Nandro Rapid / Nandrolone Phenylpropionate – 10 амп. х 300 мг.

100,00 лв. 80,00 лв.
  • Марка: Omega Meds
+ -
Купи
Моля, изберете:

 

Обща информация за Nandro Rapid phenylpropionate/Нандролон Фенилпропионат:

Ампулите Нандролон Фенилпропионат на фармацевтичния концерн Omega Meds са с доказано качество и произход на активното вещество. NandroRapid е търговското наименование на веществото нандролон фенилпропионат, което представлява една от инжекционните форми на анаболния стероид нандролон.

Сред спортистите и атлетите Нандрорапид притежава репутацията на един от най-безопасните нетоксични стероиди, който повишава силата и чистата мускулна маса без да дава сериозни естрогенни и андрогенни странични ефекти, като задържане на вода силно окосмяване и други.

 

Действие: Свойствата на Nandro Rapid са поразително сходни с тези на друг популярен препарат Дека Дураболин, чиято активна съставка обаче е бавно действащият нандролон деканоат. Основната разликата мекато тези два Анабола е скоростта, с която нандролонът се освобождава в кръвта след инжектиране. Докато Дека Дураболинът дава добри резултати дори когато се инжектира веднъж на 1-2 седмици, то Нандролон фенилпропионатът навлиза бързо в кръвта и остава активно в нея за 1-3 дни, поради което той трябва да се поставя в равни интервали от време на всеки 2-3 дни. В медицината дълги години това вещество се изписва като медикамент за лечение на рак на гърдата, остеопороза, язва, тежки изгаряния и загуба на тегло, причинена от продължително боледуване. Nandro Rapid е подходящ както в цикъл за мускулна маса така и за релеф.

 

Дозировка: Тъй като Нандрорапид няма 17-алфа алкилна група, той не е токсичен за черния дроб (ако не се прекалява). Препоръчителната му дозировка за мъже е по 300 до 600 мг на 1 прием или общо 300-900мг за седмицата, а за жени не се препоръчва приема му.

 

Странични ефекти:Nandro Rapid / Нандрорапид е един изключително безопасен препарат. Може да прояви  някои странични ефекти само ако се предозира или злоупотреби с използването му в предсъстезателна подготовка.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!