Анавар на BIOTECH LABS (Oxandrolone) - 100 таб. х 10 мг.

85,00 лв. 80,00 лв.
 • Марка: Biotech Labs
+ -
Купи
Моля, изберете:
 • Марка: BIOTECH LABS, CHINA
 • Име: Oxandrolone / Anavar
 • Категория: анаболен / андрогенен стероид на таблетки
 • Съдържание: кутия 100таб./10мг.
 • анаболни свойства: силни
 • андрогенни свойства: силни

Допълнителна информация

 • акне: Не
 • водна задръжка: Не
 • високо кръвно налягане: Не
 • Чернодробна токсичност: лека
 • Ароматизация: Не
 • Гинекомастия: Не
 • Понижена HPTA Функция: Не

Дозировка и прием

 • 2-3 пъти дневно по една таблетка


Обща информация за Анавар на BIOTECH LABS (Oxandrolone)

 

Анавар на BIOTECH LABS се предлага с проверено качество и гаранция за резултата. Анавар е слабо андрогенен, 17-алфа алкилен анаболен стероид  с ниска токсичност. Той се използва в спорта и бодибилдинга като препарат за повишаване на чистата мускулна маса. Активното вещество Оксандролон изгражда релефни и твърди мускули. Оксандролонът се слави като един от най-безвредните синтетични анаболи тъй като не ароматизира, не се превръща в естроген и не причинява гинекомастия. Заради свойството си да подтиска глада, Анавар има положителен, макар и не пряк ефект, върху изгарянето на мазнини.

 

Действие на Анавар на BIOTECH LABS (Oxandrolone)

 

Значителното предимство на Анавар BioTech е, че той е в състояние да покачи мускулната сила без да повишава теглото. Този стимулант подпомага протеиновия синтез като в същото време осигурява силен прилив на енергия.

 

Какво трябва да знаем за Оксандролон?

 

Оксандролон или също Анавар е предпoчитан стероид сред културисти и пауърлифтъри по три причини:

От една страна предизвиква значително нарастване на силата, тъй като стимулира синтеза на креатинфосфат в мускулните клетки без да задържа вода в ставите и мускулатурата. Пауерлифтъри и тежкоатлети, които не искат да преминават в друга категория, използват това свойство на оксандролона, което им позволява да станат по-силни без да качват килограми.

Втората причина, поради която оксандролон е любим на много атлети е, че не ароматизира в никакави дози. Той е един от малкото стероиди, който не се превръща в естроген.

Третата причина е, че оксандролонът дори във високи дози не оказва влияние на собственото производство на тестостерон. Това свойство се дължи на факта, че оксандролон не упражнява отрицателна обратна връзка по оста хипоталамус-хипофиза-тестиси. С други думи: при прием на оксандролон тестисите  не сигнализират на хипоталамуса - за разлика от приема на повечето други стероиди-да намали или да прекрати производството на гонадотропния хормон (GnRH) и на лутеинизиращия хормон (LHRH). Тъй като оксандролон е много слабо токсичен и почти няма странични ефекти, се употрбява от много атлети за по-дълги периоди от време. Въпреки това не препоръчваме употребата му за повече от няколко месеца без паузи, защото като всички 17-алфа-алкилирани стероиди натоварва повече черния дроб.

 

В заключение за Анавар на BIOTECH LABS (Oxandrolone)

 

С Оксандролон BIOTECH LABS с няма съществено да качите мускулна маса, но значително ще порасне силата Ви. Което означава по-големи и повече тежести. А това в крайна сметка при редовни тренировки ще повиши и мускулната Ви маса.

 

Дозировка на Анавар на BIOTECH LABS (Oxandrolone)

 

Стандартния прием на Оксандролон е 2-3 пъти дневно по една таблетка. Бодибилдърите приемат по 1мг. на килограм тегло. Тъй като Оксандролон е слабо токсичен и почти няма странични ефекти, се употрбява от много атлети за по-дълги периоди от време. Въпреки това не препоръчваме употребата му за повече от
няколко последователни месеца, защото като всички 17-алфа-алкилирани стероиди натоварва по-сериозно черния дроб. Важно е да се знае, че този Анавар на BIOTECH LABS с се абсорбира по-добре, когато се приема веднага след хранене. 

 

Стероидни схеми

Оксандролон може да се използва както самостоятелно така и в комбинация с други анаболни стероиди. Той е предпочитан от много атлети в период на изчистване или в последните два месеца преди състезание. Тогава е препоръчително да се комбинира с Винстрол/Стромба. За същата цел се съчетава оптимално с Примоболик (Methenolone enanthate) както и с хормон на растежа като Генотропин 36 единици (Pfizer).

Анавар намира приложение и при цикли за покачване на мускулната маса, но в тези случаи е препоръчително той да се комбинира със силни андрогени като Тестостерон-пропионат или енантат и Данабол (Methandienone).

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!