Primabol-100 на MALAY TIGER

149,00 лв.
  • Марка: Malay Tiger
+ -
Купи
Моля, изберете:

MALAY TIGER : PRIMABOL-100 BOX 10 x 100MG Methenolone Enanthate

 

Primabol-100 е търговско име на анаболния стероид Метенолон (Methenolone – изписван и като Metenolone).
Примоболан е много добре познат и популярен препарат сред жени и мъже които са чувствителни към повечето странични ефекти на анаболните стероиди. Това е така, защото Примоболан има много меко андрогенно действие и добър анаболен ефект.

Primabol-100 се произвежда в орална (на таблетки) и в инжекционна форма. Инжекционният вариант е известен като Methenolone Enanthate,а оралната форма е (Methenolone acetate).
Инжекциония Примоболан представлява Метенолон с добавен естер Енантат (Methenolone Enanthate). Добавянето на този естер увеличава полу- живота на препарата до 10 дни и облагодетелства по-дългото му освобождаване и активност.

 

Примоболан е най-сигурният инжекционен стероид за покачване на мускулна маса и сила.

 

От една страна, той е един от най-безопасните анаболи. От друга страна, Primabol-100 действа много ефективно, както за покачване на мускулната маса,така и за чистене и намаляване на подкожните мазнини Той може да се разглежда като анаболен стероид с много ефективно действие, и е единствения стероид с който ще съумеете да покачвате мускулна маса дори при нискокалорийна диета.

Метенолон има свойството, силно да се свързва с анаболните рецептори. Той е и единственият стероид с който може да натрупате солидна мускулна маса с минимални до никакви нежелани реакции: без акне, без повишена агресия, без задържане на вода и подуване, без загуба на сексуално влечение, и без силното потискане на собствения тестостерон, както при другите анаболни стероиди. От части, Примоболан има ефект и действие, подобни на дихидротестостерона,хормона от който е произлязал. Един от тези ефекти е невъзможността на съединението да се свързва с ензима ароматаза, поради което препарата не може да ароматизира (да се преобразува в естроген), дори приеман във високи дози. Заради това му свойство, Метенолон е прилаган клинично, като лекарство, което подпомага да се намаляват тумори на гърдата.

 

Резултати от цикъл с Примоболан, какво да очакваме?

 

От стероиден цикъл за маса с Метенолон може да се очаква като резултат, покачване на чистата мускулна маса (без водна задръжка и натрупване на мазнини) и добро повишаване на силата. При цикъл за релеф с Примоболан може да се очаква като резултат, запазване на придобитата мускулна маса и по-добро и бързо изгаряне на мазнини. В много случаи, от прием му, в съчетание с добре балансирана диета и тренировъчен режим, като резултат, се наблюдава успоредно с намаляването на подкожните мазнини и покачване на мускулната маса. С примоболан може да се очакват само добри резултати и минимални до никакви странични ефекти.

 

ДОЗИРОВКА


Прием на инжекционен примоболан (Methenolone Enanthate) от начинаещи е в дозировка от 300 мг седмично. Средно-напредналите потребители приемат доза в порядъка на 300 – 500 мг на седмица. Напредналите приемат дози в диапазона от 500 – 800 мг седмично. Жени приемат Прима в дози от порядъка на 50 – 100 мг седмично, без странични ефекти и симптоми свързани с вирилизацията. Инжекционната форма Primobolan се използва по-малко сред жените, заради по-трудното контролиране на хормона в кръвната плазма. Дозата на инжекционен Primobolan, може да се приема един път седмично, но ако не се притеснявате от по-чести инжекции, по-добре разделете седмичната доза на два приема – един в понеделник и другият в четвъртък.

 

Комбиниране на Примоболан с други анаболни стероиди:

 

В зависимост от поставените цели, съединението може да се комбинира с много видове анаболни стероиди. Стероида е много пластичен и комбинирането му с други анаболни стероиди е винаги добро, и води до завидни резултати.
В цикъл за покачване на маса, Primobolan е добре да се комбинира с високо андрогенни стероиди, като Тестостерон, Анаполон, Дианабол (Метан) и/или Параболан. В цикъл за релеф добра комбинация е, примоболан с Винстрол и/или Мастерон.

 

СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ

 

Когато не се злоупотребява с твърде високи дози и много продължителен прием, може да се каже, че странични ефекти и нежелани реакции при употреба на Примоболан няма да се забележат.

За начинаещи и тези които са чувствителни към страничните ефекти на анаболните стероиди, Примоболан е идеалното решение. Стероида не предизвиква ароматизация и няма как да се появят нежелани реакции свързани с етрогена, като: задържане на вода и подпухнал вид, развитие и поява на гинекомастия и натрупване на излишни мазнини.

Въпреки че Methenolon няма да прояви естрогенни странични ефекти, той е андрогенно анаболен стероид и като такъв е възможна поява на андрогенни странични ефекти при много чувствителните индивиди, като: повишена секреция на себум (мазна кожа), повишени пристъпи на акне (свързани с увеличена секреция на себум), повишен риск от оплешивяване, при лица, които притежават генетичните изисквания за състоянието.

При жените, страничните ефекти свързани с вирилизацията, може да са: развитие на мъжки вторични полови белези (задълбочаване на гласа и повишено окосмяване), уголемяване на клитора и нарушения в менструалния цикъл.
С разумна употреба, прием и продължителност, Примоболан няма да прояви нито един от гореспоменатите странични ефекти.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!