Примоболан / Primobol

Купи онлайн Примоболан (Primobol) на изгодни цени от Anabolic.bg – високо качество и лесна поръчка. Наличен под формата на таблетки и инжекции.

Характеристики на Примоболан (Primobol)

 

Примоболан (Primobol) е анаболен стероид, който може да се приема под формата на таблетки или инжекции. На пазара е популярен и под химическото си наименование Метенолон (Methenolone).

Състав и характеристики: Съставът му е от естери като метенолон ацетат и метенолон енантат. Този състав му придава супер полезни характеристики за всеки трениращ и фитнес ентусиаст. При първоначалния си замисъл се е закупувал за лечение на анемия, породена от костно мозъчна недостатъчност.

Днес можете да закупите Примоболан (Primobol) онлайн от различни производители. Доверете се на продукти с оригинален произход от Anabolic.bg. Лесна поръчка – онлайн или по телефона, без нужда от регистрация. Отлични цени и високо качество. Продукти под формата на инжекции или таблетки за орален прием.

Прочети още

История: Интересното при Примоболан (Primobol) е, че той е сред най-популярните анаболи сред културистите. Изключително много се е използвал през т.нар. “Златна ера на културизма” – през 70-те и 80-те години. Световноизвестният шампион Арнолд е един от най-известните културисти, който е успял да постигне страхотни резултати именно чрез прием на този анаболен препарат. 

 

Ефект при прием на Примоболан (Primobol)

 

  • Изгаря мазнини

Primobol е един от най-добрите стероидни препарати за изгаряне на мазнини на планетата. Той обогатява метаболизма и превръща тялото Ви в машина за изгаряне на мазнини. Уверете се, че правите много кардио, тренирате и ядете правилните храни.

  • Качва чиста мускулна маса

Макар че е известен като стероид за изчистване, Примоболан (Primobol) може да качва чиста мускулна маса чрез засилване на задържането на азот в мускулите. Положителният азотен баланс е предпоставка за синтез на нова мускулна тъкан.

  • Възпрепятства развитието на гинекомастия

Гинекомастията е вероятно най-големият кошмар на трениращите. С Methenolone няма нужда да се притеснявате.

  • Поддържа и запазва мускулите

Primobol (Methenolone) предотвратява стопяването на мускулите и позволява да запазите размерите си до края на цикъла.

  • Подсилва имунитета

Да, точно така – уникалните свойства и характеристики на анабола имат положителен ефект върху имунната система на човека.

Можете да се възползвате от всички тези положителни ефекти на Примоболан (инжекции и таблетки), като го закупите от онлайн магазина на Anabolic.bg. Лесна поръчка и отлично качество на достъпни цени.

 

Особености на Примоболан – таблетки/хапчета и инжекции

 

Впечатляващите анаболни характеристики на Примоболан действат еднакво добре, независимо дали ще го закупите на таблетки/хапчета или инжекции. Особеностите при него са, че не задържа вода и не предизвиква подуване. 

Преди да закупите продукта е добре да знаете, че Примоболан (таблетки/хапчета и инжекции) не ароматизира – това означава, че не повишава нивата на естроген в организма и не развива гинекомастия. Има слабо изразено андрогенно действие, но това не пречи на резултатите. Анаболният ефект е умерен. Без риск от увреждане на черния дроб. 

Купи Примоболан сега – онлайн от Anabolic.bg. Ниски цени и високо качество. Оригинални продукти с лесна поръчка.

 

Курс с Примоболан – дозировка, цикъл, прием, комбинации

 

В следващия раздел ще говорим за това как да стартират цикъл с Primobol и каква доза да приемат мъже и жени. Добрата новина е, че това е един от най-добрите стероиди за начинаещи. 

 

Цикъл с Примоболан за мъже

 

Преди да закупите Примоболан трябва да се информирате за цикъла, подходящ за вашия организъм.

Мъжете могат да започнат цикъл с Примоболан, приемайки от 200 до 400 мг. седмично в продължение на 10 седмици. Ефективна е комбинацията с 300 - 500 мг. Тестостерон на седмица. Тези, които се смятат за напреднали, могат да вземат седмично 1000 мг., заедно с 100 мг. Тестостерон и 500 мг. Тренболон (Trenbolone). Това е само за напреднали културисти. Когато става въпрос за перорален прием, типичната доза е 150 мг. на ден. Ще срещнете културисти, които взимат по-висока доза, но не се препоръчва.

 

Цикъл с Примоболан за жени

 

Препаратът е подходящ не само за мъжете, но и за жените. Тъй като това е лек анаболен препарат, е удачен за прием и от жени. Техният цикъл с Primobol трае между 4 и 6 седмици. Дневната доза за дамите варира между 25 и 50 милиграма седмично. Дози между 50-100 милиграма седмично са препоръчителни за напредналите и дамите, които се състезават професионално.

Примоболан и Анавар са най-популярните съединения за жените. Те са с по-меко действие спрямо останалите, но все пак крият риск от много странични ефекти. Жените трябва да внимават за симптомите на вирилизация. Можете да закупите продукта от Anabolic.bg – Примоболан на добри цени и лесна поръчка. Купи онлайн, само с един клик, или купи чрез опцията за бърза поръчка по телефона (без нужда от регистрация)!

 

Примоболан на таблетки / Primobol

 

Оралната версия на Primobol е известна като Метенолон ацетат – на таблетки / хапчета. Това съединение има по-кратък период на полуразпад от инжекционния анабол. Времето на полуразпад в организма на това съединение е между 4 до 6 часа. 

Methenolone ацетат на таблетки е единственият орален стероид, който не е 17-алфа-алкилиран. Това го прави много по-малко токсичен за черния дроб от други медикаменти.  Можете да го закупите онлайн от Anabolic.bg на добри цени.

 

Прием на Примоболан на таблетки / Primobol

 

Примоболан на таблетки често се предпочита от културисти, които се страхуват от игли или които вече приемат един или повече инжекционни анаболни препарата. Съставките са в краткотрайна ацетатна форма, което означава, че са необходими дози от 100-150 мг. на ден, разделени на 2 или 3 приема. Това прави приемането доста неудобно. Причината, поради която дозите трябва да се разделят е, че Methenolone не е 17-алфа-алкилиран, а 1-метилиран . Това намалява стреса на черния дроб, но също така и ефекта. Следователно многократните и високи дневни дози са необходими.

Купи Примоболан депо – таблетки от онлайн магазина на Anabolic.bg – добри цени и лесна поръчка.

марки
Подреди по