Phamagra Sildenafil / Фамагра Силданафил на Pharm-Tec – 15 табл.

70,00 лв. 55,00 лв.
  • Марка: Pharm-Tec
+ -
Купи
Моля, изберете:

Мощен секс стимулант, който ви гарантира скандално добри резултати! Препоръчва се за прием от спортуващи, които приемат анаболни стероиди за дълги периоди от време. Продуктът възвръща баланса по отношение на потентността.

Действие и резултати при прием на Phamagra / Фамагра на Pharm-Tec

Phamagra (Фамагра) е секс стимулант на доказания производител Pharm-Tec, който има силно влияние върху организма. Подобрява сексуалните резултати и подсилва потентността. В продукта има 50 мг. Силдентафил цитрат – активното вещество, което е всички знаем от популярната “Виагра”. Заради отличните си резултати, Фамагра се приема често за лечение на еректилна дисфункция, проблеми с дробовете, сърдечни заболявания.

Този продукт е алтернатива на Виаграта и има силно действие на още по-достъпна цена. Сега можете да закупите Phamagra от онлайн магазина на Anabolic.bg с лесна и бърза доставка. Резултатите са гарантирани!

Прием и ефекти на Phamagra

Приемът на Phamagra е перорален – разумно и без да се прекалява. Ако искате да подобрите сексуалния си живот, можете да приемате 1 таблетка непосредствено преди начало на сексуалната активност. При лечение се приема редовно и ежедневно. Ефектите на Phamagra са:

  • По-силна ерекция
  • Повече издръжливост и енергия
  • Повече възбуда и сексуална стимулация
  • Подходящ за трениращите с дълги програми за качване на мускулна маса или цикли за изчистване на релефа 
  • Помага при проблеми с еректилната дисфункция

Преди прием на продукта е добре да “затоплите” таблетките, за да достигнат температура, която е близка до телесната. Не трябва да комбинирате с продукти на водна основа. Добре е да се приема около 40 – 60 минути преди сексуална активност, като за да има ефект тряба да бъдете възбудени. Една таблетка е напълно достатъчна, не се препоръчва да взимате повече! Ефектът може да бъде по-слаб ако сте яли прекалено обилно или сте пили алкохол, тъй като алкохолът потиска ерекцията. Можете да закупите Phamagra на отлична цена от онлайн магазина на Alabolic.bg

Купи секс стимулант Фамагра / Phamagra (Силденафил цитрат) на добра цена от Anabolic.bg

Сега имате възможност да закупите секс стимуланта Фамагра на отлична цена от онлайн магазина на Anabolic.bg. Ниска цена – достъпна и алтернативна спрямо повечето секс стимуланти. Високо качество, което дава отлични ефекти, точно както по-популярните продукти за подсилване на ерекцията. Купи онлайн сега Phamgra.

Странични ефекти при прием на Phamagra

Продуктът Pahamgra е алтернатива на Виаграта и Камаграта. Самото активно вещество  в него, наречено Силденафил цитрат, е разрешено за използване още от 1996 г. Една таблетка е достатъчна, затова не прекалявайте – ако взимате повече е възможно да възникнат известни странични ефекти като ускорено сърцебиене, зачервяване, потене, главоболие. Не се препоръчва за прием от жени.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!