Nandrolon D Дека Дураболин на Balkan Pharmaceuticals

85,00 лв. 75,00 лв.
 • Марка: Balkan Pharmaceuticals
+ -
Купи
Моля, изберете:

Нандролон деканоат Balkan Pharmaceuticals 

 • Марка: Balkan Pharmaceuticals
 • Име: Nandrolon D / Дека Дураболин / Нандролон Деканоат
 • Категория: анаболен / андрогенен стероид за инжектиране
 • Съдържание:кутия 10бр./200мг/мл /1мл
 • Анаболни свойства: силн
 • Андрогенни свойства: слаби

Дозировка и ефекти

 • Мъже: 400-600мг./седмица до 8-12 седмици
 • Жени: 50-100мг./седмица до 8 седмици
 • активно вещество:14-16 дни
 • акне: да,при прием на по-големи дози
 • водна задръжка: да
 • високо кръвно налягане: да
 • чернодробна токсичност: няма
 • Ароматизация: не
 • Гинекомастия: не
 • Понижена HPTA Функция: не

Описание на дека дураболин от Balkan Pharma:

Nandrolone decanoate представлява прозрачен мазен разтвор с цвят, вариращ от светложълт до жълт, с характерна миризма. 1 ml от разтвора съдържа:

 • Активно вещество: Нандролон деканоат 200 mg / ml
 • Помощни вещества: бензилов алкохол, бензил бензоат, праскова масло

Прочети още за

Бодибилдинг предимства на дека:

Анаболен стероид, който е полезен за растежа на мускулите, стимулирането на апетита, повишеното производство на червени кръвни клетки и костната плътност. Повишава синтеза на протеини в мускулните клетки и помага за постигането на положителен азотен баланс. Той е един от най-популярните стероиди за изграждане на мускулна маса.

Терапевтично показание:

Използва се при лечение на анемия, остеопороза и някои форми на неоплазия, включително рак на гърдата. Лекарството може  да действа и като контрацептив на основата на прогестин.

Nandrolone D противопоказания и предпазни мерки

Не се препоръчва при свръхчувствителност към лекарството, рак на простатата, мъжки рак на гърдата, карцином на гърдата при жени с хиперкалциемия, тежка атеросклероза, нефротичен синдром, остри и хронични чернодробни заболявания, включително алкохолен нефрит, бременност, лактация. Препоръчва се да се следи нивото на вирилизиращите ефекти, както и нивата на липидемия и холестерол.

Nandrolona D цикъл

Дължината на цикъла е около 8-10 седмици и се приема в комбинация с Dianabol и Sustaxyl, Parabolan или Oxandrolon, за да се получи мускулна маса и да се избегне задържането на вода, с антиестрогенни лекарства като Proviroxyl, Anastrozol или Tamoximed.

Съхранение на нандролон от Balkan Pharmaceuticals

Да се съхранява на сухо място, защитено от светлина, при температура 15-25 ° C. Да се пази от деца.

Нандролон деканоат: какво представлява

Nandrolon D 20% от Balkan Pharmaceuticals е инжекционен стероид, който съдържа 200 mg на ml от хормона нандролон деканоат. Деканоатният естер прави процеса на освобождаване на хормона много бавен. Повечето бодибилдъри често забелязват, че рутинното от 2 пъти седмично инжектиране на Deca Durabolin (нандролон деканоат) е повече от достатъчно, за да поддържа нивото на кръвта наистина стабилно. Този хормон е лоша опция за тествани културисти и спортисти, защото тези анаболни стероиди продължават да съществуват дълъг период от време в кръвната система. Nandrolona D 20% е много популярен между спортистите и бодибилдърите в наши дни. Deca Durabolin е силен анаболен стероид, но с ниски андрогенни ефекти. Той произвежда ароматизиране само при високи и прекомерни дози. Някои от потребителите, които купуват Nandrolona D (Nandrolone Decanoate), съобщават за висок прогестеронов депозит, което е едно от основните странични ефекти на Deca. Ако изпитвате такива проблеми, можете да добавите към вашия цикъл някои Cabaser. Подобно на Equipoise, Nandrolona D 20% може да се използва както при цикли на "Bulk", така и при "Cut", с добри резултати. Повечето културисти предпочитат да го натрупват в своя цикъл на обем, с различни естери на тестостерона. Натрупването на Deca Durabolin с Winstrol е много приветствано и от много атлети. Winstrol е много ефективен при спирането на прогестероновите отлагания,а Nandrolona D 20% смазва ставите при използване на Winstrol, така че това е основната причина много бодибилдъри да харесат Deca (Nandrolone Decanoate) с Winstrol.

Нежелани реакции дека дураболин

Андрогенните нежелани реакции обикновено не се появяват, когато се използва Nandrolona D (нандролон деканоат), ако дозите се поддържат на препоръчителна честота. Някои бодибилдъри, които са били на цикъл само с Nandrolona D 20%, съобщават за забележимо  понижаване на либидото, затова е силно препоръчително да се използва малка доза от някои тестостерон или някои Proviron (местеролон) за предотвратяване на такива странични ефекти. Жените бодибилдъри обичат да използват Nandrolona D (нандролон деканоат), защото не произвеждат никакви мъжествени странични ефекти и поради меката си природа.

Дози за прием на дека:
 • Средна доза за мъже: 400-600 mg нанодролон D (нандролон деканоат) на седмица (8 - 12 седмици)
  Средна доза за жени: 50 - 100 mg нанодролон D (нандролон деканоат) на седмица
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!