Прегнил PREGNYL 5000 UI MSD

21,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:
  • Марка: MSD Intervet
  • Име: Pregnyl – Прегнил
  • Опаковка: 5000 IU / ампула
  • Категория: Антиестрогени
  • Активно вещество: (HCG – Човешки Хорион Гонадотропин)

Разгледайте продукта Прегнил 5000 / PREGNYL UI MSD в онлайн магазина на Anabolic.bg. Конкурентна и достъпна цена с лесна поръчка. Купи онлайн сега с няколко клика и възможност за покупка без регистрация. 

Прегнил 5000 / PREGNYL UI MSD – Същност и състав

Прегнил 5000 / PREGNYL UI MSD е хормонален препарат, чиято активна съставка е HCG - човешки хорион гонадотропин. HCG помага на тялото да произвежда повече хормони. Препаратът работи добре както за отслабване, така и за целите на изграждане на мускулна маса. 

Популярен е сред спортисти, фитнес ентусиасти и бодибилдъри – в периода на възстановяване след стероиден цикъл тоест т.нар. “следцикълна терапия”. 

Прегнил е известен още като хормон на бременността, защото обикновено се отделя от плацентата на бременните жени. Човешкият хорионгонадотропин може да коригира хормонални дефицити и дисбаланси, които са отговорни за повишаване на теглото или възникнат след цикъл със стероиди.

Онлайн магазинът на Anabolic.bg предлага да купите Прегнил 5000 на достъпна цена и с лесна онлайн поръчка. Купи сега така наречения “Хормон на бременността” с няколко клика.

Прием на Прегнил 5000: Ефект и действие 

Приемът на Прегнил 5000 (Хормон на бременността) става инжекционно. При мъжете активната съставка на Прегнил 5000 действа като лутеинизиращ хормон (LH). LH стимулира клетките в тестисите, което води до производството на тестостерон. LH също стимулира производството на сперматозоиди. 

Прегнил 5000 се прилага чрез мускулни инжекции и има следните ефекти и действия:

  • Активиране на синтеза на полови хормони (главно тестостерон);
  • Стимулиран на сперматогенезата (засилено производство на сперматозоиди)
  • Стимулиране на развитието на вторични мъжки полови белези;
  • Засилване на развитието на мъжките половите органи.

Прегнил 5000 (Хормон на бременността) е особено подходящ за бодибилдъри, които имат нужда да стимулират производство на сперматозоиди. Купи продукта онлайн от магазина на Anabolic.bg на добра цена. 

Прием на Прегнил 5000 след цикъл със стероиди

Гонадотропин / Прегнил широко се използва от спортисти и културисти като средство за засилване на производството на мъжкия полов хормон - тестостерон. Той предотвратява атрофията на тестисите. Поради тази причина Прегнил (Хормон на бременността) е включен в списъка на препоръчаните препарати в периода на възстановяване след стероиден цикъл. Постигането на осезаеми резултати е възможно само при използване на доза над 4000 единици седмично.

Започнете инжектирането в средата или към края на стероидния цикъл. По този начин нивата на тестостерон се стабилизират, за да се предотвратят възможни странични ефекти. Приложението на Pregnyl 5000 MSD се провежда по време и след цикъла в доза от около 1500 - 5000 IU седмично. Важно е да кажем, че употребата на прегнил е свързана с появата на силна ароматизация, и затова е нужно прием на антиестрогени като Провирон или Анастрозол. Понякога се комбинира и с Тамоксифен цитрат – Нолвадекс. И все пак, консултирайте се със специалист, за да ви изготви добра програма с точните дози и комбинации според вашите нужди. 

Прегнил 5000 (наричан още Хормон на бременността) е подходящ за бодибилдъри. Купи продукта онлайн от Anabolic.bg на добра цена. Конкурентна цена, оригинален произход и лесна поръчка.

Странични ефекти при прием на Прегнил 5000 

Моля, имайте предвид, че като всеки друг подобен продукт и Прегнил 5000 има странични ефекти, които могат да се появяват при прием. Да не се приема, ако страдате от андроген-зависими тумори. Ако взимате прекалено високи дози, може тялото ви да задържи вода. Рядко се появява кожен обрив или зачервявания вследствие на Хормона на бременността. 

Купи онлайн Прегнил 5000 на добра цена от Anabolic.bg

Прегнил 5000 е част от следстероидния цикъл на почти всички спортисти (наричан още Хормон на бременността). Сега имате възможност да закупите продукта с оригинален произход и  на конкурентна цена от онлайн магазина на Anabolic.bg. Ние разполагаме с реномиран онлайн магазин на анаболни стероиди и продукти, подходящи за поддържане на желаната мускулна маса. Всеки от продуктите ни е топ качество, защото не допускаме компромиси. Купи сега продукта “Хормон на бременността” от онлайн магазина с лесна поръчка – възможност да купиш и без регистрация.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!