Primo-Depot / Примо-депот на Pharm-Tec (микс 2) – 100 мг/мл

120,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Действие и резултати при прием на Примо-депот / Primo-Depot

Примо-депот (Primo-Depot) често се използва в цикли за чистене. Ако искате да трупате мускулна маса, добре е да го комбинирате в курс с други препарати. Възможно е да наблюдавате задържане на малки количества вода, които помагат да натрупате мускулна маса и сила. Анаболният ефект на примоболан е лек и по-безопасен в сравнение с другите стероиди, поради което и продуктът е толкова популярен сред фитнес феновете.

Primo-Depot e инжекционна форма на естер на метенолон енантат с дълъг период на действие, приблизително две седмици. 

  • Помага в чистенето и в качването на мускулна маса
  • По-изчистени мускули
  • Дава повече сила и издръжливост
  • Дълъг период на действие

Прием на примо депот / Primo-Depot от Фарм-тек

Приемът на Примо-депот / Primo-Depot от Фарм-тек се извършва чрез инжектиране. Задължително трябва да ви бъде подготвена индивидуална програма за прием, за да постигнете желаните от вас резултати. Само така ще можете да сте сигурни в крайният ефект. Не се препоръчва прием в продължение на над 6 месеца. 

Понякога се комбинира с Винистрил за чистена, а за качване – с Тестостерон и Анадрол. Излизането от цикъла се случва с програма! Купи сега примодепот онлайн на отлична цена.

Купи Примо-депот / Primo-Depot (Pharm Tec) на добра цена от Anabolic.bg

Сега имате възможност да закупите  Примо-депот / Primo-Depot от марка Pharm Tec на много добра цена онлайн от уебсайта на Anabolic.bg. Възползвайте се от страхотната оферта на платформата. Работим само с проверени продукти, които са 100% оригинални и идват в оригиналните си опаковки.

Странични ефекти при прием на Primo-Depot

Активната форма в Metenolone enanthate е с по-малко странични ефекти. Тук почти няма риск от гинекомастия или отоци, а нивото на производство на тестостерон малаява само малко. Не се препоръчва да се правят дълги курсове. Ако прекалявате с дозите, възможните странични ефекти са агресия, безсъние, прилив на енергия и възбуда и още. Слаба токсичност на черния дроб.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!