Примоболан / Примобол

9 април 2020
Примоболан / Примобол

Свойства на примоболан

 

Примоболан е анаболен андрогенен стероид, получен от DHT. Известен е още с името метенолон ацетат. Разработен е като лекарствен продукт за лечение на анемия, свързана с недостатъчност на костния мозък. Употребата му обаче е преустановено. Днес се използва предимно от спортисти, защото:

  • Осигурява забележимо увеличаване на силата;
  • Повишава мускулната издръжливост;
  • Спомага за поддържане на натрупаната маса;
  • Подобрява способността на организма да се възстановява.

Метенолон ацетатът функционира по същия начин като другите анаболи, но има своите отличителни характеристики. Примоболът подобрява силата и увеличава енергията, като стимулира синтеза на фосфокреатин в мускулните тъкани. Протеините са необходими за изграждане на мускули. Те възстановяват мускулните влакна и засилват растежа. Анаболите като метанолон насърчават производството на протеини за по-бърз растеж на мускулите. Той подобрява задържането на азот, като по този начин избягва възникването на катаболно състояние.  Освен това се свързва към андрогенните рецептори, а това води до директно разграждане на мазнините. С правилната доза и употреба помага за разграждане на мазнините, като същевременно предотвратява загубата на мускулна маса. Мазнините се разграждат, а мускулите остават непокътнати. Червените кръвни клетки пренасят кислород до тъканите по цялото тяло. Примобол стимулира производството на червени кръвни клетки, което доставя повече кислород в мускулните тъкани. Увеличеното снабдяване с кислород помага на тялото да се възстанови по-бързо след натоварване. В резултат на това вашата издръжливост, сила и енергия ще се подобрят значително. И накрая, засилва функцията на имунната система. Примоболан се използва по време на цикъла за изчистване, което води до втвърдяване на мускулите. В правилната дозировка и прием ще направи Вашата мускулатура по-привлекателна по-плътна, по-твърда и дефинирана. 

 

Ефект на примобол върху спортистите

 

Ефект на примобол върху спортуващите

 

Примобол, както вече споменахме, се употребява от културисти които се намират в така наречения период или цикъл на “изчистване”. Това е времето когато индивидът се опитва да намали процента на телесни мазнини, като в същото време се стреми да запази максимална част от чистата мускулна маса. Обикновено се случва преди състезание, докато тече финалния етап от подготовката за него. Приема на храна е ограничен, за да се намалят подкожните мазнини. Поради по-малкото количество енергия, тялото започва да използва запасите, които има, и най-обикновено първо посяга към мускулите. С употребата на препарата мускулатурата е защитена, а изгарянето  на мазнини е по-ефективно. Поради слабите способности за изграждане на мускули, той рядко се добавя към цикъла за трупане на маса. Примоболът има невероятен ефект върху мускулите. Прави ги да изглеждат твърди, плътни и очертани дори по време на диети с ниско съдържание на калории. С него се постига по-добра дефиниция най-вече на раменете и трапеца.

 

Странични ефекти

 

В разумни дози този стероид е сравнително безопасен. Дори при повишен прием , той носи възможно най-малко рискове от тежки, токсични странични ефекти. Това е така, защото не ароматизира, нито се свързва с прогестероновите рецептори. За мъжете примоболът крие рискове по отношение на потискането на естественото производство на тестостерон. Да, потискането не е толкова изявено, колкото при другите анаболи, но все още се случва. Трябва да се подхожда с внимание и винаги да се провежда терапия за излизане от стероиден цикъл. Плюс към това, не е толкова токсичен за черния дроб, независимо дали използвате инжекции или хапчета. Възможни са и андрогенни странични ефекти, както при всички други анаболи, производни на DHT. Такива са мазна кожа, акне, косопад, агресия и други. При жените е възможно завишаван на окосмяването по тялото, задебеляване на гласа и увеличаване на клитора. Но при по-ниски дози при жени се счита за един от най-безопасните стероиди за употреба и тези странични ефекти често се избягват напълно. От психологична гледна точка може да предизвика лесна раздразнителност, промени в настроението. Примоболан може значително да намали нивото на добрия холестерол. Най-лошото е, че може да повиши и нивото на лошия холестерол. Ако не сте внимателни с дозировката и продължителността на употреба е възможно да увредите бъбреците. Това лекарство насърчава задържането на азот, което води до повишено ниво на протеин в организма. Твърде много протеин в тялото може да наложи бъбреците да работят допълнително, а извънредното натоварване на този орган може да предизвика проблеми и нарушения във функциите му. Не всички хора, приемащи примобол, страдат от споменатите по-горе странични ефекти. Въпреки това, никога не трябва да се подценява възможността някоя от споменатите странични ефекти да се случи. Ето защо винаги трябва да се внимава, когато приемате всякакъв вид анаболни стероиди.

 

Прием на примобол

 

как се приема примобол

 

Това е един от малкото стероиди, които можете да използвате под формата на хапчета или инжекции. Инжектирането на примобол се извършва в рамките на 1-2 пъти в седмица, докато таблетките се приемат ежедневно.

 

Средната доза, при която могат да бъдат забелязани резултати от приема на примоболан е 150 мг дневно за период от о6 до 8 седмици. Тъй като това не е хепатотоксичен стероид, много потребители могат да увеличат тази доза дори до 200 милиграма на ден. Но приемането на двойна доза всъщност не удвоява резултатите. При много мъже се постигат добри резултати само с 400 мг. на седмица, а жените дори с 50 мг. Седмично. Препаратът се предлага под формата на инжекции и перорални таблетки. Дозировката и схемата на приложение силно зависи от това каква форма на метенолон ацетат е най-подходяща за Вас. Ето два примерни цикъла, единия инжекционен а другия орале.

 

Примоболан на таблетки

 

Когато говорим за орална форма на примоболан, която се предлага под формата на таблетки, тогава общата доза е в границите от 75 до около 150 милиграма на ден. За терапевтични цели дозата варира между 100 и 200 мг. на седмица. Хапчетата са с кратък полуразпад в рамките на няколко часа, за това се приема на равни дози през деня.  За професионални културисти, които приемат примболона минималния седмичен прием е 300 мг. Когато са в период на изчистване, дозировка от 200 мг. е недостатъчна. При такова количество не може да се осигури защита от катаболни процеси. за това се препоръчва прием на поне 300 милиграма, за да няма загуба на мускулна маса. Добри резултати се постигат с 400 - 500 милиграма седмично. Силно се препоръчва на жените да приемат метенолон ацетат само перорално. Те не трябва да използват инжекционната форма. Дозите за нежния пол са между 10 до максимум 75 милиграма на ден. Започва се винаги с малко количество и постепенно се увеличава, докато не се постигне оптималната доза. Продължителността на цикъла е между 4-6 седмици. 

 

Примоболан на инжекции

 

Когато говорим за инжектиране на примоболан, тогава дозировката за повечето културисти е в диапазона от 500 до около 900 мг. седмично. Хората, които имат опит с този стероид, твърдят, че най-добрите продължителност на цикъла е в диапазона от 8 до максимум 12 седмици, в зависимост от целите. Инжекциите се прилагат 2 седмично, тъй като препаратът има дълъг полуживот 7-10 дни. Въпреки че е слаб стероид и дори под формата на хапчета не е токсичен за черния дроб, е по-добре да изберете инжекциите. По този начин препаратът не преминава през черния дроб, а попада директно в кръвоносната система.

 

Примобол с други стероиди

 

прием на примболан с други стероиди

 

Ако търсите изграждане на размер и повишаване на личното тегло, примобол не е точнитя анабол за тази цел. Но неговите свойства и качества не трябва да се подценяват. Само когато се използва заедно с други стероиди, ще покаже пълния си потенциал и способности и това ще доведе до огромни резултати. Примоболан почти винаги се комбинира с други стероиди, когато го приемат мъже. При жените обаче не е така, понеже е установено, че лекото анаболно действие е перфектна възможност за придобиване на размер без сериозните странични ефекти. Мъжете използват и други съединения в зависимост от целта. Изборът на правилната комбинация от анаболи, сходни по своята структура, прави употребата на примобол много по-лесна. Това ни позволява също и да прилагаме всички с една инжекция. Освен това, като изберете стероиди, които също не са ароматизиращи съединения и по този начин не се стига до промяна в нивата на естрогена, можете да стартирате някои много мощни цикли, без да се налага да се справяте със странични ефекти като гинекомастия и задържане на вода.

 

Продукти примоболан онлайн

 

Въпреки че това е доста популярен анабол, той е един от най-трудните за намиране на пазара. Още по-трудно е да намерите висококачествени, фармацевтични версии на метенолон ацетат. Много вероятно е да попаднете на фалшиви обяви или препарати с ниско или съмнително качество. От нашия уеб сайт може да закупите примоболан онлайн, като ние гарантираме за високо му качество. При нас ще намерите различни източници, предлагащи примобол и можете да сте сигурни, че всички те са надеждни и с тяхна помощ ще постигнете желания ефект. Също така, на нашия уебсайт клиентите ще получат и двете форми в зависимост от това, от какво точно се нуждаят. Можете да закупите онлайн метанолон ацетат под формата на таблетки или във вид на разтвор за инжекции. Налични са и двата вида съединения - ацетат или енантат. Както споменахме вече, всички форми на препаратът са с възможно най-високо качество и чистота на продукта. Има много измамни оферти за примоболан онлайн. Нашите предложения за примоболан на таблетки и инжекции са абсолютно надеждни. Продуктите са от изпитани и достоверни производители. И двете версии на примоболан са с най-ниската цена, която може да намерите онлайн.

20 септември 2019 Какво са анаболите?

Стероиди са синтетични вещества, които имитират мъжките хорони, наречени андрогени. Ето защо, истинското наименование на медикаментите е анаболно-андрогенни стероиди, но за кратко и удобно са наричани анаболи.

прочети още

13 август 2019 Анавар - Оксандролон / Oxandrolone

Какво представлява Анавар

прочети още

23 януари 2019 Подробна информация за Циалис / Cialis

Всичко за Cialis/ Циалис

прочети още

21 ноември 2018 Силденафил - Виагра - Информация

Какво точно е Силденафил - Виагра

прочети още

28 септември 2018 Фитнес мотивация и Туринабол!

https://youtu.be/88k89ovG9hs < Фитнес мотивация + Цикъл за начинаещи с Туринабол!

прочети още

28 септември 2018 Програма за начинаещи атлети с Дианабол + Винстрол

Пример за първи цикъл за начинаещи бодибилдъри с Дианабол и Винстрол!

прочети още
Телефон за бърза поръчка