таблетки

75,00 лв.
  • Марка: Negen
+ -
Купи
Моля, изберете:

Примоболан на таблетки е анаболен стероид-Methenolone acethate. Той е подобен на действие като инжекционната форма Primobolan Depot, но Примоген е предназначен за орално приложение.

Primogen Negen е официалното търговско наименование на анаболен препарат с активен състав Метенолон, известен като Примоболан таблетки (Primobolan tablets). Препаратът има подобно действие на инжекционната форма, но не толкова силно ефективен като нея. Примоболан се приема от спортисти за постигане на релефна мускулатура (намаляване на телесните мазнини) или изграждане на чиста мускулна маса и повишаване на силата. Препаратът е слабо андрогенен с омекотен характер и може да се използва от начинаещи мъже и жени без риск от странични ефекти.

 

Прочети още за "Примоболан таблетки"

Примоболан е много слабо (лек) анаболен стероид, андрогенната му активност е много ниска. Човек не трябва да очаква голям прираст на мускулна маса с него. Вместо това, той се използва когато атлетът има специфична нужда от леко анаболен агент, в период на свалянето/изчистването на мазнини и запазване на мускулна маса. Очаквани резултати са покачване на сила, намаляване на подкожни мазнини, по-добър релеф на мускула и качване на чиста маса.

Странични ефекти с Primogen Negen не се забелязват. Няма висока токсичност спрямо вторичните органи. Поради липсата на алфа-алкилирането препаратът не е предпазен от преминаване през черния дроб и по-голямата част от него бива разрушена. Това изисква по-високи дози за постигане на високи резултати. Приемът му не води до странични ефекти свързани с естрогена, понеже не ароматизира (не се преобразува в естроген).

Прием/Дозировка:

Препаратът може да се приема в дози от 50-80 мг. на ден, прием за не повече от 8 седмици. За дамите, дневната доза не бива да превишава 20 мг. за ден.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!