Nandrolone Decanoate / Дека Pharm-Tec 10амп х 200мг/мл

88,00 лв. 70,00 лв.
  • Марка: Pharm-Tec
+ -
Купи
Моля, изберете:

Обща информация за продукта Нандролон/Deca durabolin:  

Ампулите Nandrolone Decanoate на маслена основа за интрамускулно приложение са продукт от най-мощно поколение, създаден за нуждите на съвременните атлети от високотехнологичната биоинженерингова  компания Фармтек.

Нандролон или Дека е много добър анаболен стероид за качване на мускулна маса и увеличаване мощно на силата. В Австрия и Германия е познат под търговското име Дека Дураболин и се счита в последно време за един от най-успешните медикаменти за противодействие на физическото отслабване и немощ при болни от СПИН или много възрастни хора. Съотношението на Тестостерона към Нандролона е 40:1 в тялото на всеки мъж. Тъй като Нандролонът обаче има значително по-висока активност от тестостерона и подпомага ефективно метаболизма в полза на анаболния резултат без да засяга сериозно черния дроб и другите вторични органи, остава от голям интерес като допинг средство за покачване на мускулна маса и сила.

Действието на Нандролон се развива постепенно до 2-3 дни, достига максимума си на действие на седмия ден и продължава около 2-3 седмици. Основните предимства на Деката, заради които и до днес се използва в спорта, са два. Първият е, че действа на повечето хора независимо от пола, възрастта и теглото. Вторият и много важен е, че не е опасен за черния дроб, т.е. не е хепатоксичен.

Deca durinabolin се използва от спортистите по цял свят предимно за качване на мускулна маса в основен стероиден цикъл. Главно негово предимство е, че повишава белтъчния синтез, което предизвиква и така желаното нарастване на мускулната маса. Намалява количеството на катаболния хормон кортизол, увеличава обмяната на веществата като подобрява кръвообращението. 

Дозировка и схеми за прием: Оптималният прием е от 2 до 5 ампули седмично. Препоръчва се цикълът да е от 6 до 10 седмици. Като се комбинира с други стероиди, резултатът е отличен. Една от най-традиционните и популярни схеми е комбинирането с Метан (Methandienone) и тестостерон естериТестостерон пропионат, Тестостерон енантат и Тестостерон ципионат.

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!