Примоболан / Примобол

9 април 2020
Примоболан / Примобол

Свойства на примоболан

 

Примоболан е анаболен андрогенен стероид, получен от DHT. Известен е още с името метенолон ацетат. Разработен е като лекарствен продукт за лечение на анемия, свързана с недостатъчност на костния мозък. Употребата му обаче е преустановено. Днес се използва предимно от спортисти, защото:

  • Осигурява забележимо увеличаване на силата;
  • Повишава мускулната издръжливост;
  • Спомага за поддържане на натрупаната маса;
  • Подобрява способността на организма да се възстановява.

Метенолон ацетатът функционира по същия начин като другите анаболи, но има своите отличителни характеристики. Примоболът подобрява силата и увеличава енергията, като стимулира синтеза на фосфокреатин в мускулните тъкани. Протеините са необходими за изграждане на мускули. Те възстановяват мускулните влакна и засилват растежа. Анаболите като метанолон насърчават производството на протеини за по-бърз растеж на мускулите. Той подобрява задържането на азот, като по този начин избягва възникването на катаболно състояние.  Освен това се свързва към андрогенните рецептори, а това води до директно разграждане на мазнините. С правилната доза и употреба помага за разграждане на мазнините, като същевременно предотвратява загубата на мускулна маса. Мазнините се разграждат, а мускулите остават непокътнати. Червените кръвни клетки пренасят кислород до тъканите по цялото тяло. Примобол стимулира производството на червени кръвни клетки, което доставя повече кислород в мускулните тъкани. Увеличеното снабдяване с кислород помага на тялото да се възстанови по-бързо след натоварване. В резултат на това вашата издръжливост, сила и енергия ще се подобрят значително. И накрая, засилва функцията на имунната система. Примоболан се използва по време на цикъла за изчистване, което води до втвърдяване на мускулите. В правилната дозировка и прием ще направи Вашата мускулатура по-привлекателна по-плътна, по-твърда и дефинирана. 

 

Ефект на примобол върху спортистите

 

Ефект на примобол върху спортуващите

 

Примобол, както вече споменахме, се употребява от културисти които се намират в така наречения период или цикъл на “изчистване”. Това е времето когато индивидът се опитва да намали процента на телесни мазнини, като в същото време се стреми да запази максимална част от чистата мускулна маса. Обикновено се случва преди състезание, докато тече финалния етап от подготовката за него. Приема на храна е ограничен, за да се намалят подкожните мазнини. Поради по-малкото количество енергия, тялото започва да използва запасите, които има, и най-обикновено първо посяга към мускулите. С употребата на препарата мускулатурата е защитена, а изгарянето  на мазнини е по-ефективно. Поради слабите способности за изграждане на мускули, той рядко се добавя към цикъла за трупане на маса. Примоболът има невероятен ефект върху мускулите. Прави ги да изглеждат твърди, плътни и очертани дори по време на диети с ниско съдържание на калории. С него се постига по-добра дефиниция най-вече на раменете и трапеца.

 

Странични ефекти

 

В разумни дози този стероид е сравнително безопасен. Дори при повишен прием , той носи възможно най-малко рискове от тежки, токсични странични ефекти. Това е така, защото не ароматизира, нито се свързва с прогестероновите рецептори. За мъжете примоболът крие рискове по отношение на потискането на естественото производство на тестостерон. Да, потискането не е толкова изявено, колкото при другите анаболи, но все още се случва. Трябва да се подхожда с внимание и винаги да се провежда терапия за излизане от стероиден цикъл. Плюс към това, не е толкова токсичен за черния дроб, независимо дали използвате инжекции или хапчета. Възможни са и андрогенни странични ефекти, както при всички други анаболи, производни на DHT. Такива са мазна кожа, акне, косопад, агресия и други. При жените е възможно завишаван на окосмяването по тялото, задебеляване на гласа и увеличаване на клитора. Но при по-ниски дози при жени се счита за един от най-безопасните стероиди за употреба и тези странични ефекти често се избягват напълно. От психологична гледна точка може да предизвика лесна раздразнителност, промени в настроението. Примоболан може значително да намали нивото на добрия холестерол. Най-лошото е, че може да повиши и нивото на лошия холестерол. Ако не сте внимателни с дозировката и продължителността на употреба е възможно да увредите бъбреците. Това лекарство насърчава задържането на азот, което води до повишено ниво на протеин в организма. Твърде много протеин в тялото може да наложи бъбреците да работят допълнително, а извънредното натоварване на този орган може да предизвика проблеми и нарушения във функциите му. Не всички хора, приемащи примобол, страдат от споменатите по-горе странични ефекти. Въпреки това, никога не трябва да се подценява възможността някоя от споменатите странични ефекти да се случи. Ето защо винаги трябва да се внимава, когато приемате всякакъв вид анаболни стероиди.

 

Прием на примобол

 

как се приема примобол

 

Това е един от малкото стероиди, които можете да използвате под формата на хапчета или инжекции. Инжектирането на примобол се извършва в рамките на 1-2 пъти в седмица, докато таблетките се приемат ежедневно.

 

Средната доза, при която могат да бъдат забелязани резултати от приема на примоболан е 150 мг дневно за период от о6 до 8 седмици. Тъй като това не е хепатотоксичен стероид, много потребители могат да увеличат тази доза дори до 200 милиграма на ден. Но приемането на двойна доза всъщност не удвоява резултатите. При много мъже се постигат добри резултати само с 400 мг. на седмица, а жените дори с 50 мг. Седмично. Препаратът се предлага под формата на инжекции и перорални таблетки. Дозировката и схемата на приложение силно зависи от това каква форма на метенолон ацетат е най-подходяща за Вас. Ето два примерни цикъла, единия инжекционен а другия орале.

 

Примоболан на таблетки

 

Когато говорим за орална форма на примоболан, която се предлага под формата на таблетки, тогава общата доза е в границите от 75 до около 150 милиграма на ден. За терапевтични цели дозата варира между 100 и 200 мг. на седмица. Хапчетата са с кратък полуразпад в рамките на няколко часа, за това се приема на равни дози през деня.  За професионални културисти, които приемат примболона минималния седмичен прием е 300 мг. Когато са в период на изчистване, дозировка от 200 мг. е недостатъчна. При такова количество не може да се осигури защита от катаболни процеси. за това се препоръчва прием на поне 300 милиграма, за да няма загуба на мускулна маса. Добри резултати се постигат с 400 - 500 милиграма седмично. Силно се препоръчва на жените да приемат метенолон ацетат само перорално. Те не трябва да използват инжекционната форма. Дозите за нежния пол са между 10 до максимум 75 милиграма на ден. Започва се винаги с малко количество и постепенно се увеличава, докато не се постигне оптималната доза. Продължителността на цикъла е между 4-6 седмици. 

 

Примоболан на инжекции

 

Когато говорим за инжектиране на примоболан, тогава дозировката за повечето културисти е в диапазона от 500 до около 900 мг. седмично. Хората, които имат опит с този стероид, твърдят, че най-добрите продължителност на цикъла е в диапазона от 8 до максимум 12 седмици, в зависимост от целите. Инжекциите се прилагат 2 седмично, тъй като препаратът има дълъг полуживот 7-10 дни. Въпреки че е слаб стероид и дори под формата на хапчета не е токсичен за черния дроб, е по-добре да изберете инжекциите. По този начин препаратът не преминава през черния дроб, а попада директно в кръвоносната система.

 

Примобол с други стероиди

 

прием на примболан с други стероиди

 

Ако търсите изграждане на размер и повишаване на личното тегло, примобол не е точнитя анабол за тази цел. Но неговите свойства и качества не трябва да се подценяват. Само когато се използва заедно с други стероиди, ще покаже пълния си потенциал и способности и това ще доведе до огромни резултати. Примоболан почти винаги се комбинира с други стероиди, когато го приемат мъже. При жените обаче не е така, понеже е установено, че лекото анаболно действие е перфектна възможност за придобиване на размер без сериозните странични ефекти. Мъжете използват и други съединения в зависимост от целта. Изборът на правилната комбинация от анаболи, сходни по своята структура, прави употребата на примобол много по-лесна. Това ни позволява също и да прилагаме всички с една инжекция. Освен това, като изберете стероиди, които също не са ароматизиращи съединения и по този начин не се стига до промяна в нивата на естрогена, можете да стартирате някои много мощни цикли, без да се налага да се справяте със странични ефекти като гинекомастия и задържане на вода.

 

Продукти примоболан онлайн

 

Въпреки че това е доста популярен анабол, той е един от най-трудните за намиране на пазара. Още по-трудно е да намерите висококачествени, фармацевтични версии на метенолон ацетат. Много вероятно е да попаднете на фалшиви обяви или препарати с ниско или съмнително качество. От нашия уеб сайт може да закупите примоболан онлайн, като ние гарантираме за високо му качество. При нас ще намерите различни източници, предлагащи примобол и можете да сте сигурни, че всички те са надеждни и с тяхна помощ ще постигнете желания ефект. Също така, на нашия уебсайт клиентите ще получат и двете форми в зависимост от това, от какво точно се нуждаят. Можете да закупите онлайн метанолон ацетат под формата на таблетки или във вид на разтвор за инжекции. Налични са и двата вида съединения - ацетат или енантат. Както споменахме вече, всички форми на препаратът са с възможно най-високо качество и чистота на продукта. Има много измамни оферти за примоболан онлайн. Нашите предложения за примоболан на таблетки и инжекции са абсолютно надеждни. Продуктите са от изпитани и достоверни производители. И двете версии на примоболан са с най-ниската цена, която може да намерите онлайн.

1 март 2024 LGD-4033 - (Лигандрол / Ligandrol) - Същност, действие/ефект и прием

Лигандролът, известен още като LGD-4033, е селективен модулатор на андрогенните рецептори, който се използва в спортната индустрия за подобряване на физическата форма и увеличаване на мускулната маса. Този съединение е изключително популярно сред фитнес ентусиастите и бодибилдърите поради своите потенциални ползи за увеличаване на мускулната маса и намаляване на мазнините.

прочети още

1 март 2024 GW-501516 (Кардарин / Cardarine) - Същност, действие/ефект и прием

GW-501516, по-известен като Кардарин или Cardarine, е съединение, което се използва от фитнес ентусиасти и бодибилдъри за подобряване на техните спортни постижения. Кардаринът GW-501516 е селективен андрогенен рецепторен модулатор и един от най-широко използваните SARMs. Това вещество е известно със своите способности да повиши издръжливостта и енергията на тези, които го използват.

прочети още

29 февруари 2024 RAD-140 (Тестолон / Testolone) - Същност, действие, прием и ефект

RAD-140, по-известен като Тестолон или Testolone, е един от най-мощните модерни SARMs (модулатори на андрогенни рецептори), използвани от фитнес ентусиасти и бодибилдъри за увеличаване на мускулната маса и подобряване на физическата издръжливост. Този съединител е известен със своите анаболни ефекти, като същевременно не предизвиква нежелани странични реакции, характерни за стероидите.

прочети още

28 февруари 2024 SARMs: Селективни модулатори на андрогенни рецептори

SARMs, или селективни модулатори на андрогенните рецептори, представляват клас от терапевтични съединения, които имат сходни анаболни свойства с анаболичните стероиди, но със значително по-малко потенциални странични ефекти. В тази статия ще разгледаме същността на тези селективни модулатори, ще ви запозанем с видовете, техният ефект и възможни странични ефекти. Ще ги съпоставим и с анаболните стероиди, за да имаме напълно обективно мнение за тях.

прочети още

27 февруари 2024 Виагра или Силденафил - Има ли разлика и каква?

Виагра, именно тази марка, която пръва нашумя в края на 90-те години и бързо се превърна в нарицателно на сексуалните стимуланти. От друга страна, Силденафил, активното вещество във Виагра, представлява основата, на която се гради ефектът на този известен стимулант. Разбирането на тяхната природа и взаимодействие е от съществено значение за осмислянето на темата за сексуалното здраве и благополучие.

прочети още

27 февруари 2024 Силденафил - Същност, действие/ефект и прием

Силденафил цитрат, преобразуващ се в ключов инструмент в борбата с еректилната дисфункция и белодробната артериална хипертония, представлява пример за медицински прогрес и иновация. Силденафил е изключително ефикасен в лечението на еректилна дисфункция (ЕД) при мъже, като действа чрез увеличаване на кръвния поток към пениса по време на сексуална стимулация, което води до подобрена ерекция.

прочети още

22 февруари 2024 Виагра - Странични ефекти, вреди и рискове - Пълен наръчник

Тази статия цели да разгледа всички аспекти на употребата на Виагра – от нейното предназначение и ползи до потенциалните странични ефекти, вреди и рискове. В следващите редове ще навлезем в дълбочина, разглеждайки всяка тема с дължимото внимание и грижа, като винаги имаме предвид чувствителността на темата.

прочети още

22 февруари 2024 Билкова Виагра за мъже - Билки за ерекция

Има ли "билкова Виагра" за мъже? "Билковата Виагра" не е единен продукт, а по-скоро общ термин, обединяващ различни билкови съставки и смеси, които имат потенциала да подобрят еректилната функция и сексуалната производителност.

прочети още

21 февруари 2024 Естествена Виагра за мъже - Натурално решение

"Естествена Виагра" - Има ли такова нещо? Мъжете, които търсят висококачествени секс стимуланти, често прибягват до Виагра и нейните фармацевтични аналози. Въпреки това, нарастващият интерес към естествени и по-малко инвазивни методи за подобряване на сексуалното здраве ни насочва към по-благоприятни алтернативи. Прочетете още ...

прочети още

20 февруари 2024 Как да си купя Виагра без рецепта и откъде?

В търсене на начини за обогатяване на сексуалния живот, все повече хора се обръщат към секс стимуланти като Виагра, търсейки удоволствие без ограничения. В тази статия ще разгледаме как можете безопасно и дискретно да закупите Виагра без рецепта, както и как да се предпазите от фалшификати, като се възползвате от услугите на Anabolic.bg – уебсайт, който се е доказал като надежден доставчик в тази сфера.

прочети още

20 февруари 2024 Безопасна Виагра - Как да изберем?

В търсенето на удовлетворяващ сексуален живот, мнозина обръщат поглед към секс стимуланти като Виагра, именно поради тяхната обещаваща способност да подобряват сексуалната функция. Въпреки това, възникват въпроси относно безопасността на тези продукти. Тази статия цели да разгледа въпроса за безопасността на Виагра, като раздели фактите от митовете и предложи алтернативни решения за тези, които търсят естествени методи за подобрение на своята сексуална функция.

прочети още

20 февруари 2024 Коя е най-добрата Виагра?

Секс стимуланти. В този контекст, "Виагра" често е първата дума, която идва на ум. Въпреки че името е станало почти нарицателно за всички секс стимуланти, важно е да се разбере, че оригиналният продукт, създаден от Pfizer, е научно известен като силденафил цитрат. В тази статия ще се фокусираме върху различните марки и продукти, които предлагат силденафил цитрат, и ще опитаме да отговорим на въпроса "Коя е най-добрата Виагра?"

прочети още

16 февруари 2024 Силденафил или Тадалафил - Кое е по-добре и за кого?

Силденафил и Тадалафил се открояват като два от най-известните секс стимуланти, които обещават подобряване на сексуалното изживяване. Силденафил, популярен под търговското наименование Виагра, и тадалафил, известен като Циалис, са активни съставки, които играят ключова роля в управлението на сексуалната функционалност. Кое е по-добро? Прочетете статията!

прочети още

16 февруари 2024 Циалис - Странични ефекти и възможни вреди

Статията е предназначена да предостави цялостна информация за страничните ефекти на Циалис, която ще помогне на читателите да направят информиран избор относно употребата на този лекарствен продукт, като същевременно се минимизират рисковете и се оптимизира сексуалното удовлетворение и здраве.

прочети още

16 февруари 2024 Мнение за Тадалафил - Иван Георгиев споделя...

В тази статия ви представяме един малко по-различен разговор. Наш гост е Иван Георгиев, 63 годишен мъж от Стара Загора, редовен клиент през последните месеци. Той избра Тадалафил - популярно лекарство за подобряване на еректилната функция. Иван е използвал този продукт през последните 5 месеца и днес ще ни сподели своя опит.

прочети още

15 февруари 2024 От къде да си купя Циалис? - Ръководство

В търсенето на надежден източник за покупка на Циалис, мнозина се изправят пред предизвикателството да намерят оригинални и висококачествени продукти. В този контекст, Anabolic.bg се изявява като вашият доверен партньор, предлагайки гарантирано оригинални Циалис таблетки и Циалис желе. Нашата репутация, надеждност и качество ни позволява да бъдем вашият бърз отговор на въпроса откъде да си закупите този продукт.

прочети още

15 февруари 2024 Мнение за Циалис - Здравко Владимиров споделя...

В тази статия ви представяме един изключително интересен и малко по-различен разговор. Наш гост е Здравко Владимиров, 51 годишен мъж от Пловдив, редовен клиент през последните месеци. Той избира Циалис - популярен медикамент за подобряване на еректилната функция. Здравко е използвал този продукт през последните 8 месеца и днес ще ни сподели своя опит без филтри и задръжки.

прочети още

15 февруари 2024 Видове Циалис и Дозировка: Плюсове и минуси

В тази статия ще разгледаме различните видове Циалис и формите им на прием, както и ще обсъдим плюсовете и минусите на всяка от тях. Циалис е секс стимулант, който може да подобри сексуалната функция и да увеличи сексуалното удоволствие чрез подпомагане на здрава и дълготрайна ерекция. В настоящото изложение ще се фокусираме на различните дозировки на тадалафил, което е активната съставка в Циалис, както и на формите на прием - таблетки и желе. Ще проучим как действа тадалафилът и ще разгледаме най-често задаваните въпроси относно дозирането и безопасността на Циалис.

прочети още

14 февруари 2024 Сравнение: Циалис или Виагра - Кое е по-добро и за кого?

Когато говорим за секс стимуланти, не може без да споменем двата най-известни представители: Виагра и Циалис. Виагра, известна още като силденафил, превзе пазара в края на 90-те години, като обещание за възвръщане на сексуалната мощ и увереност. Циалис или тадалафил, се появи малко по-късно, предлагайки алтернативно решение с обещание за по-дълготрайно действие. Въпреки че и двата продукта служат за подобряване на сексуалното преживяване, те имат своите уникални характеристики и механизми на действие.

прочети още

14 февруари 2024 Камагра - Странични ефекти и възможни вреди

При употребата на Камагра, някои от най-често срещаните странични ефекти включват, но не се ограничават до, главоболие, зачервяване на лицето, диспепсия и назална конгестия. Въпреки че тези ефекти са обикновено леки до умерени и временни, съществуват и други, по-сериозни реакции като замъглено зрение, световъртеж, чувствителност към светлина и, в изключително редки случаи, продължителна и болезнена ерекция, която може да изисква медицинска намеса.

прочети още

14 февруари 2024 Камагра - Същност, действие и ефект

Търсите ли по-добро сексуално стимулиране? Ако да, то тогава Камагра трябва заема специално място във вашият избор. Но какво представлява този продукт, как действа и какви са неговите ефекти? Нека разгледаме по-подробно, като обърнем внимание на детайлите и спецификите на този продукт.

прочети още

13 февруари 2024 Камагра - Прием и инструкции за употреба (всички видове)

Камагра е известна като един от най-популярните секс стимуланти на пазара, предлагащ разнообразие от форми за удовлетворение на различни предпочитания. Важно е обаче да се подчертае, че правилният прием и спазването на инструкциите са от ключово значение за безопасното и ефективно използване на продукта. В тази статия ще разгледаме основните насоки за употребата на Камагра.

прочети още

13 февруари 2024 Различни форми на Камагра: Плюсове и минуси на формите

Камагра, позната на мнозина като ключ към нови измерения на сексуалното удовлетворение, предлага своето активно вещество в различни форми. Но как да разберем коя от тях би ни подхождала най-добре? В тази статия ще разгледаме три основни варианта: оралния гел, филмираните таблетки и разтворимите таблетки, като акцентираме на тяхната уникалност, предимства и как те могат да обогатят сексуалния ни живот.

прочети още

13 февруари 2024 Сравнение: Виагра или Вилитра - Кое е по-добро и за кого?

В съвременната ера, където качеството на сексуалния живот играе значителна роля, Вилитра и Виагра се открояват.  Те предлагат обещанието за подобрение на сексуалната функция и удовлетворение, но по различни пътища, поради уникалните си активни съставки и механизми на действие. В тази статия ще разгледаме задълбочено тези разлики, като предоставим детайлна информация за помощ на потребителите при избора между тези два популярни варианта.

прочети още

13 февруари 2024 Сравнение: Камагра или Циалис - Кое е по-добро и за кого?

В света на сексуалното здраве, Камагра и Циалис се нареждат сред предпочитаните сексуални стимуланти, предлагащи решения за подобряване на сексуалното представяне и удовлетворение. Въпреки че и двете са популярни сред потребителите, те имат различни активни съставки, механизъм на действие и характеристики, които могат да влияят на тяхната подходящост за различни индивиди.

прочети още

13 февруари 2024 Сравнение: Камагра или Виагра - Кое е по-добро?

В света на съвременните решения за сексуално здраве, Камагра и Виагра се изявяват като два водещи продукта, предназначени да подобрят сексуалната функция и удовлетвореност. Несъмнено, тези продукти са привлекли вниманието на мнозина благодарение на своята ефективност в борбата с предизвикателствата в интимния живот. Въпреки че се основават на сходни принципи на действие, разликите между тях са достатъчни, за да повлияят на избора на потребителите, като вземат предвид индивидуалните им нужди и предпочитания.

прочети още

7 февруари 2024 Ипаморелин за отслабване - Действие и прием

Ипаморелин е предмет на все по-голям интерес в сферата на отслабването и фитнеса, благодарение на своите уникални свойства да стимулира секрецията на растежен хормон без значителни странични ефекти. Тази статия разглежда как Ипаморелин може да бъде използван като мощен инструмент в борбата с излишните килограми. Употребата на Ипаморелин в контекста на отслабване се основава на неговата способност да регулира и подобрява метаболитните функции чрез стимулиране на секрецията на растежен хормон (GH).

прочети още

7 февруари 2024 Ипаморелин - Мнение и отзив от доволен клиент

Ипаморелин, едно от най-обсъжданите имена в света на пептидите, представлява революция в областта на медицината и спорта, предлагайки безпрецедентни възможности за подобряване на здравето и физическата форма. Йоан Тодоров споделя своя опит, положителни резултати и как се е справил с единствения страничен ефект, който е изпитал - задържане на вода.

прочети още

6 февруари 2024 Ипаморелин - Странични ефекти, вреди и рискове (2024)

Ипаморелин е синтетичен пептид, който се използва за стимулиране на секрецията на растежен хормон (GH), предлагайки обещаващи ползи за увеличаване на мускулната маса, намаляване на мазнините и подобряване на общото благосъстояние и антиейджинг ефекти. Въпреки своите ползи, потребителите трябва да бъдат наясно с възможните странични ефекти и рискове, свързани с неговата употреба.

прочети още

6 февруари 2024 Ипаморелин - Същност, действие/ефект и прием (2024)

Ипаморелин е пептид, който през последните години набира изключителна популярност в света на медицината и спорта. Този агонист на грелиновия рецептор е прочут със своите антиейджинг свойства и възможността да се използва като част от терапия за повишаване на производителността.

прочети още

24 януари 2024 Хормон на растежа - Странични ефекти

Хормонът на растежа (HGH) се използва широко в спорта и медицината заради своите ползи за подобряване на физическата производителност и подпомагане на възстановяването след травми. Въпреки многобройните ползи, HGH не е без странични ефекти.

прочети още

18 януари 2024 Виагра за жени - Има ли такова нещо?

Има ли Виагра за жени? - Не, не съществува директен аналог на Виагра за жени. Терминът "Виагра за жени" често се използва с маркетингови и търговски цели.

прочети още

11 януари 2024 Най-добрите анаболни стероиди за релеф

В стремежа към перфектната физика, анаболните стероиди играят ключова роля за много спортисти и ентусиасти в областта на фитнеса и бодибилдинга. Научете повече кои са най-добрите анаболни стероиди за релеф.

прочети още

4 януари 2024 Къде се продава Камагра? Как да си купя Камагра?

Къде се продава Камагра? Камагра е продукт, който можете да намерите в магазина Anabolic.bg, в категория "Секс стимуланти". В нашия онлайн магазин ще намерите различни видове секс стимуланти, включително и различни видове Камагра. Как да си купя Камагра? Процесът на закупуване е доста прост. Първо, трябва да посетите уебсайта Anabolic.bg и да разгледате в раздела "Секс стимуланти". Там ще откриете разнообразие от продукти, включително Камагра. След като изберете желания продукт, можете да преминете към процеса на поръчка, следвайки инструкциите на сайта.

прочети още

13 декември 2023 Прегнил - Същност, действие, ефект и прием

В тази статия разглеждаме употребата на Прегнил сред фитнес ентусиасти и потребители на анаболни стероиди, подчертавайки неговите хормонални ефекти и потенциални ползи. Обсъждаме и свързаните с него странични ефекти и необходимостта от строг медицински контрол при употребата му.

прочети още

12 декември 2023 Провирон (Proviron) на Bayer - Мнение и личен опит

В тази статия ще намерите интервю с Кристиян Петров, който ще сподели своя опит с Провирон, продукт на Bayer. Тук той споделя защо избра този стероид, какво постигна с него и какви са плюсовете и минусите от неговата употреба. Целта ни е да ви дадем ясна и точна информация за този продукт от първа ръка.

прочети още

28 ноември 2023 Циалис или Левитра? - Прилики и разлики

За много мъже разликата между "Циалис" и "Левитра" не е ясна. А именно този избор може да има значително влияние върху тяхното сексуално здраве и представяне. В тази статия ще разгледаме подробно както общите характеристики, така и различията между "Циалис" и "Левитра", като целим да предоставим ясна и обективна информация, която да помогне на читателя да направи информиран избор.

прочети още

27 ноември 2023 Кленбутерол - Същност, действие/ефект и прием

Какво е Кленбутерол? Кратък отговор: Кленбутерол е бета-2 адренергичен агонист, химична му формула е C12H18CI2N2O. Във фитнес индустрията се използва за стимулиране на метаболизма и подпомагане на изгарянето на мазнини при спортисти и културисти.

прочети още

14 юни 2021 Мнение за Камагра - същност/действие ефект и прием

На тази страница ще разгледаме лично мнение за Камагра и ефектът от прием на продукта. Ефективен ли е заместителят на Виаграта? Мнение: Струва ли си да се изпробва или има и други по-добри алтернативи? Какъв е ефектът при прием – нека видим според мнението на Филип. Публикуваме мнение за Камагра от Филип Стаменов.

прочети още

3 февруари 2021 Мнение за Левитра желе: По-добър секс стимулант от Виагра?

Споделяме с вас мнението на Васил Иванов за неговия личен опит и впечатления след използване на секс стимуланта Левитра. Васил сравнява и опита си с прием на други секс стимуланти – Виагра. Свободно можете да оставите и вашите мнения и впечатления като коментар.

прочети още

1 февруари 2021 Туринабол - същност, действие/ефект и прием

Статията има за цел да представи Туринабол (Turinabol) е неговата същност, действие и ефект при прием. Намерете цялата обща информация, от която имате нужда. Очаквани резултати, цикъл и излизане от цикъл.

прочети още

1 февруари 2021 Тестостерон ципионат - същност, действие/ефект и прием

Научете всичко за Тестостерон ципионат – същност, действие/ефект и начин на прием. Основна информация за приложението на продукта, правилна дозировка, цикъл и възможни комбинации.

прочети още

19 декември 2020 Хормон на растежа (HGH) - същност, действие/ефект и прием

В статията ще ви разкажем всичко за Хормон на растежа (HGH / HG) – същност, действие/ефект и прием. Нормални стойности, странични ефекти, прием за мъже и жени и още. Програма за излизане от цикъл  примерно комбинации с други добавки.

прочети още

19 декември 2020 Тадалафил / Tadalafil – същност, действие/ефект и прием

В статията ще поговорим за Тадалафил / Tadalafil – същност, действие/ефект и прием. Има ли рискове при прием? Какви са страничните ефекти? Да се приема ли с алкохол? Какви резултати и какъв ефект да очакваме след прием на Cialis? Също така, ще разберем защо трениращите и културистите приемат това “хапче за уикенда”, както и защо Тадалафил присъства в програмите за излизане от цикъл с анаболни стероиди.

прочети още

6 декември 2020 Кломид - същност / действие ефект и прием

В следващата статия ще разгледаме Кломид (Clomid) – неговата същност и особености. Ще обърнем внимание на действието и ефекта при прием на Кломифен цитрат, както и потенциалните странични ефекти, които могат да се появят. Моля, информирайте се за препоръчителните за вас дозировки и програми след излизане от анаболен цикъл.

прочети още

15 ноември 2020 Метан (Метандростенолон / Метандиенон / Дианабол) – същност, действие/ефект и прием

Научете всичко за Метан – наричан още Метандростенолон, Метандиенон или Дианабол.

прочети още

15 ноември 2020 Винстрол - същност, действие/ефект и прием

Научете всичко за Винстрол – същност, действие/ефект и начин на прием. Основна информация за приложението на продукта, правилна дозировка, цикъл и възможни комбинации.

прочети още

20 септември 2019 Какво са анаболите?

Стероиди са синтетични вещества, които имитират мъжките хорони, наречени андрогени. Ето защо, истинското наименование на медикаментите е анаболно-андрогенни стероиди, но за кратко и удобно са наричани анаболи.

прочети още

13 август 2019 Анавар (Оксандролон) - същност, действие/ефект и прием

Научете повече информация за Анавар (Оксандролон) – същност, състав, прием, дозировка, приложение, ефект и действие. Подходящ за мъже и жени.

прочети още

28 септември 2018 Анаболен цикъл с Туринабол – Схема за соло прием

Turanabol / Туринабол е популярен анаболен стероид сред начинаещите и сред опитните спортисти поради своята уникална ефективност. Има много силен анаболен ефект, което ясно се демонстрира от добрия растеж на сухата маса, повишената физическа сила и издръжливост.

прочети още

28 септември 2018 Анаболен цикъл с Метан (Дианабол) и Стромба (Винстрол)

Пример за първи цикъл за начинаещи бодибилдъри с Дианабол и Винстрол!

прочети още