Oxycoten Oxymetхolone Анадрол Negen

85,00 лв.
  • Марка: Negen
+ -
Купи
Моля, изберете:

Количество в една опаковка: 50 таблетки по 50 mg

Анадрол 50 mg Oxycoten

Oxycoten е анаболен стероид известен още като Анадрол 50 или oxymetholone. Това е най-силният анаболен стероид на таблетки, използван в много силови спортове за бързо покачване на мускулна маса и сила. Анаполон е най-силният анаболен стероид на таблетки. Той е с активно вещество Оксиметолон и е пo-известен като Анадрол. Използването му води до бързо качване на маскулна маса и сила. Oxycoten има 250% по-силно действие от всички видове тестостерони и е 40% по-андрогенен от тях. Не подтиска толкова собственото производство на тестостерон. Възможно е за кратко време коренно да покачи силата и мускулната маса. Въпреки че не ароматизира в естроген, задържа значително количество вода, по този начин смазва ставите които са подложени на натоварване от бързото покачване на сила и килограми. Той увеличава червените кръвни телца като по този начин мускулите поемат повече кислород. Вижте и другите продукти от категория Анадрол.

Oxycoten оксиметолон Negen

Препаратът бързо насища рецепторите и скоро след приема му показателите на покачване намаляват. В такъв случай трябва да се увеличи приема/дозата, или да се комбинира с друг препарат. Дава количество обем и качество. Той много бързо напомпва мускулите и ги кара да порастват, но ако прекалявате с приема на Анаполон може да получите сериозни увреждания на черният дроб и други вторични органи.

Дози и прием на Oxycoten:

Максимален прием е от 1 до максимум 3 таблетки дневно (50 до 150 мг) в цикъл от 5 до 6 седмици. Атлети с тегло над 100 кг. приемат до 200мг/4таб но за не повече от 4 седмици.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!