Deka-P EAST Pharmaceutical Labs

80,00 лв.
  • Марка: EAST Pharmaceutical Labs
+ -
Купи
Моля, изберете:

Действие на Нандролон фенилпропионат Deka-P

 

Чрез включване на Deka-P от EAST Pharmaceutical Labs в своя стероиден цикъл, резултатите могат да бъдат изумителни. Тези от Вас, които никога не са използвали анаболи и са нови в света на стероидите, нека Ви запознаем с Нандролон фенилпропионат Deka-P. Препаратът има кратък полуживот и за това трябва да се инжектира по-често. Този анабол на инжекции има засилено анаболно и намалено андрогенно действие. Той не е толкова популярен, но въпреки това се използва от много културисти, спортисти и хора от фитнес индустрията.

 

Този анаболен стероид има много положителни черти, свързани с използването му. Някои от ползите включват увеличеното производство на IGF-1. Това е хормон, който е необходим, за да помогнем на телата ни да се възстановят. Инжектирането на дека дураболин намаля производството на хормони на стреса. Той, също така увеличава задържането на азот, което Ви помага да запазите повече мускулна тъкан и пречи на тялото да изпадне в катаболно състояние. Засиленият белтъчен синтез ще помогне да качвате мускулна маса. Този анабол повишава мускулната издръжливост и възстановяване.


Прочети още за "Deka-P"


Бърза дека на EAST Pharmaceutical Labs

 

Фенилпропионат има малка естерна основа, докато деканоат е дългият естер на хормона Нандролон. Deka-P бива наричан дека дураболин с бързо действие. Този стероиден препаратът се изчиства много по-бързо от тялото. Този стероид ще Ви помогне да трупате чиста мускулна маса и да увеличите силата си значително. Освен това, бърз дека дураболин на EAST Pharmaceutical ще Ви помогне да се възстановите много по-бързо след брутална, интензивна тренировка.

 

При инжектиране на Нандролон фенилпропионат потребителите забелязват резултати само след 1-2 седмици. При употребата на други анаболи този период е минимум 4 до 5 седмици. Въпреки, че ще инжектирате този стероид по-често, и ефектът ще настъпи по-скоро. Честите интервали на поставяне, означава че цикълът с бърз дека дураболин ще е по-кратък. Невероятни резултати могат да бъдат постигнати, когато се използва по правилния начин с добре балансирана диета и усилени тренировки.

 

Нандролон фенилпропионат Deka-P на ампули

 

Дека дураболин Deka-P е инжекционен стероид. Опаковката включва 10 броя ампули по 100 милиграма. Нандролон фенилпропионат има активен полуживот от шест дни, когато се инжектира. Това означава, че стероидът ще остане активен във Вашето тяло за шест дни след поставяне на дозата. Въпреки че някои източници посочват, че трябва да го приемате два пъти седмично, това ще зависи от фактори като продължителност на цикъла, целта и какви други стероиди се използват. Що се отнася до дозировките, те се подбират индивидуално, като се вземат предвид специфичните особености на индивида.

 

Deka-P на ампули е идеален за културисти и спортисти в извън сезонна подготовка. Той е един от най-добрите анаболни препарати за тези, които се стремят към увеличаване на мускулатурата и размера. Когато трупате мускулна маса, не забравяйте, че трябва да консумирате повече калории, за да растат тялото и мускулите Ви. Нандролон фенилпропионат има значителни метаболитни ефекти. Това ще Ви помогне
да качите чиста мускулна маса, а не излишни мазнини. Този стероид за инжектиране ще запази мускулите, когато правите цикъл за изчистване.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!