Oxymetolone anadrol на Beijing Pharmaceutical & Biotech Labs

78,00 лв. 68,00 лв.
 • Марка: Biotech Labs
+ -
Купи
Моля, изберете:

Количество: Една кутия от продукта съдържа 100 таблетки по 25 mg

Оксиметолон Beijing Pharm

 • Марка: BIOTECH LABS, CHINA
 • Име: Oxymetolone / anadrol / АнаполоКатегория: анаболен / андрогенен стероид на таблетки
 • Съдържание:кутия 100таб./25мг.
 • анаболни свойства: силни
 • андрогенни свойства: силни

Дозировка и прием

Да се приемат до 3 таблетки  или от 25 mg до 150 mg дневно в рамките на цикъл от 4 до 6 седмици.

Прочети още за оксиметолон Beijing Pharmaceutical

Свойства и странични ефекти на Anadrol Beijing Pharmaceutical

 • Акне: Да
 • Водна задръжка: Да
 • Високо кръвно налягане: Не
 • Чернодробна токсичност: Лека
 • Ароматизация: Да
 • Гинекомастия: Възможна
 • Понижена HPTA Функция: Не

Оксиметолон анадрол на изгодна цена

Оксиметолон на Beijing Pharmaceutical & Biotech Labs, популярен като анаполон или анадрол, е отличен анаболен стимулант с проверено качество и концентрация. Този продукт с активно вещество Оxymetholone е най-мощният анаболен стероид. Оксиметолон обезпечава сериозен прираст на мускулна маса и сила с редовни тренировки и подходящ хранителен режим, богат на протеини! Можете да го закупите от Anabolic.bg на изключително изгодна цена.

Действие на анадрол

Заради повишеното задържане на вода в организма, той „смазва" ставите като от една страна това увеличава силата, от друга, атлети с болки в тях тренират безболезнено. Оксиметолон увеличава броя на червените кръвни телца като така мускулите поемат повече кислород. Това повишава издръжливостта и интензивността на тренировката, така че дори след няколко тежки серии все още имате сили и енергия. Този Анадрол на БиоТеч е много подходящ за основен стероиден цикъл. Тъй като бързо насища клетъчните рецептори, качването на маса скоро след приема му рязко спада и тогава или трябва да се увеличи дозата или да се комбинира с друг продукт.

Стероидни схеми с оксиметолон:

Оксиметолон не е стероид за начинаещи и трябва да се използва от билдери, достигнали определено развитие или с опит при по-слаби стероиди. Най-често се комбинира с Oxandrolic/Анавар, Тренболон (Trenbolone acetate), Декадурин 200 (Nandrolone decanoatе) и Primobolic 100 (Methenolone enanthate). Ако сте по-податливи към странични ефекти, препоръчваме да го приемате самостоятелно. Комбинацията с тестостерон например не е препоръчителна, защото и двата препарата са силни андрогени и при комбинирането им страничните ефекти се усилват. Популярна практика сред професионалистите е след спирането му е да се продължи с Тестостерон енантат или Сустанон/Multitesto 350. Много популярна е комбинацията на oксиметолон с Тренболон/Параболан.

Прием на оксиметолон Beijing Pharmaceutical & Biotech Labs:

Обичайната доза за размер и сила е от половин до 3 таблетки или от 25 мг. до 150 мг. дневно в рамките на цикъл от 4 до 6 седмици. Ако тежите над 100 kg, дозировката е около 150 мг, но за не повече от 3 седмици. По-дълги цикли не са за препоръчване заради сerиозното натоварване на черния дроб. По същата причина трябва да се приемат антиестрогени като Кломифен/Кломид или Nolvadex (Tamoxifen).

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!