Тренболон (Параболан)

Какво представлява параболан

 

Параболан е търговската марка и продуктово наименование на анаболния стероид Тренболон. Това е най-мощният инжекционен стероид, използван от спортисти и културисти. Неговия анаболен ранк е 500, а този на тестостерона е 100. Това говори, че тренболонът е 5 пъти по-силен от тестостерона. По залите е наричан Трен или Хекса. 

Тренболонът е производно на нандролон, но в сравнение с него активира адренорецепторите много по-силно. Тази характеристика на симулатора обяснява високата анаболна активност на препарата. Имайте предвид, че нито един стероид не може да се сравни с параболана по скорост на увеличаване на теглото и нарастване на силовите показатели. Това е един от основните фактори за популярността на стероида. Второто положително нещо е липсата на естрогенна активност.. 

 

Прочети още за "Параболан"

 

Параболан: ефект и резултати

 

Когато мислим за вземане на по-леки (по отношение на естроген) стероиди ние обикновено очакваме много по-слаб растеж на мускулите, но не и при Parabolan. Тук не е нужно да се притеснявате за естроген, свързан с нежелани реакции, но все още имаме изключително силно лекарство - маса/сила. Не се забелязва задържане на вода, така че масата, натрупана по време на цикъла с Parabolan е голяма и качествена, последвана с много ниски нива на мазнините. Гинекомастията също не е от най-съществените проблеми, така че не би трябвало да има нужда да се допълва с антиестроген, ако тренболон е единственият прилаган стероид.

 

Ефектите му се изразяват в стимулиране на синтеза на протеини, намаляване на мазнините, задържане в тялото на необходимости като - синтеза на протеин, калий, фосфор, сяра, калций, укрепване на кости и увеличаване на мускулната масаЗа какво се използва тренболон

 

Параболан е освен ефективен и много гъвкав стероид - той може да се използва както за качване на маса, така и за изцепване и релеф. Високото ниво на андроген в резултат от този стероид, в отсъствието на излишък от естроген, могат също така да ускорят изгарянето на телесните мазнини. Резултатът трябва да бъде много по-релефна физика, без необходимостта от екстремни диети. Параболан (Parabolan) може да допринесе за изключително изцепена физика и е идеален продукт за културисти. Той не предизвиква задържане на вода в тялото, за това качената мускулна маса е сравнително по-качествена. Не е тайна, че когато е наличен на пазара, Параболанът е най-търсеният препарат за подготовка за състезание.

 

Странични ефекти от тренболон

 

При параболан се наблюдават силно анаболни и андрогенни ефекти, лекарството има слабо въздействие върху простатата, кожата и тялото на човека - акне или косопад, окосмяване по тялото или по лицето могат да се получат в случай на използване на много големи, не съобразени дози. Отделно от това, тренболон има много ясно изразена прогестогенна активност, тя може да се появи в определени граници (понякога доста силно) като понижаване на либидото по време на приема на лекарството, но на практика това никой не го е усещал, а напротив, сексуалното желание на спортиста се увеличава няколко пъти.

 

По-често се появява така наречената “трен кашлица”, която след прием на стероида се получава от спазъм на бронхите. Не са изключени проблеми с агресивността и потене по време на сън.

 

Токсичен ефект върху бъбреците – отсъства. Този измислен страничен ефект от тренболон е следствие от факта, че при прием урината става червена. Това са извличани метаболити и е погрешно да се споделя от някои спортисти като знак за увреждане на бъбреците.

 

Прием на параболан

 

Този анаболен медикамент е забранен за употреба от жени, защото възможните странични ефекти настъпват бързо. Те могат да бъдат: задълбочаване на гласа, нередовна менструация, промени в структурата на кожата, уголемяване на клитора и др. Мъжете спортисти трябва да спазват препоръчителните дози, за да не се сблъскват със странични ефекти.

 

Дозировка

 

Минималната препоръчителната доза параболан се счита за 150-300 милиграма на седмица (разделена на няколко етапа през седмицата) за период от 6-8 последователни седмици. Този прием е достатъчен, за да се увеличи силата и чистата мускулна маса, като риска от странични ефекти е минимален. В допълнение, тренболон е мощен анаболен агент, който е по-добър от тестостерон и метан. 

 

Комбинации с други вещества

 

Най-често тренболон енантат се използва в стероидни цикли за маса, а тренболон ацетат или хекса в стероидни цикли за релеф. Когато се използва в комбинация за релеф най-често спортисти избират да го приемат със станозолол или примоболан, защото излишната вода от организма се изгаря и се придава допълнителна мускулна твърдост. Нандролон или болденон се добавя, ако е необходимо покачване на солидно тегло, но не приемайте повече от 500 мг нандролон, 200 мг болденон и 150 мг параболан. Като след всеки стероид, за възвръщане на естественото производство на тестостерон се минават процедури.

 

В магазина на Anabolic.bg може да откриете висококачествени препарати, с които по-бързо и ефективно да постигнете целите си. Приемайте тези субстанции с повишено внимание и в предвидените дози!

марки
Подреди по