Parabolan/Параболан на Balkan Pharmaceuticals

79,00 лв.
 • Марка: Balkan Pharmaceuticals
+ -
Купи
Моля, изберете:

Параболан на Балкан: Информация

 • Марка: Balkan Pharmaceuticals
 • Име: Параболан
 • Категория: анаболен / андрогенен стероид за инжектиране
 • Съдържание:кутия 10бр./100мг/мл /1мл
 • анаболни свойства: силни
 • андрогенни свойства: силни
 • активно вещество:5-7 дни
 • акне: не
 • водна задръжка: слаба
 • високо кръвно налягане: не
 • чернодробна токсичност: няма
 • Ароматизация: не
 • Гинекомастия: не
 • Понижена HPTA Функция: Добре е да се предприене тестостероно лечение

Дозировка и прием на Параболан Балкан

 • Мъже:250-400 мг. на седмица / до 8 седмици
 • Жени:Не се препоръчва за жени!

Прочети още за Parabolan на Balkan

Описание на Параболан на Балкан:

Прозрачен мазен разтвор с цвят, вариращ от светложълт до жълт, с характерна миризма. Parabolan Composition
1 ml от разтвора съдържа:

 • Активно вещество: Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate 100 mg / ml
 • Помощни вещества: бензилов алкохол, бензил бензоат, праскова или фъстъчено масло

Бодибилдинг предимства на Параболан

Мощен стероид, използван за увеличаване на мускулния растеж и апетита. Той е ефективен за бързото натрупване на сила и мускулна маса, не се превръща в естроген и има способността да изгаря мазнините.
Това е хранителен агент, който помага за превръщането на храната в мускули.

Терапевтично показание за Параболан Балкан

Използва се като добавка при лечението на състояния, причинени от нарушения в комплексния протеинов метаболизъм с отрицателен азотен баланс, също се използва при лечение на кахексия, екстензивни изгаряния,
хипо- и апластична анемия, мускулна атрофия при пациенти със СПИН и остеопороза.

Parabolan странични ефекти

Не се препоръчва да се използва от жени поради силните си ефекти на вирилизация. При мъжете могат да възникнат симптоми като мазна кожа, агресивно поведение, акне, и подуване на корема

Паролалан Противопоказания / Предпазни мерки

Не се препоръчва при свръхчувствителност към лекарството, рак на простатата и аденом, рак на гърдата при мъже, карцином на гърдата при жени с хиперкалцемия, тежка атеросклероза, нефрит, нефротичен синдром, чернодробна и бъбречна функция, остър и хроничен простатит, бременност и кърмене. При пациенти, които използват високи дози анаболни стероиди, е необходимо да се проследяват нивата на хемоглобина и хематокрита, дължащи се на възможните полицицемични симптоми.

Параболан стак / цикъл

По време на цикъла могат да се добавят анаболични вещества като Nandrolona D или Boldaxyl, за да се постигне допълнителна сила и маса. Nolvaxyl при приключване на терапията със стероиди.

Съхранение на Параболан

Да се съхранява на сухо място, защитено от светлина, при температура 15-25 ° C. Да се пази от деца.

Допълнителна информация за Параболан на Балкан

Parabolan Balkan pharmaceuticals е инжекционен анаболен стероид с активен състав Тренболон.Съединението е родственник на Дека-Дураболин. Параболан е малко по-андрогенен от Дека-та и е прекрасен препарат в основен период за натрупване на мускулна маса и сила. Относително високите андрогенни свойства осигуряват допълнителна "сухота" на атлета. Тези му свойства придават на мускулите изразителен и обемен вид. Препарата може да бъде ефективен и при нискокалорична диети, при условие, че се приемат големи количества протеин.

Параболан на Балкан се използва успешно както за подобряване на релефа, така и за увеличаване на мускулната маса и сила, при това без задръжката на вода така характерни за тестостерона или Метан. Parabolan дава огромна твърдост на мускулите. Високото андрогенно действие на препарата намалява вероятността от претрениране, ускорява възстановяването, мускулите изглеждат напомпани, и в същото време дълбоко очертани. Притежава много силни  андрогенни и анаболни свойства, но не ароматизира веднага, поради което задръжката на вода е много малка. Тъй като не задържа вода, от него не трябва да се очаква рязко увеличение на телесното тегло, а се наблюдава прираст на качествена мускулатура. Гинекомастия при използването на този продукт се наблюдава много рядко, само при дълга употреба в много високи дози. При използване на дози до 200-300 мг. седмично препарата е слабо хепатотоксичен.

Ако употребата е до 8 седмици не се наблюдава промяна в ендогеното производство на хормони. При по дълги цикли е добре да се приемат тестостерон стимулиращи препарати в края на цикъла. Препарата не предизвиква промяна на електролитите в кръвта, затова високото кръвно налягане при него е рядкост. При голяма част от атлетите, които го използват се наблюдава агресивно поведение, дължащо се на силното андрогенно действие на препарата. Parabolan не се превръща в дехидротестостерон, затова акнето и косопада при приема му са рядкост.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!