Прегнил PREGNYL 5000 UI MSD

21,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Информация за PREGNYL 5000 UI MSD:

 

PREGNYL 5000 IU е хормонално лекарство с активното вещество - човешки хорионгонадотропин. Този хормон HCG се освобождава от плацентата по време на бременност и има биологичните свойства на LH (лутеинизиращ хормон) и FSH (фоликулостимулиращ хормон). Заслужава да се отбележи, че LH активност между него преобладава над дейността на фоликуло-стимулиращ.
Pregnyl е редовно използван от атлетите в бодибилдинга и спорта. Както вече беше споменато, хормона ЧХГ се произвежда от плацентата по време на бременност. В културизма, той се оценява предимно заради неговата способност да повишава нивото на полови хормони, а особено тестостерон.
Pregnyl MSD (човешки хорионгонадотропин) при правилното прилагане ще покаже следните съществени последици за мъже:

• Стимулиране на синтеза на полови хормони;
• Стимулиране на сперматозоидите (сперматогенеза);
• Стимулиране на развитието на вторични мъжки полови белези;
• Стимулация и развитие на мъжките полови органи.

 
В спора, включително и бодибилдинга, този продукт се използва основно от мъже. Важно е да се каже, че използването на такъв препарат обикновено се извършва при употребата на стероиди. Започнете инжектирането в средата или към края на строидния цикъл, за да се увеличат нивата на тестостерон и да се предотвратят възможни странични ефекти.
Приложението на Pregnyl 500 MSD се провежда по време и след цикъла в доза от около 1500-5000 IU седмично. Важно е да кажем, че употребата на прегнила е свързана с появата на силна ароматизация, и затова е нужно прием на антиестрогени като Провирон или Анастрозол.
 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!