Primabol (Methenolone Enanthate) – 10 амп. х 100 мг.

100,00 лв.
  • Марка: Omega Meds
+ -
Купи
Моля, изберете:
  • Производител: OMEGA MEDS
  • Опаковка: 10 ампули x 100 mg/ml.
  • Фармацевтично наименование: Primabol

Обща информация за Primabol

Primabol е търговско име на анаболния стероид Метенолон ( изписван и като Metenolone). Примоболан е познат и известен препарат сред жени и мъже които са предразположени към повечето странични ефекти на стероиди. Това се получава, защото Примоболан има много меко андрогенно действие и добър анаболен ефект, за това е много популярен при редица спортове и много спортисти.

Methenolone Enanthate се произвежда на таблетки и в инжекционна форма. Инжекционният вариант е известен като Methenolone Enanthate, а оралната форма е (Methenolone acetate).

Инжекциония Примоболан представлява Метенолон с добавен  Енантат (Methenolone Enanthate). Добавянето на този естер увеличава полу- живота на препарата до 10 дни и облагодетелства по-дългото му освобождаване и активност при спортистите .

 

Прочети още за "Примоболан"

Примоболан е най-сигурният стероид за покачване на мускулна маса и сила. Също така, той е един от най-безопасните анаболи. Primabol действа много ефективно при правилен прием, както за покачване на мускулната маса, така и за чистене и намаляване на подкожните мазнини. Той е анаболен стероид с много ефективно действие, и е единствения стероид с който ще успеете да покачите мускулна маса дори при нискокалорийна диета. Метенолон има свойството, силно да се свързва с анаболните рецептори. Той е и единственият стероид с който може да натрупате солидна мускулна маса с минимални до никакви нежелани реакции: без акне, без повишена агресия, без задържане на вода и подуване, без загуба на сексуално влечение, и без силното потискане на собствения тестостерон, както при другите анаболни стероиди.

От части, Примоболан има ефект и действие, подобни на дихидротестостерона, хормона от който е произлязал. Един от тези ефекти е невъзможността на съединението да се свързва с ензима ароматаза, поради което препарата не може да ароматизира (да се преобразува в естроген), дори приеман във високи дози. Заради това му свойство, Метенолон е прилаган клинично, като лекарство, което подпомага да се намаляват тумори на гърдата.

Резултати от цикъл с Примоболан, какво да очакваме?

От стероиден цикъл за маса с Метенолон може да очаквате, покачване на чистата мускулна маса (без задържане на вода и натрупване на мазнини) и повишаване на силата. При цикъл за релеф с Примоболан може да се очаква като резултат, запазване на придобитата мускулна маса и бързо изгаряне на мазнини. В много случаи, от прием му, в съчетание с добре балансирана диета и тренировъчен режим, като резултат, се наблюдава успоредно с намаляването на подкожните мазнини и покачване на мускулната маса. 

Доза и прием на Примоболан:

Приема на Примоболан и дозата варира в зависимост от целта за която се прилага, опита с анаболите, който има спортиста и др,. Primobolan можа да се прилага самостоятелно от начинаещите, но това не е задоволително при напредналите потребители на анаболи. Това е причината, primobolan да се приема и често да се комбинира с други по-мощни анаболни стероиди. Дори когато се използва в цикъл за релеф, период, в който анаболните стероиди се приемат в по-ниски от нормалните дози, примоболан все пак трябва да се използва в доста висока доза.

Прием на инжекционен примоболан (Methenolone Enanthate) от начинаещи е в дозировка от 300 мг на седмица. Средно-напредналите потребители приемат доза в порядъка на 300 – 500 мг седмично. Напредналите приемат дози в диапазона от 500 – 800 мг седмично. Жени приемат Прима в дози от порядъка на 50 – 100 мг седмично, без странични ефекти и симптоми свързани с вирилизацията. Инжекционната форма Primobolan не се използва често сред жените, заради по-трудното контролиране на хормона в кръвната плазма. Дозата на инжекционен Primobolan, може да се приема един път седмично, но ако не се притеснявате от по-чести инжекции, по-добре разделете седмичната доза на два приема – един в понеделник и другият в четвъртък.

Комбиниране на Примоболан с други анаболни стероиди:

В зависимост от поставените цели, съединението може да се комбинира с много видове анаболни стероиди. Стероида е много пластичен и комбинирането му с други анаболни стероиди е винаги добро, и води до завидни резултати.

В цикъл за покачване на маса, Primobolan е добре да се комбинира с високо андрогенни стероиди, като Тестостерон, Анаполон, Дианабол (Метан) и/или Параболан. В цикъл за релеф добра комбинация е, примоболан с Винстрол и/или Мастерон.

Странични ефекти с Примоболан

Ако не прекалявате с високи дози и много продължителен прием, може да се каже, че странични ефекти и нежелани реакции при приемане на Примоболан няма да се проявят.

За начинаещи и чувствителни към страничните ефекти на анаболните стероиди, Примоболан е ней-доброто решение. Не предизвиква ароматизация и няма как да се появят нежелани реакции свързани с етрогена, като: задържане на вода и подпухнал вид, развитие и поява на гинекомастия и натрупване на излишни мазнини.

Въпреки че Methenolon няма да прояви естрогенни странични ефекти, той е андрогенно анаболен стероид и като такъв е възможна поява на андрогенни странични ефекти при много чувствителните индивиди, като:мазна кожа, повишени пристъпи на акне, повишен риск от оплешивяване, при лица, които притежават генетичните изисквания за състоянието.

При жените, страничните ефекти свързани с вирилизацията, може да са: развитие на мъжки вторични полови белези (задълбочаване на гласа и повишено окосмяване), уголемяване на клитора и нарушения в менструалния цикъл.

С нормална дозировка, прием и продължителност, Примоболан няма да прояви нито един от посочените странични ефекти.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!