Всичко за параболан (тренболон)

12 март 2020
Всичко за параболан (тренболон)

Какво представлява параболан

Параболан е търговската марка и продуктово наименование на анаболния стероид Тренболон. Това е най-мощният инжекционен стероид, използван от спортисти и културисти. Неговия анаболен ранк е 500, а този на тестостерона е 100. Това говори, че тренболонът е 5 пъти по-силен от тестостерона. По залите е наричан Трен или Хекса. 

Тренболонът е производно на нандролон, но в сравнение с него активира адренорецепторите много по-силно. Тази характеристика на симулатора обяснява високата анаболна активност на препарата. Имайте предвид, че нито един стероид не може да се сравни с параболана по скорост на увеличаване на теглото и нарастване на силовите показатели. Това е един от основните фактори за популярността на стероида. Второто положително нещо е липсата на естрогенна активност.

 

Параболан: ефект и резултати

 

Когато мислим за вземане на по-леки (по отношение на естроген) стероиди ние обикновено очакваме много по-слаб растеж на мускулите, но не и при Parabolan. Тук не е нужно да се притеснявате за естроген, свързан с нежелани реакции, но все още имаме изключително силно лекарство - маса/сила. Не се забелязва задържане на вода, така че масата, натрупана по време на цикъла с Parabolan е голяма и качествена, последвана с много ниски нива на мазнините. Гинекомастията също не е от най-съществените проблеми, така че не би трябвало да има нужда да се допълва с антиестроген, ако тренболон е единственият прилаган стероид.

 

Ефектите му се изразяват в стимулиране на синтеза на протеини, намаляване на мазнините, задържане в тялото на необходимости като - синтеза на протеин, калий, фосфор, сяра, калций, укрепване на кости и увеличаване на мускулната маса.

 

За какво се използва тренболон?

 за какви цели се използва тренболон

 

Параболан е освен ефективен и много гъвкав стероид - той може да се използва както за качване на маса, така и за изцепване и релеф. Високото ниво на андроген в резултат от този стероид, в отсъствието на излишък от естроген, могат също така да ускорят изгарянето на телесните мазнини. Резултатът трябва да бъде много по-релефна физика, без необходимостта от екстремни диети. Параболан (Parabolan) може да допринесе за изключително изцепена физика и е идеален продукт за културисти. Той не предизвиква задържане на вода в тялото, за това качената мускулна маса е сравнително по-качествена. Не е тайна, че когато е наличен на пазара, Параболанът е най-търсеният препарат за подготовка за състезание.

 

Странични ефекти от тренболон

 

При параболан се наблюдават силно анаболни и андрогенни ефекти, лекарството има слабо въздействие върху простатата, кожата и тялото на човека - акне или косопад, окосмяване по тялото или по лицето могат да се получат в случай на използване на много големи, не съобразени дози. Отделно от това, тренболон има много ясно изразена прогестогенна активност, тя може да се появи в определени граници (понякога доста силно) като понижаване на либидото по време на приема на лекарството, но на практика това никой не го е усещал, а напротив, сексуалното желание на спортиста се увеличава няколко пъти.

 

По-често се появява така наречената “трен кашлица”, която след прием на стероида се получава от спазъм на бронхите. Не са изключени проблеми с агресивността и потене по време на сън.

 

Токсичен ефект върху бъбреците – отсъства. Този измислен страничен ефект от тренболон е следствие от факта, че при прием урината става червена. Това са извличани метаболити и е погрешно да се споделя от някои спортисти като знак за увреждане на бъбреците.

 

Прием на параболан

 как трениращите приемат параболан

 

Този анаболен медикамент е забранен за употреба от жени, защото възможните странични ефекти настъпват бързо. Те могат да бъдат: задълбочаване на гласа, нередовна менструация, промени в структурата на кожата, уголемяване на клитора и др. Мъжете спортисти трябва да спазват препоръчителните дози, за да не се сблъскват със странични ефекти.

 

Дозировка

 

Минималната препоръчителната доза параболан се счита за 150-300 милиграма на седмица (разделена на няколко етапа през седмицата) за период от 6-8 последователни седмици. Този прием е достатъчен, за да се увеличи силата и чистата мускулна маса, като риска от странични ефекти е минимален. В допълнение, тренболон е мощен анаболен агент, който е по-добър от тестостерон и метан. 

 

Комбинации с други вещества

 комбинация на параболан с други вещества

 

Най-често тренболон енантат се използва в стероидни цикли за маса, а тренболон ацетат или хекса в стероидни цикли за релеф. Когато се използва в комбинация за релеф най-често спортисти избират да го приемат със станозолол или примоболан, защото излишната вода от организма се изгаря и се придава допълнителна мускулна твърдост. Нандролон или болденон се добавя, ако е необходимо покачване на солидно тегло, но не приемайте повече от 500 мг нандролон, 200 мг болденон и 150 мг параболан. Като след всеки стероид, за възвръщане на естественото производство на тестостерон се минават процедури.

 

Качествени препарати тренболон

 

Тук се казва, че в магазина на Anabolic.bg се предлагат висококачествени продукти, с които потребителят може да постигне целите, които си е поставил, по оптимален начин.

 

В магазина на Anabolic.bg може да откриете висококачествени препарати, с които по-бързо и ефективно да постигнете целите си. Приемайте тези субстанции с повишено внимание и в предвидените дози!

28 ноември 2023 Циалис или Левитра? - Прилики и разлики

За много мъже разликата между "Циалис" и "Левитра" не е ясна. А именно този избор може да има значително влияние върху тяхното сексуално здраве и представяне. В тази статия ще разгледаме подробно както общите характеристики, така и различията между "Циалис" и "Левитра", като целим да предоставим ясна и обективна информация, която да помогне на читателя да направи информиран избор.

прочети още

27 ноември 2023 Кленбутерол - Същност, действие/ефект и прием

Какво е Кленбутерол? Кратък отговор: Кленбутерол е бета-2 адренергичен агонист, химична му формула е C12H18CI2N2O. Във фитнес индустрията се използва за стимулиране на метаболизма и подпомагане на изгарянето на мазнини при спортисти и културисти.

прочети още

14 юни 2021 Мнение за Камагра - същност/действие ефект и прием

На тази страница ще разгледаме лично мнение за Камагра и ефектът от прием на продукта. Ефективен ли е заместителят на Виаграта? Мнение: Струва ли си да се изпробва или има и други по-добри алтернативи? Какъв е ефектът при прием – нека видим според мнението на Филип. Публикуваме мнение за Камагра от Филип Стаменов.

прочети още

3 февруари 2021 Мнение за Левитра желе: По-добър секс стимулант от Виагра?

Споделяме с вас мнението на Васил Иванов за неговия личен опит и впечатления след използване на секс стимуланта Левитра. Васил сравнява и опита си с прием на други секс стимуланти – Виагра. Свободно можете да оставите и вашите мнения и впечатления като коментар.

прочети още

1 февруари 2021 Туринабол - същност, действие/ефект и прием

Статията има за цел да представи Туринабол (Turinabol) е неговата същност, действие и ефект при прием. Намерете цялата обща информация, от която имате нужда. Очаквани резултати, цикъл и излизане от цикъл.

прочети още

1 февруари 2021 Тестостерон ципионат - същност, действие/ефект и прием

Научете всичко за Тестостерон ципионат – същност, действие/ефект и начин на прием. Основна информация за приложението на продукта, правилна дозировка, цикъл и възможни комбинации.

прочети още

19 декември 2020 Хормон на растежа (HGH) - същност, действие/ефект и прием

В статията ще ви разкажем всичко за Хормон на растежа (HGH / HG) – същност, действие/ефект и прием. Нормални стойности, странични ефекти, прием за мъже и жени и още. Програма за излизане от цикъл  примерно комбинации с други добавки.

прочети още

19 декември 2020 Тадалафил / Tadalafil – същност, действие/ефект и прием

В статията ще поговорим за Тадалафил / Tadalafil – същност, действие/ефект и прием. Има ли рискове при прием? Какви са страничните ефекти? Да се приема ли с алкохол? Какви резултати и какъв ефект да очакваме след прием на Cialis? Също така, ще разберем защо трениращите и културистите приемат това “хапче за уикенда”, както и защо Тадалафил присъства в програмите за излизане от цикъл с анаболни стероиди.

прочети още

6 декември 2020 Кломид - същност / действие ефект и прием

В следващата статия ще разгледаме Кломид (Clomid) – неговата същност и особености. Ще обърнем внимание на действието и ефекта при прием на Кломифен цитрат, както и потенциалните странични ефекти, които могат да се появят. Моля, информирайте се за препоръчителните за вас дозировки и програми след излизане от анаболен цикъл.

прочети още

15 ноември 2020 Метан (Метандростенолон / Метандиенон / Дианабол) – същност, действие/ефект и прием

Научете всичко за Метан – наричан още Метандростенолон, Метандиенон или Дианабол.

прочети още

15 ноември 2020 Винстрол - същност, действие/ефект и прием

Научете всичко за Винстрол – същност, действие/ефект и начин на прием. Основна информация за приложението на продукта, правилна дозировка, цикъл и възможни комбинации.

прочети още

20 септември 2019 Какво са анаболите?

Стероиди са синтетични вещества, които имитират мъжките хорони, наречени андрогени. Ето защо, истинското наименование на медикаментите е анаболно-андрогенни стероиди, но за кратко и удобно са наричани анаболи.

прочети още

13 август 2019 Анавар (Оксандролон) - същност, действие/ефект и прием

Научете повече информация за Анавар (Оксандролон) – същност, състав, прием, дозировка, приложение, ефект и действие. Подходящ за мъже и жени.

прочети още

21 ноември 2018 Силденафил - Виагра - Информация

Какво точно е Силденафил - Виагра

прочети още

28 септември 2018 Анаболен цикъл с Туринабол – Схема за соло прием

Turanabol / Туринабол е популярен анаболен стероид сред начинаещите и сред опитните спортисти поради своята уникална ефективност. Има много силен анаболен ефект, което ясно се демонстрира от добрия растеж на сухата маса, повишената физическа сила и издръжливост.

прочети още

28 септември 2018 Анаболен цикъл с Метан (Дианабол) и Стромба (Винстрол)

Пример за първи цикъл за начинаещи бодибилдъри с Дианабол и Винстрол!

прочети още