OXYNDROL на Malay Tiger 50 таб. x 50mg

99,00 лв.
  • Марка: Malay Tiger
+ -
Купи
Моля, изберете:

Производител: MALAY TIGER

  • Активен живот: по-малък от 16 часа
  • Клас на лекарството: силно анаболен/андрогенен стероид (орален)
  • Средна доза: мъже 50-150 мг/ден
  • Акне: Да
  • Водна задръжка: Да, висока
  • Високо кръвно налягане: Да
  • Токсичен за черния дроб: Да, Много
  • Ароматизация: Спорно
  • Намаляване HPTA функцията: Да, екстремно

Прочети още за "OXYNDROL"

 

Ефект на OXYNDROL

Поради голямата задръжка на вода в организма анаполон ни дава голяма сила и покачване на килограми още с приема от първата седмица.

Освен това поради задържането на вода ставите се смазват и спортистите престават да усещат болки в тях.

ANAPOLON увеличава многократно броя на червените кръвни телца, след което мускулите увеличават приетия килород в тях и тренировката на всеки един спортист става много по силна, повишава се издръжливостта, силата и енергията.Анаполон дава голям и много бърз прираст на мускулна маса, но не е толкова качествен, защото след спирането му намалява мускулната му маса.

С анадрол се очаква бързо, рязко и огромно покачване на килограми и мускилна сила, както и рамери и то още от пъреите няколко дни.

Странични ефекти на OXYNDROL на Malay Tiger

Страничните ефекти при него са най-много, като ароматизация, гинекомастия, повишава кръвното налягане, сменя се настроението в агресивност, за това с него задължително трябва да се приема тестостероно стимулиращи препарати, като Clomid и антиестрогени, като Nolvadex, Proviron.

Този препарат не се препоръчва за жени, защото при жените страничните ефекти са много по големи.
Този препарат е идеален за извън състезателна подготовка. Анадрол е номер едно за покачване на сила и размери, но има доста странични ефекти, ако се прекалява с него.

Комбинации с OXYNDROL

Може да го комбинирате с станозолол (стромба), анавар (oxandrolone), дека дураболин или примаболан.Ако сте податливи на страничните му ефекти не го комбинирайте с тостестерон, защото двата препарата са силно андеогенни и страничните им ефекти се усилват.

След, като спрете приема на анаполон е препоръчително да го комбинирате със Sustanon 250 или Testosterone enanthate за да запазите постигналите резултати.Дозировката на този мощен анаболно-андрогенен препарат е от 50 мг на ден до 150 мг в продължение на не повече от 3 до 4 седмици. По-дълъг цикъл от този не е препоръчителен, тъй като има силна токсичност.

С този препарат не е препоръчително да се прекалява или приема от начинаещи.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!