Nolvanox на MALAY TIGER

64,00 лв.
  • Марка: Malay Tiger
+ -
Купи
Моля, изберете:
  • Марка: Malay Tiger
  • Име: Nolvanox (Tamoxifen Citrate)
  • Опаковка: 50 табл. х 20 мг
  • Категория: нестероидно вещество, антиестроген
  • Активно вещество: Тамоксифен цитрат

Купи Нолвадекс / Тамоксифен цитрат онлайн от Anabolic.bg – добра цена.

Нолвадекс – състав на Nolvanox от Malay Tiger

Nolvanox е търговското име под което марката за качествени стероиди Malay Tiger продава продуктът Нолвадекс. Но какво е Нолвадекс?

Нолвадекс представлява силен антиестроген, който се използва от спортуващите и бодибилдърите за предотвратяване на гинекомастия или проблеми в костите.

Тъй като за много от формите на рака на гърдата отговаря естрогена, способността на тамоксифена да блокира неговото действие в раковите клетки е доказан метод за лечение! Нолвадекс е много популярен и предпочитан, защото е по-мек в действието си и се използва за широк спектър от проблеми.

Защо да взимаме Nolvanox от Malay Tiger?

Както знаете, приемът на анаболни стероиди е съпътстван с потенциален риск от развитие на странични ефекти. Особено голям е рискът от тяхното развитие, ако сте бодибилдър и взимате големи дози. Желанието за големи резултати може да доведе до неприятни последици като гинекомастия. Затова в програмите се включват продукти като Nolvanox от Malay Tiger

Състав на Nolvanox

Нолвадекс всъщност представлява по състав Тамоксифен цитрат. Тамоксифен цитрат е е транс-изомерът на трифенилетиленовото производно. Това означава, че продуктът не представлява хормонално лекарство, но се използва за предотвратяване на страничните ефекти вследствие на прием на естроген.

Прием на Нолвадекс: Ефект, влияние и действие

Приемът на Нолвадекс (Тамоксифен цитрат) има благоприятно влияние върху тялото ви. Неговият главен ефект и действие е да спира развитието на страничните ефекти от естрогена, намиращ се в анаболните стероиди. Това включва и страничните ефекти при прием на тестостерон.

Приемът на Нолвадекс / Nolvanox се препоръчва във всяка програма / курс / терапия след цикъл с анаболни стероиди. Той помага за хормоналния баланс в тялото и предпазва от гинекомастия и други естрогенни странични ефекти.

Моля, консултирайте със специалист, който да ви изготви правилна програма при излизане от цикъл с анаболи. Дозите Nolvanox за всеки човек варират. Спортуващите обикновено взимат Тамоксифен цитрат в дози между 10 – 30 мг. / ден. Друга популярна програма е от 20 мг/ ден в продължение на 45 дни. Имайте предвид, че количеството и продължителността на цикъла се влияе от това какви анаболни стероиди сте взимали, колко време, как сте тренирали и какъв начин на живот имате. Съпътстващите заболявания също са ключови за програмата ви! Бъдете отговорни!

Комбинациите на Нолвадекс / Тамоксифен цитрат в програма след анаболен цикъл са много и различни. Възможностите са многобройни, консултирайте се със специалист. Популярна комбинация е с Прегнил – HCG (Хорион гонадотропин), който се приема през ден в доза от 1000iu, и аромазин (Exemestane) в доза от 25 mg на ден в продължение на две седмици.

Странични ефекти от Нолвадекс / Тамоксифен цитрат

Приемът на Нолвадекс (Тамоксифен цитрат) може в редки случаи да доведе до странични ефекти, затова бъдете внимателни в дозата и честотата на приема. Не прекалявайте и приемайте само след консултация със специалист, както и след изготвяне на индивидуална програма за вашите нужди. Не комбинирайте продукта с други без консултация! Страничните ефекти от Тамоксифен цитрат включват слабост в крайниците, риск от проява на тромбоза, проблеми със зрението, затруднения в дишането, болка в мускулите и още. В онлайн магазина на Anabolic.bg можете да закупите продукта Nolvanox на конкурентна цена.

Купи Нолвадекс от Anabolic.bg на добра цена

Онлайн магазинът на Anabolic.bg предлага висококачествени продукти и антиестрогени. Купи Нолвадекс с оригинален произход на добра цена и с няколко клика. Продуктът Тамоксифен цитрат е най-добър приятел на всеки бодибилдър и сега го предлагаме на конкурентна цена. Възползвайте се с онлайн поръчка или поръчка без регистрация, по телефон. Най-високо качество Nolvanox от Anabolic.bg

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!