Прегнил PREGNYL 5000 UI MSD

21,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Прегнил 5000 UI MSD от Anabolic

 

Това е хормонален препарат, чиято активна съставка е HCG - човешки хорионгонадотропин. HCG помага на тялото да произвежда повече хормони. Прегнил е известен още като хормон на бременността, защото обикновено се отделя от плацентата на бременните жени. Препаратът работи добре както за отслабване, така и за целите на изграждане на мускулна маса. Човешки хорионгонадотропин може да коригира хормонални дефицити и дисбаланси, които са отговорни за повишаване на теглото или възникнат след цикъл със стероиди.

 

При мъжете HCG действа като лутеинизиращ хормон (LH). LH стимулира клетките в тестисите, което води до производството на тестостерон. LH също стимулира производството на сперматозоиди. Прегнил 5000 се прилага чрез мускулни инжекции и има следните свойства:

  • Активиране на синтеза на полови хормони (главно тестостерон);
  • Стимулиран на сперматогенезата (засилено производство на сперматозоиди)
  • Стимулиране на развитието на вторични мъжки полови белези;
  • Засилване на развитието на мъжките половите органи.


Прочети още за "Прегнил PREGNYL 5000 UI MSD"

Прегнил 5000 след цикъл със стероиди

 

Гонадотропин широко се използва от спортисти и културисти като средство за засилване на производството на мъжкия полов хормон - тестостерон. Той предотвратява атрофията на тестисите. Поради тази причина Прегнил е включен в списъка на препоръчаните препарати в периода на възстановяване след стероиден цикъл. Постигането на осезаеми резултати е възможно само при използване на доза над 4000 единици седмично.

 

Започнете инжектирането в средата или към края на стероидния цикъл. По този начин нивата на тестостерон се стабилизират, за да се предотвратят възможни странични ефекти. Приложението на Pregnyl 5000 MSD се провежда по време и след цикъла в доза от около 1500 - 5000 IU седмично. Важно е да кажем, че употребата на прегнил е свързана с появата на силна ароматизация, и затова е нужно прием на антиестрогени като Провирон или Анастрозол.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!