Примоболан (Primobolan) на HTP - 100 mg/ml - 10 ампули

110,00 лв. 99,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Примоболан, известен също като Метенолон, е анаболен стероид, предпочитан както от професионални бодибилдъри, така и от аматьори.

Това е продукт, който се отличава с меко действие и минимални странични ефекти в сравнение с други анаболни стероиди.

Примоболан е известен със своите ползи за увеличаване на чистата мускулна маса и сила, като същевременно подпомага запазването на мускулната тъкан по време на периоди на калорийни дефицити.

 

Действие на препарата

 

Примоболан действа, като увеличава задържането на азот в мускулите, което е ключов фактор за запазване на мускулната маса по време на диета.

Това го прави идеален за използване по време на „рязане“, когато целта е намаляване на телесните мазнини без загуба на мускули.

Примоболан също така подпомага увеличаването на силата и подобрява общата физическа производителност. Той има нисък риск от ароматизация, което означава, че не води до нежелани естрогенни ефекти като задържане на вода или гинекомастия.

 

Прием и употреба

 

Примоболан може да се приема както в инжекционна форма (Метенолон Енантат), така и в таблетна форма (Метенолон Ацетат).

За мъже препоръчителната доза е между 400 и 800 мг седмично, докато за жени дозата е между 50 и 100 мг седмично.

Продължителността на цикъла обикновено варира от 8 до 12 седмици. За оптимални резултати се препоръчва комбиниране с други стероиди, като тестостерон, за поддържане на хормоналния баланс.

 

Противопоказания

 

Примоболан не се препоръчва за хора с известни алергии към Метенолон или други съставки на продукта. Също така, хора със сърдечно-съдови заболявания, чернодробни проблеми или високо кръвно налягане трябва да бъдат особено внимателни.

Консултация с медицински специалист е задължителна преди започване на употреба, особено ако се приема в комбинация с други медикаменти.

 

Възможни странични ефекти

 

Въпреки че Примоболан е известен със своите минимални странични ефекти, неправилната или продължителна употреба може да доведе до някои нежелани реакции.

Те включват акне, загуба на коса при предразположени индивиди и повишаване на лошия холестерол (LDL).

Жените могат да изпитат вирилизация (развитие на мъжки характеристики) като задълбочаване на гласа и растеж на окосмяване.

Важно е да се следва препоръчителната доза и да се провежда постциклична терапия (PCT) за възстановяване на естественото производство на тестостерон.

 

Цена и качество

 

Anabolic.bg предлага оригинални анаболни стероиди на достъпна цена. Примоболан от HTP е висококачествен продукт, произведен с внимание към всеки детайл. Комбинацията от качество и конкурентни цени прави този продукт идеален избор за всички, които търсят ефективен и по-безопасен начин за подобряване на физическата си форма.

Закупуването на Примоболан от Anabolic.bg гарантира, че получавате истински продукт, който ще подпомогне вашите фитнес цели по безопасен и ефективен начин.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!